there's no kindness in your eyes

klokken er 12. (en time mer her enn i norge), det regner :((((( og jeg spiser blåbær med yoghurt til frokost(jeg later som om jeg er sunn). har nettopp dusjet og "fikset" meg, ser serr ut som både diamanters og barbie's bff idag, føler meg kul. egentlig er jeg superkul, bare gjett hvem som skal i to bryllup denne helgen!? imorgen skal jeg i gullbryllupet til onkelen og tanten(/fadderne) til pappa, og på lørdag til søndag skal jeg i bryllupet til broren til onkelen min. gleder meg!! elsker å pynte meg og se igjen folk jeg ikke har sett på lenge og danse og spise god mat og drikke sjampagne og sånt.

dsc08232
heeeeeell-o nanny emilija! kommer til å være mye med disse fetterbassene denne helgen ♥

2 kommentarer

Katrine Ü

23.jul.2009 kl.12:37

Bryllup er koselig, lenge siden jeg har vært i noe nå. Når jeg tenker meg om så har jeg nesten aldri vært i noe bryllup.. kanskje ett par? Hvor er det du er forresten? :)

ole//wombat

23.jul.2009 kl.17:37

ja, men jeg er egentlig glad jeg forstod det. for jeg liker å huske dem og hvordan de forsvinner. menneskene rundt meg altså. for en dag er jo alle borte. eventuelt jeg.

hei, jeg heter emilija
og liker varme sommernetter, rosa neglelakk, earl grey te, magiske bilder, gutter med og uten krøller, feelgood musikk, sjokolade-is med sjokoladebiter, mint og hemmeligheter
♥♥♥♥
mail
facebook
bloglovin'
deviantart

hits