jaa...

jeg er altså tilbake, hjemme, her. jeg, ida og kristine kledde oss ut (ida som overdreven-brunkremberte-babe, kristine som død emo(hahaha!) og jeg som klovn(jæævlig mislykket)) også gikk vi til en "kompis", på veien stoppet vi ett par steder og spurte "knask eller knep", energi på veien er viktig! vi var hos "kompisen" en liten stund, også la vi i vei til en fest vi hadde fått høre om tidligere på kvelden. det var 50 kr. i inngangspenger, men det var noen som var så snille at de gnikket stemplene sine på hendene våres. hurra! fake stempel, o-o-o-oh. vi kom altså inn, og alle hadde det gøy, untatt jeg da, for jeg hadde nemlig klæsjet trynet mitt fullt med leppestift og eyeliner!! dust. jeg. er. en. dust. (bilde kommer imorgen eller noe!) jaaa. det var hvertfall min halloween. overstått. og ikke som jeg forventet. uff.



ble kostymet ditt som du hadde tenkt deg?
drikker du alkoholholdige drikker? (hahahah)
snuser du?
røyker du?


>emilija

6 kommentarer

karen

01.nov.2008 kl.00:55

hadde ikke kostyme :)alkoholholdige drikker av og til,røyker ikke,skal aldri snuse !

Vebjqrn

01.nov.2008 kl.12:19

'hadde ikke kostyme :)alkoholholdige drikker av og til,røyker ikke,skal aldri snuse !'- eg fant det like greit å kopiere, Karen sin kommentar ;-)

Alicia

01.nov.2008 kl.14:54

jeg hadde ikke kostyme, men skal være fe idag :)ja, jeg drikker, røyker av og til og snuser ikke :)

Vebjqrn

01.nov.2008 kl.18:55

Haha, bra du stakk inn ;: Ganske stilig og litt kjekt med noko ikkje 'alle' veit kva er ;-) Smelle inn svar i morgon sikkert :-)

Vebjqrn

01.nov.2008 kl.19:03

Mhm, går for å sjå dei neste sommar på ein festival ;:- hehe, eg har endå ikkje sett gjennom spørsmåla ;-p

karen

01.nov.2008 kl.19:39

haha, bra vi er to vebjørn : Demilija takk for komentar :)

hei, jeg heter emilija
og liker varme sommernetter, rosa neglelakk, earl grey te, magiske bilder, gutter med og uten krøller, feelgood musikk, sjokolade-is med sjokoladebiter, mint og hemmeligheter
♥♥♥♥
mail
facebook
bloglovin'
deviantart

hits