jeg er født sent på året, mer enn ti år for sent

nå spiste jeg akkurat opp den siste av de to muffinsene som var igjen fra igår... serr, JEG VIL HA MER! dette og ett glass melk var liksom frokosten min, men ikke faen om jeg er mett! hjelp meg, hva annet kan jeg spise? det var dagens spørsmål, og nå bytter jeg tema. skal vi se... jo! idag når jeg våknet(sånn cirkus ti minutter før jeg må være ute av huset) følte jeg meg så crappy(trøtt, sliten, kvalm ol.) at jeg ikke orket tanken på å dra på skolen, så da ble jeg heller hjemme!! vi gjør jo ikke noe nyttig på skolen uansett, vi er der rett og slett bare for å være der, æsj, og dessuten trengte jeg å ta igjen ett par tre-fire timer med søvn, noe jeg nå har gjort!

om akkurat en uke og et par timer sitter jeg på flyet til litauen, der skal jeg være i hele seks(!!!!!) uker! jeg var der like lenge ifjor, og jeg tror det var en av de morsomste sommerne jeg har opplevd! håper på at det blir like gøy, og at jeg får gjort like mye forskjellig med både familie og venner i år også! høydepunktet mitt i år blir å møte tanten min, jeg har nemlig ikke sett henne på to(!!!!!!!!!!!!!!!!!!) år, det er helt sinnsykt! vi er veldig like, og kunne nesten vært søstre, med tanke på at hun bare er 10 år eldre enn meg!

dsc07700
dsc07699

tenkte å kanskje oppsummere de siste ukene mine med bilder, men får se om det blir idag eller imorgen...
snx!

4 kommentarer

Ida

16.jun.2009 kl.17:30

Designet ble kjempe fint!! :D

emilija

16.jun.2009 kl.18:25

ida; ikke sant!! ;D

Maiken

16.jun.2009 kl.23:56

DIGGER SANGEN& designet ditt er fetttt! congratz

Sara

17.jun.2009 kl.00:29

tusen takk, Emilija! :D liker bloggen ^^

hei, jeg heter emilija
og liker varme sommernetter, rosa neglelakk, earl grey te, magiske bilder, gutter med og uten krøller, feelgood musikk, sjokolade-is med sjokoladebiter, mint og hemmeligheter
♥♥♥♥
mail
facebook
bloglovin'
deviantart

hits