i just can't wait

till christmas!!!!!
hck41zu8dq8p9gnt39d7xcjzo1500thumb

christmasforapinetreebynadda1984thumb
///
 weheartit  
de siste to ukene har jeg fått superdilla på jul( og alt som har med det å gjøre)! hører og nynner på *~_X-MAS_~*-spillelisten min dagen lang, ser på julefilmer nesten hver dag(!), ser etter fine julebilder på diverse nettsteder, tenker på hva jeg skal kjøpe i julegave til menneskene i mitt liv(haha♥), rett og slett gleder meg til jul på alle mulige måter!! ahh, digg å ha noe å se frem til! 
jeg er vel ikke den eneste som gleder meg?

ps. jeg sier ikke nei til tips om julefilmer(uansett om de bare har én julescene), julesanger, serier med fine jule-episoder, juleblogger osv. :):):) 

3 kommentarer

fiskebolle

19.nov.2009 kl.21:39

ææh, jeg gleder meg jeg og! jeg stjal spillelisten din litt, og den fikk meg bare 10000% i julestemning!! hoho. julefilmer? love actually MÅ man bare se. også så jeg en film som egentlig var litt søt i fjo, christmas in boston. også er det jo titusentalls av disney-filmer ♥♥♥♥♥♥ også finnes det en jule-utgave av borettslaget, jul i borettslaget, haha. den er litt.. morsom. okei, dropp den. jeg har bare veldig dårlig humor. oi. lang kommentar. ehehe.

ANYA pixxx

20.nov.2009 kl.10:14

takk!

ja, jobber i morgen:D kom innom!!!

Silje Silje

20.nov.2009 kl.22:00

kjempefin header!

hei, jeg heter emilija
og liker varme sommernetter, rosa neglelakk, earl grey te, magiske bilder, gutter med og uten krøller, feelgood musikk, sjokolade-is med sjokoladebiter, mint og hemmeligheter
♥♥♥♥
mail
facebook
bloglovin'
deviantart

hits