we're dancing the stress away

jeg er litt sur, jeg(og ida) kom nemlig opp i naturfag i prøvemuntlig idag. og jeg skulle så mye heller ønske vi hadde kommet opp i norsk!(forrige gang fikk vi nemlig en god 5'er) men nå skal jeg ikke klage mer, og heller fokusere på det positive! for det første så har jeg så å si fri (nesten)hele neste uke!!! det blir digggggggg. også gleder jeg meg masse, masse til helgen! på lørdag skal vi grille hos supersøte marthe(som btw oppfordret meg til å skrive et innlegg idag♥)(og som jeg btw spiste lunsj med idag!!)(og thea da♥), og på søndag er det 17.mai! i fjor forsov jeg meg, og rakk ikke å gå i tog(men det var forsåvidt greit, siden det regnet, ehehhe). men i år satser jeg på at det blir fint vær, og at håret mitt ikke har en bad day, og at jeg våkner 100 timer før jeg skal være ute av huset, slik at jeg rekker å gjøre meg klar, og at hele dagen blir strrrrrålende :))))

skal du gå i 17.mai-tog?

webcam200905121625

SE HER, DETTE ER SKJULT REKLAME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

emilija

2 kommentarer

CB

14.mai.2009 kl.16:23

jaaa det er jo tradd (tradisjon)!! :-D stor del av dagen liksom.skjult og skjult ja, hah :-P

Tea

14.mai.2009 kl.18:19

Selvfølgelig skal jeg gå i 17 mai tog, det er skikkelig braoooog mårzåmtskal ikke du?:*

hei, jeg heter emilija
og liker varme sommernetter, rosa neglelakk, earl grey te, magiske bilder, gutter med og uten krøller, feelgood musikk, sjokolade-is med sjokoladebiter, mint og hemmeligheter
♥♥♥♥
mail
facebook
bloglovin'
deviantart

hits