he tastes like you only sweeter

one night and one more time, thanks for the memories, thanks for the memories.

ohjee. jeg kom nettopp hjem fra et "informasjonsmøte for elever og foresatte om videregående opplæring". jeg likte det ikke. ikke fordi jeg ikke bryr meg om skolen eller noe, for det gjør jeg. men fordi de som snakket og skulle presentere skolene var utrolig uproffe! det er helt sykt. det var det eneste jeg tenkte. uproft. uproft. uproft. snakk høyere. snakk tydeligere! ikke snakk som om du snakker til barnehageunger, vi er ikke på samme nivå som DEG. ååh. ble så sykt irritert, for jeg vil ha informasjon. jeg vil velge riktig. men jeg vil IKKE gå på en skole med uproffe lærere. NEI. det gjør jeg bare ikke! det kan jeg ikke. de kunne da i det minste latt som om de var proffe? så vi får lyst til å gå der? uffuff. sånn. ferdig! med å klage altså :) det var deilig. å få ut alle tankene. de negative tankene! ellers har jeg ikke gjort så veldig mye annet idag, bare vært på skolen, gjort lekser og sånt!

barn leker

generalhst
 
^ bilder fra en tur for noen dager siden ^


imorgen har jeg forresten bursdag!!! jeg blir 15. hurra! ikke lenger fjortizz, som de voksne sier. men det er bare de voksne som er fjortizzer, de vet jo ikke engang at fjortizz er en tilstand og ikke en alder dah! herregud likzom.

kozemozeoverdoze <3<33
nuzznuzz.
jeg elsker dere azza <33<3<33<3


<emilija-siste-dag-som-fjortizz33

5 kommentarer

Vebjqrn

28.okt.2008 kl.23:10

Høyrest lovande ut - blir det stor forbokstav frå 15 år av? ;:

MELINA

29.okt.2008 kl.08:19

Gratulerer med dagen! :Dogså er jeg helt enig med det du skriver, uproffe lærere gjør det ikke akkurat fristende å gå der.. :S

Feil

29.okt.2008 kl.16:51

Hurra for deg, og hvor i fandens navn bor du? Lierkroa er jo rett ved MEG.

Vebjqrn

29.okt.2008 kl.17:12

Hehe - eg er her til å vere den første som gratulerar når du er lei. Eg kan gratulere i dag òg - gratulerer med dagen! :-)

Maren.

31.okt.2008 kl.18:40

FALL OUT BOY (L)

hei, jeg heter emilija
og liker varme sommernetter, rosa neglelakk, earl grey te, magiske bilder, gutter med og uten krøller, feelgood musikk, sjokolade-is med sjokoladebiter, mint og hemmeligheter
♥♥♥♥
mail
facebook
bloglovin'
deviantart

hits