give me one more chance to love you

uken som har gått har ikke vært den beste for meg. jeg sier ikke at det ikke er folk som har det verre og heller ikke at jeg ikke har hatt det gøy og sånt. jeg sier bare at jeg siden tirsdag for akkurat en uke siden har hatt det litt tungt inni meg(jeg har ikke spist tunge gjenstander, lover). jeg savner så mange fine mennesker og fine ting, og hver gang jeg tenker på det får jeg bare lyst til å legge meg i sengen og gråte. jeg har prøvd å fortrenge disse tankene, men de(og tårene) har vært rett under overflaten hele uken. jeg kan ikke vente til å dra tilbake til alt.


one more chance - bloc party
dsc08572

dsc08585

7 kommentarer

Sondre

11.aug.2009 kl.14:42

mange venner av meg nå som angrer! men ikkesant, too l8! så bra at noen synes det er bra at jeg kommer tilbake! :D

tinekatrine

11.aug.2009 kl.15:45

hvis du fortsatt bruker headeren kan du godt linke, men hvis ikke trenger du ikke :)

Candysnerk

11.aug.2009 kl.18:49

sv: Godt at det er flere som er begeistret for hennes verk!Hvilken karakter er din favoritt da?Og tusen masse takk for ros! :-)Kjenner meg godt igjen i det du skriver her!

Alena

12.aug.2009 kl.15:52

Du er ikke den eneste som savner fine mennesker og slikt, for det gjør nemlig jeg også :)

Candysnerk

12.aug.2009 kl.18:53

sv: Tusen takk! Digger den selv og:DMiss Marple er utrolig kul!

Silje Silje

14.aug.2009 kl.16:28

Det lureste er nok å gråte, for det vokser seg bare større og verre om man skal være "flink" å fortrenge det og "ikke tenke på det". Da tenker man jo på det konstant. wish u the best, håper det blir bedre snart.

Wannabes

24.aug.2009 kl.17:56

Sånn hadde jeg det og, herreguuud. Føltes ut som om jeg hadde kjærlighetssorg * 100 og det å vite at det er ett helt år til neste gang, er utrolig tøft. Føles ut som om det er ett år til jeg kan le ordentlig, smile ekte og være litt happy igjen men jeg vet jo at det bare er sånn i starten heldigvis. :)

hei, jeg heter emilija
og liker varme sommernetter, rosa neglelakk, earl grey te, magiske bilder, gutter med og uten krøller, feelgood musikk, sjokolade-is med sjokoladebiter, mint og hemmeligheter
♥♥♥♥
mail
facebook
bloglovin'
deviantart

hits