oi

det har skjedd mye her på blogg.no siden sist jeg blogget, noe som bare er noen dager siden... plutselig har det dukket opp en innboks, og "vennene mine" har postet 5836 nye innlegg som må leses. ikke fordi jeg egentlig må, jeg vil. men uansett, blogging er som jogging. holder du tempoet oppe på samme nivå helt til slutten, så går det bra. men hvis du tar en liten pause ett eller annet sted, så blir det flere og lengre pauser etterhvert. skjønner du hva jeg mener? hvis du har pleid å blogge hver dag, også dropper du det for en dag eller to, da er det vanskeligere å begynne igjen, å du risikerer å ta flere pauser... dette har hvertfall skjedd med meg. jeg vet ikke hva det er. jeg har ikke blitt lei blogging, jeg elsker det! grunnen til at jeg først ikke blogget ett par dager var rett og slett fordi jeg ikke hadde tid og prioriterte litt andre ting. men så skulle jeg skrive ett innlegg igjen, og selvom jeg hadde gledet meg noe sykt, visste jeg ikke helt hva jeg skulle skrive om, eller hvordan gjøre det interessant. inspirasjonen var borte!!! jeg postet ett par innlegg etter det, men så tok jeg en pause igjen, denne gangen litt lengre(but still just a few days), og nå er jeg back! skal prøve å blogge som før, og holde meg til "mottoet"; minst ett innlegg om dagen.


innboksbloggno


nå må jeg stikke, skal spise frokost! det kommer flere innlegg idag, promise!!!

Q
hvor ofte pleier du å blogge? (sånn ca.)
har du noen gang mistet inspirasjonen?


>emilija

5 kommentarer

Vebjqrn

23.nov.2008 kl.11:50

Eg bloggar kver dag.. nesten ;:

Vebjqrn

23.nov.2008 kl.12:03

Hehe, du har god tid på deg!

darlingnikkki

23.nov.2008 kl.13:17

sv; Heaheh, ja. Da burde du være stolt :-)

Katrine Ü

23.nov.2008 kl.14:15

Smil som bare det! :D Jeg blogger kanskje en gang pr. andre dag? Syns det er passe med hensyn til min hverdag og mine prioriteringer. Selvfølgelig går flere ting foran blogging (: Jeg føler selv at jeg er ganske fersk i bloggverdenen, har blogget siden slutten av juli, så jeg har nok ikke tatt noen pauser. Men mistet inspirasjonen har jeg nok. Da har jeg som regel ikke blogget..

Amanda

23.nov.2008 kl.16:18

Jeg blogger sånn ca. hver dag. Selvom jeg ikke har noe å blogge om :PJa, men det er lenge siden jeg mistet inspirasjonen, hoho :)

hei, jeg heter emilija
og liker varme sommernetter, rosa neglelakk, earl grey te, magiske bilder, gutter med og uten krøller, feelgood musikk, sjokolade-is med sjokoladebiter, mint og hemmeligheter
♥♥♥♥
mail
facebook
bloglovin'
deviantart

hits