Hope you'll be waiting...

Oh, for en nice morning :)
Våknet 10, spiste frokost, pakket litt, og nå skal jeg snart hoppe i dusjen, blir digg!
Så skal jeg meike maiself prøtty (for de som ikke skjønte det; make myself pretty, altså gjøre meg selv pen), også WOSJ! Off we go til flyplassen. Hurra!

Nå sitter jeg her med lillesøsteren min på fanget, hun er så utrolig skjønn! Tidligere på morningen idag kom hun inn på rommet mitt og sa; "Jeg skal ta fly Mile, høyt oppi skyene, over taket!" Og hun var SÅ stolt, over taket tilogmed :) Små barn finner på så mye rart å si, det er sykt søtt. Dumt det ikke varer så lenge, hun er 2 og ett halvt, så snart er hun virkelig stor!

Jaja, tror jeg må stikke. Skal prøve å finne meg en internett-cafè i Litauen, så kanskje jeg får blogget litt der borte og. Også skal jeg selvfølgelig ta messe bilder, som jeg skal poste når jeg er tilbake :)

Kom forresten over en sykt fin sang, orker ikke å poste videon, men dere får se den på egenhånd.
Her er linken; http://www.youtube.com/watch?v=jBwJwnJgoFM


XOXO see you soon!
>emilija
kidstuckoutsideairplanewindowblooper

:)

2 kommentarer

Kathrine

27.sep.2008 kl.13:47

Skruf sterk er best da ;D

Torbjørn

02.okt.2008 kl.18:45

takk for kommentar og tilbake meld. skal se om jeg finner noe som kanskje passer bedre inn, har ikke så veldi mange bilder at det gjør noe men men :) får se i de jeg har. MvHTorbjørn

hei, jeg heter emilija
og liker varme sommernetter, rosa neglelakk, earl grey te, magiske bilder, gutter med og uten krøller, feelgood musikk, sjokolade-is med sjokoladebiter, mint og hemmeligheter
♥♥♥♥
mail
facebook
bloglovin'
deviantart

hits