oh baby, baby

how was i supposed to know? lalaala. nå sitter jeg på skolen, vi har k&h, men det virker mer som om vi har musikk. one more time av britney står på replay på youtube, og ellers skjer det ikke så mye. vi bare sløver oss gjennom timen. egentlig så har vi noe å gjøre, som gjøres, vi har nemlig filmprosjekt, men hvem gidder vel det..? film er jo gøy, men når vi ikke kommer noe vei, blir det bare kjipt og kjedelig, og man gidder rett og slett ikke. istedet sitter vi her og synger britney spears med superfalsk stemme, dritgøy. eller ikke.jeg <342325433 britney før... gjorde du?
isåfall, hva var din yndlingssang av henne?


>emilija

6 kommentarer

Johnny H. Fresh

07.nov.2008 kl.09:31

kjempe fin blogg! likte headeren din.. you rock girl

Marie

07.nov.2008 kl.09:32

Jeg fikk høre at jeg lignet på Britney en gang, da ble jeg helt i hundre :P Likte alle de gamle kjente jeg egentlig.

karen

07.nov.2008 kl.14:20

åh, jeg var megafan av henne i 1999.tror jeg likte "shes so lucky" elrns x' )don't like her now!

Katrine Ü

07.nov.2008 kl.17:03

Jeg har egentlig ikke hørt så mye på Britney Spears verken nå eller før. Men ho er litt mer kaotisk nå, ja. De sangene ho hadde for noen år siden var jo faktisk ikke så dårlige. Ikke det at de ho har nå er så dårlige, heller.. Men henne selv er på en måte litt dårligere. I alle fall som forbilde!

Christian Støkkan

07.nov.2008 kl.20:43

GOOD ! Men så sykt rart at du nevner det? Igår og forrige uke begynte jeg selv å "gjennoppta" gamle sanger av Britney. Idag hørte jeg på Baby one more time feks. Jeg beunder Britney sånn. Gleder meg til 1.desember da kommer hun ut med ny cd. Favoritt sangen er Baby one more time :-D.

Vebjqrn

07.nov.2008 kl.23:06

Heheh, sørg for å skaff deg to kule då ;:

hei, jeg heter emilija
og liker varme sommernetter, rosa neglelakk, earl grey te, magiske bilder, gutter med og uten krøller, feelgood musikk, sjokolade-is med sjokoladebiter, mint og hemmeligheter
♥♥♥♥
mail
facebook
bloglovin'
deviantart

hits