i'm a zero, what's my name?

ja. hei, ja. jeg aner egentlig ikke hvor jeg skal begynne. tenker tusen forskjellige tanker om hundre forskjellige ting... det er 5. mai idag, og jeg har nesten ikke vært på nett de siste 4 eller 5 eller 6 dagene. i helgen var jeg på hytta på sørlandet, og hadde det egentlig litt fint. finere enn forventet hvertfall(tiltross for at min
natt til første mai bare besto av potetgull, bride wars og gg). jeg gjorde ting jeg har savnet jeg ikke har gjort på lenge, som å sole meg UTE, le så mye at det gjør vondt i magen, snakke med mamma uten å krangle og spille kort med morsomme folk. men nå som jeg er hjemme igjen er alt tilbake til slik det var før helgen, noe som ikke er spesielt bra. jeg trodde(og håpte og forventet) at det skulle bli bedre, hvertfall snu og gå mot noe som så litt lysere ut, men... nei.

idag har jeg ikke gjort veldig mye annet enn å høre denne spillelisten om og om igjen(bare trykk på linken og den åpner seg i spotify, om du har spotify da, naturligvis). kjenner jeg begynner å få litt vondt i hodet.

dsc06712
dsc06705
dsc06706

hvor var du natt til 1. mai?

emilija

4 kommentarer

Omana

05.mai.2009 kl.23:55

herlig bilder :) jeg var på tryvann!

Emilia

06.mai.2009 kl.15:58

SV off, så sykt glad det ikke ble meg :(

KATRINE PEDERSEN:

06.mai.2009 kl.17:04

sv; åh, er du glad for at du kom opp i matte? :pnatt til første mai var jeg hod besteveninna mi, på fest og med kjæresten : ) kjempe fine bilder forresten!

KATRINE PEDERSEN:

06.mai.2009 kl.18:07

sv; hah, da er vi virkelig to!hvor er hytta de på sørlandet btw? : )

hei, jeg heter emilija
og liker varme sommernetter, rosa neglelakk, earl grey te, magiske bilder, gutter med og uten krøller, feelgood musikk, sjokolade-is med sjokoladebiter, mint og hemmeligheter
♥♥♥♥
mail
facebook
bloglovin'
deviantart

hits