i left you when i found you

and now i wish i'd stayed

i helgen har jeg vært på hytta. jeg er mildt sagt ikke så veldig glad i å være der, selvom jeg setter litt pris på noen av helgene jeg har vært der. det jeg i hovedsak gjør når jeg er der, er å tenke. jeg går på tur og tenker, jeg er alene og tenker, jeg hører på musikk og tenker og you name it... å tenke kan være en fin ting, det spørs bare på hvilke tanker det er snakk om. denne helgen har de negative tankene tatt over. 

det er ganske forvirrende å gå fra å være sikker på å ha kommet over noe - til plutselig å ville dra tilbake i tid for å endre på ting, på èn og samme dag.

dsc08746

dsc08730

dsc08666

ops, tror jeg har glemt hvor vanskelig det er å stå opp halv syv etter å ha lagt seg mellom ett og to.
hehe, skolen in my ♥ lixx.

8 kommentarer

tivoliet

24.aug.2009 kl.03:46

klokka di er STILIG! o em gehvor kommer det fra; i left you when i found youand now i wish i'd stayed? pent. & likte du sangen jeg foreslo?

JULIE AIDA

24.aug.2009 kl.13:14

fin klokke ;))))))))))))))))))))--aw, hjerter.

Sara :)

24.aug.2009 kl.13:44

fin hytte! håper det går fint med deg :-)

Candysnerk

24.aug.2009 kl.19:30

"det er ganske forvirrende å gå fra å være sikker på å ha kommet over noe - til plutselig å ville dra tilbake i tid for å endre på ting, på èn og samme dag" - veit akkurat hvordan det der er! ikke moro..Og sier som de andre: fin klokke! Elsker nixon :D

Wannabes

24.aug.2009 kl.20:14

Den klokken er sinnsykt fresh da ! :D åh, heldige deg da ! men det er jo kanskje litt kortere dit også, hadde vi bare hatt flere ferier sier jeg. ^^ Har bare pappa sin familie der, men den er ganske stor så har en kusine på min alder og fettere og kusiner som også er sånn ca like gamle som meg. funfun, men jeg har vell vendt meg til norge igjen nå da. hihi :)

Henke

25.aug.2009 kl.00:04

ehehehehe ja jeg vet hjertehjertehjerte

Sara

25.aug.2009 kl.08:45

joda, går fint der! Hvor er det du går nå?venninna mi digger klokka dii btw, jeg ser hun ikke er alene ;-D

Ida

26.aug.2009 kl.19:58

ELSKER KLOKKA DI :Dsv: takk :) lykke til selv, når den tid kommer! hahaja vet, jeg stresser meg ihjel nå for å rekke alle leksene.. skjønner egentlig ikke hvordanjeg skal greie og ha en jobb i tilegg til skolen, men håper på at jeg finner en lørdagsjobb ellernoe :)... og du er ikke den eneste som hater skolen! gud, jeg er lei. men har bare 3 år igjen nå da, det er sick og tenke på! tida har gått jævli fort!

hei, jeg heter emilija
og liker varme sommernetter, rosa neglelakk, earl grey te, magiske bilder, gutter med og uten krøller, feelgood musikk, sjokolade-is med sjokoladebiter, mint og hemmeligheter
♥♥♥♥
mail
facebook
bloglovin'
deviantart

hits