like there's no sunrise
///trykk på bildene

golden heart
/// weheartit/(trykk på bildene)

x-mas

wiii. nå er det bare 1 uke igjen til jeg er i litauen!!! 10 dager igjen til juleaften!! og 17 dager igjen til nyttårsaften! tiden går sinnsykt fort!! and i like it! hihih./// weheartit

endret litt på designet daaa

nå er bloggen litt freshhh igjen! har jobbet med designet i en god time nå, og er sliiiiiiten, hahah. skulle ønske jeg greide å jobbe raskere, men det tar tid å skjønne alle kodene osv!

ellers har jeg ganske så mye å gjøre de kommende ukene når det kommer til innleveringer o.l. gleder meg til juleferien jeg, da er jeg ferdig med det!

men nå må jeg snacks'e litt, snx/// privat

snow hey oh

idag kom den første snøen. og jeg gråter inni meg bare ved tanken på at det nå offisielt er vinter. åh. jeg hater vinter!!! HATER. neida, den går sikkert fort og smertfritt over... hehe, i wish. jeg hadde egentlig en kjempefin dag idag, fikk en veldig bra karakter på en prøve og sluttet på skolen mangemange timer før jeg skulle, og hele tiden satt jeg bare og ventet på at noe dårlig skulle skje. og det skjedde. åhh. hvorfor kan ikke livet bare være fint hele tiden!??!?

jaja. får kose meg med hipstermat i mellomtiden da.

free graphic for myspace
heheh.

sweet seventeen

idag har jeg bursdag! ...er ikke så veldig mange minutter igjen nå da, men!

ble hentet litt tidligere på skolen idag (slapp halve mattetimen!), fikk godteri og kjempefine roser ♥ så dro vi hjem for å spise sushi, før vi fikset oss litt og dro videre til oslo spektrum - hvor vi så originalversjonen av musikalen mamma mia! det var sååå gøy! ahh, elsker musikaler! har kost meg skikkelig idag! å bli 17 er jo egentlig ikke noe spesielt, men siden jeg har en så fiiiin mamma, så ble dagen ganske spesiell allikevel!

istad når jeg gikk inn på learn something every day ble jeg møtt av dette;

hihi, skikkelig random, men ble litt glad da, ikke hver dag slike tilfeldigheter skjer!

♥ ♥ ♥

i've got the magic in me

hva skjer med at jeg har fått flere followers på bloglovin etter at jeg kinda... sluttet å blogge!??!?!??? syns det er litt rart. skjønner ingenting, jeg! er det sånn at folk liker at jeg ikke blogger og dermed abbonerer på bloggen min!?!? haha, ikke så veldig logisk, men...

uansett! nå er det høøøst! og jeg har hatt en kjempefin høstferie i litauen, vil tilbake alleredeeee! også fikk jeg... macbook pro! til bursdagen min. som jeg ikke har hatt ennå. haha.

vi har blitt bestevenner allerede. jeg og mr. prooo altså. hjerte. og ellers koser jeg meg med skole og lekser og sånt da. og høsten. som burde bli kalt for vinter...

jaja, snakkkeeeeesssss <333 ;**

jeg gleder meg til...

♥kozikveld hos malin imorgen ;DDd

♥den fjerde sesongen av gossip girl begynner!!!!! (trettende september)

♥å kanskje kanskje kanskje få macbook! (...hvis jeg er snill)

♥å bli søtten år, selvom det ikke betyr noe

♥å dra til oslo med mamma og late som at vi er i london

♥å feire jul og nyttår i litauen; drikke te med bestemor, snakke og spille spill med pappa og familien, klage over kulden med venner, leke i snøen med tante, onkel, fettere og verdens fineste hund, pluss litt til. 

vil ikke_vil ikke_vil ikkeee

jeg vil ikke på skolen imorgen! orker ikke å stå opp tidlig hver morgen, ha dårlig tid til både å fikse meg og spise, tenke på og stresse med skolearbeid hele tiden, heller ikke å alltid telle ned til helg eller ferie. orker. ikke. jeg har hatt en så utrolig fin sommer, og vil ikke at den skal ta slutt enda! (selv om sommeren forsåvidt sluttet for lenge siden i norge, med tanke på været!) tenk, det er nesten et år igjen til neste sommer... ahh.


/// privat  

ddma?

ins, dd? hehehhe. jeg har det kjempefiiiint! er i litauen, har nettopp dusjet og skal uuuut - så snart jeg får en melding. istad var jeg på butikken for å kjøpe diverse småtterier, deriblant en notatbok. jeg har nemlig funnet ut av at jeg vil ha hver eneste dag av denne sommeren på papir. jeg skal altså skrive sommerdagbok, hahah. blir morsomt å lese om et par år da! ...så glemsk som jeg er.

hvor(rom/sted/by/land) er du akkurat nå?

