atte... ehh... jeg savner deg!!!!111!!11!1

jeg har vært skikkelig produktiv og kreativ idag assa! først tvang mamma meg oppp av sengen halv tolv. også spiste jeg ett par skjeer med grøt. så kledde jeg på meg, og gikk ut for å leke med lillesøsteren min. vi skled og kranglet og husket og tok bilder, med andre ord det vi pleier å gjøre ute. og etter en time gikk vi inn igjen selvom hun egentlig hadde lyst til å huske for tohundreogførtiåttende-gang. så satt jeg på pcen og hørte på verdens beste spilleliste(som du btw kan finne i innlegget under). bare gang den siste setningen med hundreogfemti,og legg inn litt middag og is og eplekake og neglelakk innimellom  og ~*_/VIPS\_*~ så har du det jeg har gjort frem til nå.

åjo, en ting til! supersøte taran skal feire bursdagen sin på tirsdag, og temaet er disney! men jeg har ca. null anelse om hva jeg skal kle meg ut som. så spørsmålet er hva skal jeg kle meg ut som?

også en bitteliten ting til. det er lov til å legge igjen en kommentar uansett om du har blogg eller ikke. (hvis du vil at bare jeg skal se den så skriver du inn en random link(som f.eks. http://google.no), det gjør at jeg må godkjenne kommentaren, men da kan du godt også tilføye at du ikke vil at den skal publiseres.)

dsc07125

emilija

5 kommentarer

tinekatrine

21.mai.2009 kl.21:49

takk! :)

Tea

22.mai.2009 kl.00:27

:):):):):):):):):):):):) også litt :(:(:( gidd å ha spotify når jeg ikke har det

Hilde

22.mai.2009 kl.16:14

For en utrolig fin blogg du har! :)

KATRINE PEDERSEN:

23.mai.2009 kl.00:03

sv; slutter ikke alikevell, hihi :-)

line aurora

23.mai.2009 kl.14:31

http://farm4.static.flickr.com/3264/3127952292_dc92314198.jpgtegneblokka til walt disney eller så kan du bare være minni mus. det er jo det enkleste. og fineste (: hihi nei vil ikke at kommentaren skal være hemmelig selv om jeg skreiv inn en link, da.så fint bilde! misunnelig på folk med lillesøstre. murrf.

hei, jeg heter emilija
og liker varme sommernetter, rosa neglelakk, earl grey te, magiske bilder, gutter med og uten krøller, feelgood musikk, sjokolade-is med sjokoladebiter, mint og hemmeligheter
♥♥♥♥
mail
facebook
bloglovin'
deviantart

hits