an apple a day keeps the doctor away - if you throw it hard enough

herregud, jeg elsker nektariner!!! har spist tre, fire, fem av dem idag, yum! tror det kommer til å bli den dominerende frukten min denne sommeren, altså frukten jeg spiser mest av, avansert i språket ass. de siste dagene har jeg også blitt veldig glad i smoothie, og idag, idag... wait for it... BAKTE JEG MUFFINS! (ikke det at jeg ikke gjør det omtrent hundre ganger hver måned) jeg har av en eller annen grunn fredagsfølelse idag, og det er ikke veldig positivt, med tanke på at jeg føler at jeg "må" spise junk. (ikke det at jeg ikke gjør det hver dag uansett da, eheh.) 

jah, nå føler jeg meg egentlig ganske tom(ikke i magen assa, hehe, selvom jeg godt kan sluke ett par muffinser til, har jo bare spist nittini til nå...) og tror jeg skal spare denne bloggen for flere tanker idag, virker jo som om jeg bare har mat on my mind!! (...vent, jeg kan jo lage meg en matblogg, hmm)

og hey, siden jeg ikke har lyst til å legge ut et bilde av noe annet enn mat, så velger jeg å ikke gjøre det, og legger istedenfor ut... noe annet(som btw er minst like fint som et matbilde :)).

1243122896535003
foto_huskerikke

og btw, er ikke designet mitt fint? stor takk til tinekatrine!!!

stikker for å spise muffins jeg, snx!

6 kommentarer

ANYATANYA

15.jun.2009 kl.18:58

hahahha, nå fikk jeg også lyst på muffins og ikke minst nektariner! whatttodoo?designet er nydelig!

ANYATANYA

15.jun.2009 kl.19:13

takk for tips!! jeg liker husmødre på førti faktisk:)

Marthe

16.jun.2009 kl.03:46

jeg har også fått dilla på nektariner! jeg kommer i sommerstemning av dem, haha :)

emilija

16.jun.2009 kl.11:47

marthe; jaaa! og det er så godt! (og sunt :))

Marthe

16.jun.2009 kl.12:20

Hihi! men du, jeg har laget en blogg! jeg har bare skrevet 3 innlegg da, men har startet. også er den veldig stygg ;)

Marthe

16.jun.2009 kl.12:32

Hihi, det er ganske gøy å blogge! men den ser skikkelig stygg ut da, skjønner ikke sånne design greier, haha:) Ja, vi kan linke til hverandre MEN hvordan gjør man det? :D jeg er ikke så proff akkurat;)

hei, jeg heter emilija
og liker varme sommernetter, rosa neglelakk, earl grey te, magiske bilder, gutter med og uten krøller, feelgood musikk, sjokolade-is med sjokoladebiter, mint og hemmeligheter
♥♥♥♥
mail
facebook
bloglovin'
deviantart

hits