/// privat

:):):)

jeg har vært alene hjemme hele helgen. jeg har kost meg i bursdag. jeg har fri imorgen. og hele neste uke (...hvis jeg ikke kommer opp i eksamen). det er 8 dager igjen til siste skoledag. og 10(!!!!!!) dager igjen til jeg drar til litauen! jeg har det ganske bra jeg! mangler bare fint vær, men det kommer seg nok snart!

ehhehehe
/// privat

ps. dette hører jeg på i juni! hva hører du på?

we are young, we run free

de siste dagene har jeg sett utrolig mange filmer. syyykt mange!!! føler at jeg har sett alle de bra nå, sliter med å finne noen jeg har lyst til å se liksom! hahah. nå har jeg masse musikk å høre på også, de fleste filmer har nemlig veldig bra soundtracks! bare hør her!

men uansett... jeg er keen på å se flere filmer, hahah! hadde satt veldig stor pris på anbefalinger!!!! (foretrekker filmer som er romantiske og/eller morsomme!)


/// privat

hei

jeg savner dette;
/// privat

har litt lyst på dette akkurat nå da...

dette gjorde jeg på 17. mai

...solte meg


...studerte årets strandmote


...tok karusell


...ble solbrent (derfor jeg gikk rundt med et teppe, haha...)

/// privat

jeg har lyst til å...

ta på meg fine klær

og sko

og pynte både bena

og håret med blomster

for så å reise

til et fint sted

/// fuck yeah! i love pink

missin' it

idag er det akkurat én uke siden jeg reiste hjem fra spania. og jeg savner det. jeg savner maten, folkene, været, stedet, språket +++ bryllupet var kjempefint! selve turen også! alt var ikke perfekt og bra hele tiden... men alt i alt hadde jeg det likevel utrolig bra! håper det ikke er lenge igjen til neste gang!

mamma er så flink til å ta rette bilder... haha!

/// privat

oh!

ble nettopp ferdig med å øve til samfunnsfagprøven jeg skal ha imorgen, er sykt lei av arbeidsavtaler o.l. nå. også har jeg en naturfagprøve på mandag... gleder meg masse til å øve i helgen!!!! hehe...
idag er det forresten akkurat én uke igjen til jeg skal til spania! =D=D=D=D=D=DDDD

her er den foreløpig nokså tomme mai-spillelisten min btw. hjelp meg med å fylle den med noe bra!?

også én ting til; meg for ett år siden! sykt fine øyenbryn...

/// privat

jeg vil

gå tur

gjøre noe nytt

klatre

få en ny venn

lære noe nytt

oppdage et nytt sted

bade

slappe av

/// weheartit

wait till you see my smile

idag er det akkurat to uker igjen til jeg reiser til spaniaaaaaa! (og akkurat to uker og en dag til tanten min skal gifte seg!!!) ahhhh, det skal bli så digg! gleder meg utrolig masse til å gå i sommerklær, se igjen familie, sole meg, ta fiiiine bilder, spise god mat, danse og kose meg! har verken kjøpt kjole eller gave ennå da... noe som begynner å haste litt, heheee. har tenkt til å gi en personlig, delvis selvlagd gave i tillegg til det familien gir, men har ikke klart å komme på noe bra ennå... hjelp meg!?

bryllupdillaaaaaaa!!!/// weheartit

circus
/// privat

lol

idag var jeg på cirkus med familien! har ikke vært på det på en del år... så koste meg skikkelig! var godt å le, noe jeg ikke har gjort så mye de siste dagene... for å si det sånn. på fredag skulle jeg egentlig ha norsktentamen, men... følte meg så dårlig at jeg valgte å bli hjemme. tror ikke jeg hadde greid å sitte der lenge, eller skrive noe bra (eller noe i det hele tatt) uansett..! igår hadde vi sushi til lunsj, nam! ellers bare slappet jeg av, og så filmen old dogs! jeg fikk kraftig latterkrampe flere ganger i filmen, til tross for at jeg så den alene! haha! sååå... den anbefaler jeg! virkelig!!!!!!!!! SE DEN!
hva har du gjort denne helgen da?


/// privat

printemps à paris

gjett om jeg fikk lyst til å dra til paris etter å ha sett disse bildene a!!!!!!!!!!!!11!!!!!!!1!!!! ahhh.


/// bardot in blue

say hello to my next best friend, ms. spring

idag spiste jeg lunsj ute på en trapp ved vannet med noen venninner. HALLO VERDEN, VÅREN ER HER, EN-DE-LIG!!!
alle smiler, ler, spiser is, går i tynne jakker og med solbriller på nesen, kan det bli bedre!? jeg har ventet på dette så lenge... herr vinter er nemlig min aller største fiende, men nå har han endelig takket for seg, ahhhhhhhhhhhhhh!

forresten så trenger jeg noen fine sanger som jeg kan fylle april-spillelisten min med... hehe. hjelp meg plis!? 
yeahyeahyeah

/// privat

akkurat nå hadde jeg ikke hatt noe imot

å lese


eller ha bursdag


eller dra på båttur


eller dra på en fornøyelsespark


eller ha fregner


eller kysse


eller leke ute


eller ligge i sengen


eller sitte i skogen


eller se ut vinduet

/// weheartit

siden sist har jeg

- kost meg ute med sol og 18 varmegrader (!)
- smilt masse
- ikke vært på chatroulette en eneste gang (haha, lover)
- hatt det gøøøøy med kusinen min
- fått en allergisk reaksjon som følge av tre flasker nestea peach på én dag (maniac, heheh)
- gått masse, masse tur
- ledd sammen med - og av lillesøster
- tenkt mye, og blitt litt gal...
- vært med fine venner
- ...og fine slektninger
- sovet i fire forskjellige hus
- snakket med en (overraskende) kjekk gingerkid


/// privat

hæjhæj blåggæn!

nå er jeg i litauen!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kom igår, hihiiiiiii. akkurat nå sitter jeg og hører på denne spillelisten, og slapper av på sengen på gjesterommet (= mitt rom) hos tanten og onkelen min! har ikke gjort veldig mye annet enn å sove, gå tur, slappe av, leke, spise, spille monopol og ta bilder idag. i like!

og sånn så jeg ut igår. (eller var det forigårs?!) 

