can't get you out of my mind

jeg har begynt å merke at flesteparten av mine siste innlegg har startet med "jeg har akkurat...", derfor velger jeg med mening å starte på omtrent samme måte idag også. for noen timer siden kom jeg hjem igjen(til pappa) etter å ha vært i hovedstaden hos tanten min i fem dager. disse fem dagene har vært ganske så fine, de har inneholdt bl.a.; sene kvelder, latter, butikker, sol, latter, bra filmer, god mat, latter & veldig god drikke. og selvfølgelig en superduper hund som jeg rett og slett har forelsket meg i. jeg har om ikke tusen- så hundrevis av bilder jeg har lyst til å vise frem, men velger å bare vise to, og de fra idag.

dsc08260
verdens (nest)beste hund + sol
+ someone i can't get out of my head = kan det bli bedre? (NEI)
dsc08274

snx♥

6 kommentarer

line aurora

18.jul.2009 kl.23:32

ååå jeg vil også ha en sånn en hund som slikker meg på kneet! (selv om jeg da hadde kommi til å sparka ham ettersom jeg er kilen he he.) eller iallfall kjenne noen med en sånn en hund.hei. akkurat sånn dager skal være! BRA JOBBA.

MonicaBeach

19.jul.2009 kl.16:50

sv: hahaha hvor da? På disneychannel? eller bor du i utlandet?Såå søtttt bilde!!

ole//wombat

20.jul.2009 kl.00:38

føler med deg ang. internettet

MonicaBeach

20.jul.2009 kl.00:43

Ja det må du satse på!! hehehahaha åja daa skjønner jeg. Jeg hater det jeg og, når jeg er i spania og det går en bra film men den er dubba til spansk og teksta kinesisk omtrent. GOSH. ikke rart alle suger i engelsk

JULIE AIDA

20.jul.2009 kl.00:53

ja jæ veite, jeg har fiksa på det og lagrer stilsettet, men den bare nekter fullt å innse at jeg er atten nå. jaja skittdau. jeg har i så fall visst om det!

MonicaBeach

20.jul.2009 kl.01:13

hehehe jaa. sånn som på disney

hei, jeg heter emilija
og liker varme sommernetter, rosa neglelakk, earl grey te, magiske bilder, gutter med og uten krøller, feelgood musikk, sjokolade-is med sjokoladebiter, mint og hemmeligheter
♥♥♥♥
mail
facebook
bloglovin'
deviantart

hits