2009

jaaa... plutselig kom jeg på at jeg ville lage et innlegg hvor jeg oppsummerer hele året... litt sent ute kanskje? jaaaa... jaja, who cares... bedre sent enn aldri sier nå jeg! hehehe, er jo ganske kozi(og ikke minst handy!!!!!) å ha hele året samlet i ett innlegg, er det ikke?! here it goes...

januar
startet med en veldig koselig, rolig og fin nyttårsaften. var så glad resten av måneden at jeg nærmest danset meg gjennom dagene. all fritid ble brukt til å tegne, sende meldinger, høre på fine sanger og sitte på pcen... ahh, happy days...


februar
var ikke like fin som januar. jeg var sur, lei meg, forvirret og glad om hverandre, jeg var også veldig usikker. tegningene mine var nå fylt med sure fjes og tårer... og ellers var jeg vel bare opptatt med å være fjortizz, og ta fine bilder av meg selv... (gud jeg blir flau)


mars
var en trist og teit måned. jeg hatet alt og alle, sluttet å tegne og hadde mange(!) tenkedager... men etterhvert gikk det bra, og jeg begynte å dø av blant annet youtube-videoer igjen! jeg fant også ut av at jeg har et happy-face, hahaha.(tror ikke jeg har det lenger tho', yay!) jeg var også på milk-weekend og hadde en finfin helg på konnerud!


april
var en finfinfin måned! jeg var i litauen, på sliiiipåver med en fin gjeng, skrev et innlegg om savn, begynte å glede meg masse til sommeren, fikk øynene(ørene) opp for mgmt og hadde det ellers ganske fint, til tross for et par tankedager...


mai
jeg var oppe til 3-4 hver natt og forsov meg omtrent annenhver dag, var på hytta( og hadde det faktisk fint, selvom jeg ikke fikk dratt ut 1. mai), solte meg(!!!!), tok fine bilder, hadde masse prøver og tentamener og eksamener, var ute i naturen(hahahha), var i disney-bursdagen til taran hvor jeg hadde kledd meg ut som dumbo(HAHAHAHHA), badet for første gang i 2009 og hadde en veldig fin 16. og 17. mai!

juni
jeg fikk 5(!!!!) på eksamen, var i bursdagen til thea og hanna, tinekatrine ordnet designet mitt(thxxxx), feiret bursdagen til christina med piknik(ahh), ble ferdig på ungdomsskolen 4 evvah, var på kafé med søte jenter og reiste til litauen. lykke-rus!!!! 


juli
jeg koste meg i litauen, møtte venner, var med familie, shoppet, chillet, solte meg, lekte med verdens beste hund, møtte igjen tanten min(som jeg da ikke hadde sett på to(!!!) år!), var i bursdag, ble kjent med mange fine folk <3 og ravet i 2 bryllup på en helg!! ahhh, mizzin it!


august
4. august sluttet all moroa... jeg reiste tilbake til norge, og hadde flere tunge uker før jeg endelig kom meg, og syns livet var OK igjen. jeg begynte på vgs, noe som både var spennende og skummelt, alt var jo nytt! ellers hadde jeg både gode og dårlige dager... jaa...


september
jeg irriterte meg over skolen, drakk smoothie annenhver dag, skrev ett innlegg om gutter, dro på hytta med ida og badet for siste(?) gang i 2009, var syk, bestilte billetter til litauen i juleferien(!!!), hatet skolen enda litt mer, hadde blogget i ett år og lagde bursdags-slideshow til tanten min!


oktober
jeg hadde en gørrkjedelig høstferie, skrev ett innlegg om ting jeg savnet, var i bursdagen til ida og kristine hvor jeg hadde kledd meg ut som japansk turist(ha-ha), ble sweet sixteen og fikk ett bittelite overraskelsesparty(!), fikk verdens beste bursdagsgaver; flybillett til spania og mr. canon ♥ åja, jeg hadde også en ganske fin halloween, var utkledd som tyv, 10hi.


november
kjøpte billetter til twilight - new moon, gledet meg helt sinnsykt masse til jul(- hørte på julemusikk og så på julefilmer 24/7), ble forelsket i jude law på nytt(hahaha), var i bursdagen til malin og marthe( og hadde det supergøy!!!), og gledet meg til spania-weekenden!


desember
gledet meg enda mer til spania, hatet skolen og vinter og snø, dro til spania, var i spania og storbrittania på én helg(!), kom hjem fra spania, savnet spania, og savnet spania enda litt mer... så gikk det litt over og jeg begynte å glede meg til juleferien! jeg fikk enda en lillesøster, shoppet gaver, var på jule-jentekveld♥♥♥, og reiste til litauen!!!! hvor jeg hadde verdens beste juleferie!!!!!!!

/// privat

2 kommentarer

Hundrings

18.jan.2010 kl.11:27

Ja - ikke sant vel?

anya pixx

19.jan.2010 kl.20:03

nice! du burde tegne mer synes jeg. men det er ikke like lett alltid !

hei, jeg heter emilija
og liker varme sommernetter, rosa neglelakk, earl grey te, magiske bilder, gutter med og uten krøller, feelgood musikk, sjokolade-is med sjokoladebiter, mint og hemmeligheter
♥♥♥♥
mail
facebook
bloglovin'
deviantart

hits