/// privat

drømmemannen min

Heart lager vafler og brownies og smoothie og sånt til frokost
Heart tar meg med til toppen av eiffeltårnet bare for å kysse
Heart spiller gitar og synger for meg når jeg er lei meg
Heart er så morsom at man får vondt i magen
Heart legger igjen små lapper med søte ord 
Heart ser romantiske komedier med meg
Heart holder meg i hånden hele tiden
Heart reiser verden rundt med meg
Heart liker å gå tur midt på natten
Heart har verdens fineste latter
Heart elsker å se på stjerner
Heart er glad i fin musikk 
Heart gir meg blomster
Heart elsker meg

hvordan er drømmemannen(/kvinnen) din?

/// fuck yeah boyfriends /// inspirert av maren

hei mandag

jeg hater mandager!!!!!!!!!!1!!!11 men det går bra... livet er jo så fint! jeg sov tre timer i natt fordi jeg satt oppe og øvde til naturfagprøven vi hadde idag. den gikk... ikke bra. men det skal jeg ikke tenke på. gjort er gjort! dessuten er det bare 3 dager, 22 timer, 1 minutt og 30 sekunder til påskeferien! + at jeg fikk 6 på en (bitteliten) matteprøve idag! 

uansett! på lørdag var jeg hos malin! vi spiste sushi (♥♥♥), også dro vi på konsert. vi var som vanlig for sent ute, og rakk ikke det første bandet. men vi rakk the pink robots! bare hør herher eller her hvor flinke de er! også er de alle kjempesøte i tillegg, ahhh ♥


/// the pink robots

hey, livet er litt fint da...

med andre ord; JEG ER KJEMPEGLAD!!!!!!!!!!!1!111!! jeg har en fremføring imorgen, et kåseri som skal være ferdig til mandag og en naturfagprøve samme dag (+++)... men det stopper ikke meg! HA!

mine topp ti grunner for å være glad idag (((tilfeldig rekkefølge)));

1  
det er påskeferie om litt over en uke!
2  jeg skal til litauen om litt over en uke!!!!!!
3  jeg er ikke blakk!
4  n&j ligger trygt i lommen min ♥ (ligger egentlig i skapet, men lommen høres bedre ut... hehe)
5  JEG SKAL TIL SPANIA 13. MAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ♥ ♥ ♥
6  jeg har den nyeste utgaven av glamour!!!
7  det er fredag (=  ♥H♥E♥L♥G♥) imorgen!
8  jeg skal overnatte hos malin i helgen! (♥ gleder meeeeg!)
9  jeg hører på ♥ verdens fineste sang ♥
10  jeg fikk 6 på en engelskprøve! (okda, det var en bitteliten del... og jeg fikk bare 36,5/37,5 poeng... men hallo, det står 6 på den!!!!!!!!!!!!!!!)

du har vel en grunn til å være glad idag, du også?

Lick Lick Lick Lick Lick Lick Lick Lick Lick Lick Lick Lick Lick Lick Lick Lick

hejjjjj

jeg har begynt å spille sims! gøy. heheheh. innholdsrikt liv! og ellers hadde jeg en veldig fin helg, i alle fall en super lørdag! oi, fredag og! på fredag spiste jeg nemlig sushi med malin og thea, og felte noen tårer under a walk to remember. fint! og på lørdag var jeg i bursdagen til christer, kozzziiii!

...og ellerzzz... hater jeg skolen. tre prosjekter på en gang + masse prøver + bæææ + kjedelige lærere + null motivasjon = SLITSOMT! heldigvis er det ferie om akkurat 9 dager, 3 timer, 9 minutter og 49 sekunder!!!!!!!!! 
 
(dette bildet passer så sykt bra, bare bytt ut you med school... heheh)

/// beauty in everything

og superBTW, du bare MÅ joine denne gruppen på facebook! superlol!!!!!!!

fint

jeg er lei av

...folk som klager på meg. klager på alt jeg gjør... og ikke gjør. det er alltid noe feil med meg. alltid noe å klage på. er det ikke det ene, så er det det andre. det går ikke en eneste dag uten at jeg får høre hva som er galt med meg. det er så utrolig slitsomt. la meg være i fred!

...å fryse. kan ikke vinteren bare gå sin vei?! det er ikke noe gøy med snø lenger. jeg savner sommeren, og det å kunne gå ut uten å ta på seg fem lag med ytterklær..!

...skolen. trenger vel egentlig ikke å si så mye mer!?

...norge. jeg trenger å komme meg bort litt. bare for en liten stund. bort fra alt...

er du lei av noe?


