Brr.

Det er kaldt! Uff, I don't like kulde. Kulde er så unødvendig. Jeg sier ikke at det er digg når det er 40 varmegrader 24/7, men det trenger da ikke å være  kaldt heller! Eller, gjør det det? NEI. Det eneste vi trenger kulde til er for at vi skal kunne stå på ski og leke ute i snøen om vinteren. Og for at maten skal holde seg god da! Men maten har kjøleskap og fryser, one problem solved, one left. Oh! Det ringte nettopp på døren, og gjett hvem som stod der når jeg åpnet den!? To søte smågutter som solgte kjeks! Aww. De var så søte! "Vil du kjøpe kokys?" De hadde sikkert fått beskjed om å si cookies, men hva vet vel sjuåringer om hvordan det uttales?! Jeg er blakk for tiden, så fikk dessverre ikke kjøpt noe kokys. Åhuffameien. Men tilbake til det jeg egentlig snakket om, kulde. Oh!Oh! En liten ting til. Cookie Jar fenger, yeyee! Back back back. Kulde. Jo!Vikunne ha laget sånne vintersentre! Sånne som frysere og kjøleskap, bare kjempestore, med plass til kjempemange mennesker. Ja! God ide! Jeg er smart! Nå er det bare å fjerne kulden da... Hm... Tydeligvis ikke såå smart.

Noen som vil hjelpe til?
Eller har dere kanskje noen supergode grunner til hvorfor vi burde beholde kulden?

Her er forresten noen digge bilder fra min digge sommerferie, ser det ikke digg ut? Jeg mener det skulle vært sånn hele året.

image033image011
image008image041
>emilija

4 kommentarer

Skaroic

16.okt.2008 kl.21:29

Svar: Ja, det var utrolig gøy! Haha, ja tankene om at tauet slitnet var litt skumle. Men det skjedde ikke så (:

Ida Pauline

16.okt.2008 kl.22:01

Åh, nå fikk du meg til å tenke på lange dager på stranden, is, sol varme og gutter i bar overkropp...brrr...

Lone : )

17.okt.2008 kl.14:53

Helt eni, kulde e suurt! : - SSuper søøt profil å, mange søøte bilder : )

karro karro '

17.okt.2008 kl.16:41

takk for kommentar :-) søt blogg du også <3

hei, jeg heter emilija
og liker varme sommernetter, rosa neglelakk, earl grey te, magiske bilder, gutter med og uten krøller, feelgood musikk, sjokolade-is med sjokoladebiter, mint og hemmeligheter
♥♥♥♥
mail
facebook
bloglovin'
deviantart

hits