/// beauty in everything (tror jeg?)

gøy å få virus da!

det måtte jo skje en gang... haha, bæææææ... jeg aner virkelig ikke om jeg skal le eller gråte, eller hva jeg skal gjøre! jeg prøver bare å "glemme det" for nå, så får jeg se hva jeg gjør senere. bruker skolepcen så lenge, lurer på hva jeg hadde gjort om jeg ikke hadde hatt den... jeg er utrolig redd for å miste alle filene på pcen, alle bilder, musikk og andre ting. fyfaen. trenger virkelig litt tid på å fordøye dette. karmaaaaaaaaaaaaaa, jeg hater deg!

akkurat nå hadde jeg virkelig satt pris på å komme meg litt bort til et sted som det under her, og være der til alle tegn på vinter er borte...
hjelper litt at jeg skal til litauen om 19 dager da!

/// beauty in everything

buzzin'

nå er jeg hjemme etter en lang dag på skolen... torsdager sliter meg ut så jæææævlig! er utrolig unødvendig å være å skolen til 4, man lærer lite eller ingenting de siste to timene uansett... i alle fall jeg..! bææ.

men uansett... jeg har mest sannsynlig ikke internett denne helgen, og trenger dermed film- og musikktips!!!! jeg tar det jeg får, men foretrekker komedier og chill/funky/pop/feelgood/happy-musikk! jeg blir veldig, veldig glad hvis du gidder å bruke ett minutt av din dyrebare tid på å skrive ned en (eller gjerne flere) sang-, artist-, album- eller filmtittel! 
/// privat

4 yrs

på onsdag( nesten en uke siden ja) ble lillesøsteren min 4 år, wiiiiiii!!!! nå er hun stor jente og tisser på do, haha! alt var akkurat som det skulle være; rosa, lilla, magisk og prinsesseaktig.../// privat

YES!!!!!111!!1!! gull!!! go norge! northug, JG ELSKR DG!!!!!!!!!!

tulla. hater OL!!!! hater også alle som må spamme ned facebook med OL-crap. ha-lo, har fått det med meg lixåm! og nå som jeg er inne på ting jeg hater, så kan jeg i samme slengen si at jeg hater at vinterferien er over..! æsj, orker ikke tanken på å måtte stå opp tidlig imorgen! hater skolen!

hello påtvunget smil!


/// privat

hyttetur'2010

wow. helgen var verdens fineste og koseligste! har ikke hatt det så gøy og kos på lenge! ammagash, savner det! kom hjem på mandag, og angret veldig på at jeg ikke ble til onsdag/idag... jajajajaja, jeg får være glad for at jeg i det hele tatt var der!

de tre dagene jeg var der bestod for det meste av; film, snakk, sjokolade, musikk, kos, neglelakk, dans, alias(♥), potetgull, gitar og sang, massasje, kakao med marshmallows, blader og god mat. ahh, det var null krangling, null drama og null stress (...som man kanskje hadde forventet med 13 jenter på tur, haha). bare chill og kos og fin stemning. vi kunne rett og slett ikke hatt det bedre, i alle fall ikke jeg!/// privat

adios amigos

ha-lo vinterferien har offisielt begynt!!!!!! aaaaaaaaaaaaaah, jeg er så giiiiiiiiiiiiiraaa! nå stikker jeg en tur til tyin( tror det er ved jotunheimen?), wiiiiihi, gledr mg 7kt mye!
 
koz deg i vinterferien du og daaaah!!! ♥ ♥ ♥

/// privat

who the fuck is VIP?

siden sist har jeg;

Bullet; Purple skrevet en engelsk bokanmeldelse på 900 ord
Bullet; Purple gått ut av bokanmeldelsen, uten å ha lagret den
Bullet; Purple skrevet bokanmeldelsen på nytt
Bullet; Purple følt meg dårlig (= vært hjemme)
Bullet; Purple begynt å tegne igjen(!)
Bullet; Purple laget gulrotkake


de neste( timene og) dagene skal jeg;
Bullet; Pink spise kake (hei mamma, gratulerer med dagen!Have your cake and eat it too)
Bullet; Pink skrive en artikkel om ungdom og materialisme
Bullet; Pink høre på fever av cascada, serr elzkr dn
Bullet; Pink pakke
Bullet; Pink DRA PÅ HYTTETUR MED 12 GÆRNE CHICAS! (12 + 1 = ulykkestall, wooops! kommer nok til å gå bra uanz dah, ehhe)
Bullet; Pink bli tjukk

valentine's day

ja, hei ja. valentine's idag jaa!? koselig ja... hehe...

/// fuckyeahkissing

petit déjeuner

bildet under her illustrerer frokosten min for to(?) uker siden, og jeg planlegger å ha det samme til frokost på søndag(, eller kanskje til og med imorgen..?). frokosten min ser ikke sånn ut hver dag assa, hahah!

hva pleier du å spise til frokost i helgene?


/// privat

i see problems down the line

ahh, jeg elsker denne og denne sangen... og alt annet av josé gonzález! han er så chill. dør av hvor digg musikken hans er. og sånn forresten så trenger jeg fortsatt musikktips!!! halo, tar ikke mer enn 2 sec å skrive en kommentar med en sang! hjelp meg plis ♥♥♥

 
/// privat

what u've got boy is hard 2 find

hei, dette er februarlisten min på spotify. det er typ få sanger på den, såehh, jeg trenger sangtips da lixx... hjelp meg pliis? er ute etter gladsanger, men digg feelgood passer og! (...med andre ord; i'll take whatever i get!)

/// privat

nå er jeg off for å øve til naturfagprøve, gleder meg til å stryke imorgen assa!

oh god, the glitter.

frisk

jaaa... jeg var addict en stund, og tenkte jeg skulle samle de tomme boksene, og se hvor mange det ble etter en stund...  begynte litt før jul, og ble litt overrasket når jeg telte dem idag. syns liksom 29 bokser virker ganske lite...
haha. fant faktisk også ett par bokser med 2-3 igjen i hver! nice.

/// privat

love

omg. elsker tim walker ♥ rekk opp en hånd om du liker dette! seriøst. det er ikke mulig å ikke synes at det er fint...
/// coco rocha for vogue uk nov 06 by tim walker

blah blah blah

hei. hør på denne sangen! i love it! toooodles!!!


blah blah blah - ke$ha ft. 3oh!3

/// privat

the HOT world of tom ford

love love love

hør på disse sangene! jeg lover at du ikke kommer til angre! se-ri-øst!!!! begge to er verdens fineste. ahhhhh!


♥marchin on - one republic♥


♥good life - one republic♥

Jamming to mah stereo

got this feeling that you can't fight

ballet var greit. hadde ikke gått glipp av noe om jeg ikke hadde vært der, for å si det sånn... og ellers... har jeg ikke gjort veldig mye annet enn å se på film, høre på fin musikk (trykk her, og hør på good life og marchin on!), rydde, tenke og være care. gøy!
/// privat  

casino

ikveld skal jeg på casino-ball på skolen, woohoo... har ingen forventninger til det i år. tho' det sikkert blir koselig! ønsk meg lykke til med håret og sminken a, pliiis i need it lix ;*


/// ukjent

hot hot heat

i'm on fire! I'm on fire!

gucci aw10 menswear backstage /// the love magazine-blog  

2009

jaaa... plutselig kom jeg på at jeg ville lage et innlegg hvor jeg oppsummerer hele året... litt sent ute kanskje? jaaaa... jaja, who cares... bedre sent enn aldri sier nå jeg! hehehe, er jo ganske kozi(og ikke minst handy!!!!!) å ha hele året samlet i ett innlegg, er det ikke?! here it goes...

januar
startet med en veldig koselig, rolig og fin nyttårsaften. var så glad resten av måneden at jeg nærmest danset meg gjennom dagene. all fritid ble brukt til å tegne, sende meldinger, høre på fine sanger og sitte på pcen... ahh, happy days...


februar
var ikke like fin som januar. jeg var sur, lei meg, forvirret og glad om hverandre, jeg var også veldig usikker. tegningene mine var nå fylt med sure fjes og tårer... og ellers var jeg vel bare opptatt med å være fjortizz, og ta fine bilder av meg selv... (gud jeg blir flau)


mars
var en trist og teit måned. jeg hatet alt og alle, sluttet å tegne og hadde mange(!) tenkedager... men etterhvert gikk det bra, og jeg begynte å dø av blant annet youtube-videoer igjen! jeg fant også ut av at jeg har et happy-face, hahaha.(tror ikke jeg har det lenger tho', yay!) jeg var også på milk-weekend og hadde en finfin helg på konnerud!


april
var en finfinfin måned! jeg var i litauen, på sliiiipåver med en fin gjeng, skrev et innlegg om savn, begynte å glede meg masse til sommeren, fikk øynene(ørene) opp for mgmt og hadde det ellers ganske fint, til tross for et par tankedager...


mai
jeg var oppe til 3-4 hver natt og forsov meg omtrent annenhver dag, var på hytta( og hadde det faktisk fint, selvom jeg ikke fikk dratt ut 1. mai), solte meg(!!!!), tok fine bilder, hadde masse prøver og tentamener og eksamener, var ute i naturen(hahahha), var i disney-bursdagen til taran hvor jeg hadde kledd meg ut som dumbo(HAHAHAHHA), badet for første gang i 2009 og hadde en veldig fin 16. og 17. mai!

juni
jeg fikk 5(!!!!) på eksamen, var i bursdagen til thea og hanna, tinekatrine ordnet designet mitt(thxxxx), feiret bursdagen til christina med piknik(ahh), ble ferdig på ungdomsskolen 4 evvah, var på kafé med søte jenter og reiste til litauen. lykke-rus!!!! 


juli
jeg koste meg i litauen, møtte venner, var med familie, shoppet, chillet, solte meg, lekte med verdens beste hund, møtte igjen tanten min(som jeg da ikke hadde sett på to(!!!) år!), var i bursdag, ble kjent med mange fine folk <3 og ravet i 2 bryllup på en helg!! ahhh, mizzin it!


august
4. august sluttet all moroa... jeg reiste tilbake til norge, og hadde flere tunge uker før jeg endelig kom meg, og syns livet var OK igjen. jeg begynte på vgs, noe som både var spennende og skummelt, alt var jo nytt! ellers hadde jeg både gode og dårlige dager... jaa...


september
jeg irriterte meg over skolen, drakk smoothie annenhver dag, skrev ett innlegg om gutter, dro på hytta med ida og badet for siste(?) gang i 2009, var syk, bestilte billetter til litauen i juleferien(!!!), hatet skolen enda litt mer, hadde blogget i ett år og lagde bursdags-slideshow til tanten min!


oktober
jeg hadde en gørrkjedelig høstferie, skrev ett innlegg om ting jeg savnet, var i bursdagen til ida og kristine hvor jeg hadde kledd meg ut som japansk turist(ha-ha), ble sweet sixteen og fikk ett bittelite overraskelsesparty(!), fikk verdens beste bursdagsgaver; flybillett til spania og mr. canon ♥ åja, jeg hadde også en ganske fin halloween, var utkledd som tyv, 10hi.


november
kjøpte billetter til twilight - new moon, gledet meg helt sinnsykt masse til jul(- hørte på julemusikk og så på julefilmer 24/7), ble forelsket i jude law på nytt(hahaha), var i bursdagen til malin og marthe( og hadde det supergøy!!!), og gledet meg til spania-weekenden!


desember
gledet meg enda mer til spania, hatet skolen og vinter og snø, dro til spania, var i spania og storbrittania på én helg(!), kom hjem fra spania, savnet spania, og savnet spania enda litt mer... så gikk det litt over og jeg begynte å glede meg til juleferien! jeg fikk enda en lillesøster, shoppet gaver, var på jule-jentekveld♥♥♥, og reiste til litauen!!!! hvor jeg hadde verdens beste juleferie!!!!!!!

/// privat

accordin 2 u

gjett hva jeg gjør nå! jeg hører på RADIO!!! har ikke gjort det på tusen år... (okda, gjorde det igår, hahaha!) må si jeg liker det ganske godt! er digg å høre på noe annet enn spotify- og ituneslistene om og om igjen..! har faktisk funnet en tilfredsstillende online radio-kanal også, hihi! push here hvis du vil være like kul som meg, og høre på radio z100 ;) /// privat

heijå

gjett hvem som får 5 i matte og engelsk!? jeg. hur-ra!!!!! 7kt typisk at jeg får 3 i alle andre fag da..! hehheh. krysser alt jeg har for at det ikke skjer :) ellers er alt fint!

bortsett fra at jeg savner litauen da. ...og spania. og at det er kaldt( jada jeg er glad for at det ikke er -20 lengre)! ...konklusjonen er dermed at jeg burde dra til spania(slipper savn OG kulde)! ahhh... gimme gimme gimme en flybillett! speaking of spania, så har jeg også tenkt på å kanksje gå første halvåret av vg3 i spania! sounds good, right?


/// privat

our love was lost, but now we've found it

Airborne
naturfagprøven og bokanmeldelsen(måtte fremføre den) gikk rævva, men nå er jeg i det minste fer-dig med det! og livet er litt fint igjen. og finere skal det bli(10hihi)(rim ha-lo). jeg har nemlig mye(!!!) å se frem og glede meg til! oh joy!
/// privat
(dør litt av meg selv på bildet. men hey! neglene er litt fine da!?)

btw. føler for å være litt gavmild idag, så her er winter-spillelisten min. enjoy!

gøy


/// privat
det finnes ikke noe morsommere enn å øve til naturfagprøve!
nei vent, å skrive bokanmeldelse er aller morsomst!!

not.Chainsaw

mizzin' x-maz

det går litt bedre nå. men savnet er fortsatt stort... føler at det blir verre og verre å dra derifra for hver gang jeg drar dit. not good! heldigvis har jeg verdens beste venner ♥ det hjelper å ha det gøy, og få andre ting å tenke på!

/// privat

CAPS LOL

jeg døøøøøde!!!!!!!!!
Capslock emergency Pictures, Images and Photos

/// ukjent

hellu

dette er da grunnen til at jeg ikke har blogget på et par uker;

/// privat
og nå trenger jeg hjelp til å velge navn!!!!! det står mellom gunnhild og borghild... tough choice!


edit 21:05, TULLA DAAAHH!!! det er lillesøsteren min lixx <3

hei

jeg lever! så vidt.

things 2 do 2day

☆dusje + ansiktsmaske

☆pakke inn gaver + skrive kort

☆skrive pakkeliste til litauen + pakke

☆laste ned feelgoodmusikk

☆gå gjennom kameraet + legge inn nye bilder på facebook

☆høre på musikk shjæmpehøyt + danse rundt i undertøy

☆lage ett eller annet shjæmpegått til middag

☆se på film?

☆fixe nailza


/// privat

10hi

de aller fineste bildene fra spania(!!!!);

(døde seriøst da jeg så denne;)

/// privat

ps. jeg trenger film- og musikktips!!! helst komedier og feelgood-sanger! plis hjelp meg ♥

sera yo o seras tu

jeg sa jeg var i spania i helgen, right? vel, jeg glemte å si at jeg også var i storbritannia...
/// privat
vi spiste nemlig frokost i gibraltar, som tilhører storbritannia. det var ganske sykt, for plutselig var alt engelsk; tven, butikkene, kaféene, menneskene... og til og med søppelkassene!

i mizz diz

seriøst den beste helgen ever.

/// privat
hater norge. vil tilbake. nå!

heia!

nå har jeg kjøpt glamour, eat, pray and love, ørepropper, neglelakk, mascara, meller og smoothie, og nå... stikker jeg til spania!!!!(flyet går ikke før om halvannen time da, hehehehhe - HELLO CHILL TIME!) snx på tirsdag ♥ ♥ ♥
dsc09185
/// privat

no remembro

hey! idag har jeg ledd mye og av det meste. jeg lo for eksempel av noe samfunnsfaglæreren sa, trodde jeg skulle dø av latter, begynte til og med å gråte... ha-lååå dårlig humor! se videoen under btw, lover at den får deg i bra(iallefall litt bedre...) humør! hehehhe, er vel ikke bare jeg som syns den er DØDELIG morsom???


å, btwbtw, er veldig takknemlig for dere som kommenterte på det forrige innlegget!!!! smask♥

hvem er du?

antallet som følger bloggen min på bloglovin har de siste to månedene doblet seg. jeg vet at 13 stykker ikke er mye, men for meg virker det faktisk nesten overveldende mange! tenk at 13 forskjellige mennesker faktisk gidder å abbonnere på det tullet jeg skriver... 7kt!!!! jeg er veldig takknemlig! 

...og jeg hadde blitt enda mer takknemlig om dere kunne lagt igjen en kommentar med navn/kjønn og alder. det hadde vært så gøy og se hvem dere er! come on, hvis du leser dette, pliiiis bi kajnd tu mi og legg igjen en kommentar med navn/kjønn og alder!!!!!

koz & klemz <3

would u like a geek?

yes plz!
bodaml1thumb
/// weheartit

(har btw oppdatert winter-spillelisten min :)

7 days left

...and i just can't wait

/// privat

you can't see my eyes

idag... er en sånn dag. mye er feil. jeg greier ikke å finne roen. greier ikke å bestemme meg. finner ikke noe jeg vil høre på. finner ikke noe jeg vil se på heller. har en fremføring imorgen og en liten en på mandag. pluss en oppgave som skal leveres på tirsdag(eller var det mandag? faen), som jeg ikke har begynt på ennå... hello sweet weekend.

og på toppen av det hele har jeg fått noe som minner om tvangstanker, en slags obsession... jeg trenger en ny veske, og klarer ikke å slutte og tenke på den, hvilken farge, hvor stor, hvilken fasong, hvilket merke den skal være og hvor mye jeg kan bruke på den. og det verste er vel egentlig redselen for at jeg ikke skal få tak i den vesken jeg vil ha, selvom jeg ikke engang selv vet hvordan jeg vil at den skal være...

og på toppen av det igjen... er jeg tom for snus.

det eneste som hjelper litt er dette. hehehehe.
michaeljackson
/// this blog rules 

omg. he's perfect! pt.2

er han ikke hot, så vet ikke jeg.

/// dior homme sport / intense

WISHLIST 4 X-MAS

(tilfeldig rekkefølge!)
1. ipod nano 
2. nintendo wii
3. sony ericsson aino
4. nokia n97 mini
5. iphone
6. d&g 3 l'impératrice 
7. playstation 3
8. flybillett til spania/london/litauen
9. visa spendon gavekort
10. casio retro gullklokke

x-mas,wishlist,christmas
/// privat

hva står øverst på din ønskeliste?

ps. kjære julenisse, i tillegg til alt det som står på listen ønsker jeg meg én ting til...
kjæreste!

replay

jeg har ikke hatt det så gøy som jeg hadde igår på lenge!! ahh! fine folk, god drikke, bra musikk og en hel del andre ting gjorde kvelden fantastisk. men... all good things come to an end. heldigvis overnattet jeg, noe som gjorde at det varte bittelitt lenger.

hei, jeg har skjevt smil. kult!img0378
img0383
og dette er altså bursdagsbarna, marthe og malin! (håper det er greit at jeg legger ut dette bildet????)kopi av img0406
/// privat

fireflies

omg. vil du høre den fineste sangen i hele verden???? trykk her da vel! eller så kan du trykke her for en hel liste med fine sanger. u choose! btw liker jeg verden litt nå. har jo så mye fint å se frem til! imorgen skal jeg i bursdagsfest, og drikke champagne(!!!herregud som jeg gleder meg!!!). om noen få dager er det første desember, om litt over et par uker skal jeg på weekendtur til spania(!), og om litt over tre uker skal jeg til litauen i to uker! ahh, livet er fint :) 


/// privat

ahh i want

jeg har fått strømpebukse/tights-dilla. i den forstand at jeg blir fascinert over hvor fine strømpebukser/tights kan være! ahh, give them to me.../// weheartit

LOL

serr, jeg anbefaler sterkt å bruke 5 minutter på dette her! du vil sannsynligvis ikke angre!!
learnchinese
/// ukjent

hej blågen

snakk + new moon + godteri + snus + shopping + kafé + venninner + gossip + singstar + film = en veldig, veldig fin helg! og bare for å toppe det hele har jeg funnet kjærligheten i mitt liv; ♥mr. canon♥. herregud så glad jeg har blitt i det kameraet! kjøpte det på lørdag(med hjelp fra anya, hihihi), og selvom jeg har tatt rimelig få bilder med det, er jeg allerede sykt glad i det! har du lyst til å se det første bildet jeg og mr. canon produserte sammen? så fint da! her er det;
img0001
/// privat

(mr. canon's fulle navn er btw canon eos 450d, hvis du lurte...)

i just can't wait

till christmas!!!!!
hck41zu8dq8p9gnt39d7xcjzo1500thumb

christmasforapinetreebynadda1984thumb
///
 weheartit  
de siste to ukene har jeg fått superdilla på jul( og alt som har med det å gjøre)! hører og nynner på *~_X-MAS_~*-spillelisten min dagen lang, ser på julefilmer nesten hver dag(!), ser etter fine julebilder på diverse nettsteder, tenker på hva jeg skal kjøpe i julegave til menneskene i mitt liv(haha♥), rett og slett gleder meg til jul på alle mulige måter!! ahh, digg å ha noe å se frem til! 
jeg er vel ikke den eneste som gleder meg?

ps. jeg sier ikke nei til tips om julefilmer(uansett om de bare har én julescene), julesanger, serier med fine jule-episoder, juleblogger osv. :):):) 

omg. he's perfect!

er du ikke enig?

/// weheartit

7kt qlt

 

once upon a time

i det siste har jeg fått omtrent alt jeg har tenkt på og ønsket meg. alt unntatt én ting. ironisk nok er den ene tingen det jeg har tenkt på og ønsket meg lengst og mest. hadde jeg bare fått dét, hadde jeg greid meg fint uten alt det andre. det er nesten så jeg begynner å tro at det er noe jeg aldri kommer til å få... det er så typisk.

where's my happily ever after?
1234561277
/// yay!everyday

nå har jeg hvertfall noe å se frem til!!!!!!!!!!

can't wait srsly!!!!!!!
jealous?????????

skann00021

hello utfordring

ti ting
en jeg er en av tjuesyv i norge som heter emilija.
to jeg har snart to søsken(!!).
tre jeg har tre stesøstre.
fire jeg hadde aldri klart meg uten fire ting; te, musikk, sjokolade og (hud)krem.
fem jeg hadde likt verden bedre uten fem ting; brokkoli, gym, lammekjøtt, krig og kalorier.
seks jeg har et yndlingstall. det er seks.
syv jeg har flyttet minst syv ganger.
åtte jeg har bodd i norge i åtte år.
ni jeg har bare gått ni år på skolen.
ti jeg syns tiden går fort. (fetteren min blir ti år i år. hallo, husker når jeg ble ti!)

et av mine beste minner
dsc08146
mizz her already /// privat

liker
kopi av dsc06858
dør hver gang. hahahahhaa, picture perfect! /// privat
 
liker ikke
iwanna
bad days... /// privat

/// thx til karen emilie 4 utfordringen

g0tta h0ld u s0meh0w

hei! gjett hvem som fikk et lite surpriseparty på døra på bursdagen sin??????? det var meg det! rett før vi skulle spise ringte det på døren, og det første jeg tenkte var det er jo faenmeg ikke halloween idag!?... så åpnet jeg døren og bare hva gjør dere her? hahahahah, hadde vært gøy å se ansiktsuttrykket mitt akkurat da!!! herregud, trodde jeg skulle dø!! skjønte absolutt ingenting, hahahaha. men det var koselig! jeg har en skikkelig søt mamma assa. trodde ikke hun var typen til å finne på noe sånt... iallefall ikke når jeg klart og tydelig hadde sagt ifra om at jeg ikke skulle feire bursdagen min i år! var sjokkskadet resten av kvelden, så fikk ikke tatt noen bilder, hahahahah!!!

surprise
/// weheartit 

hello sweet sixteen

idag er jeg nesten like glad som jeg var for femten år siden!!! og nå er det bare 730 dager igjen til jeg blir atten, hurra...
b-dayyy

/// privat

time flies when you're having fun

you wake up and another year is gone
Photobucket
/// privat

i skrivende stund(haha) ligger jeg i sengen uten en eneste dråpe sminke på meg, og har det(for å si det mildt) jævlig digg. tror ikke jeg har hatt det så casual chill med blader og musikk og sånt på lenge. tok meg faktisk en 15 minutters powernap istad også, det anbefales virkelig! køddah, haha. etter en hektisk helg med mye på timeplanen er man jo nesten pliktig til å pleie kroppen litt. hahahhahahah. nei, men sånn seriøst, jeg gjorde faktisk noe hver eneste dag i helgen... shit, rekord! har virkelig kozt meg og ser selvfølgelig frem til en ny uke fylt med glede og kjærlighet. god bless you all. hahahahahahhaaa, holder på å dø av meg selv!!! snakkes om jeg overlever ♥

kisses!

don't stop, make it pop

ting går bra. i alle fall mye bedre enn for bare ett par uker siden. likevel er jeg sur og irritert. riktignok ikke på( grunn av) alt og alle, men det er fortsatt slitsomt. i og med at jeg føler at jeg verken kan kontrollere eller stoppe det... det er så mye som er bra nå! det er selvfølgelig mye som kunne vært bedre, i alle fall tre spesielle ting som på en måte handler om det samme... jajajaja, får være happy jeg ikke har selvmordstanker hver morgen pga. tanken på skolen, eheheheheh. snakkes snart, skal bare stryke på prueba de español y geografiá først ;-----)

skann00011
/// privat

one word

where's your cell phone: pocket
your hair: ponytail
your mother: strict
your father: awesome
favorite food: chocolate 
dream last night: gone
favorite drink: secret
where were you last night: home
something that you aren't: dead
muffins: love
wish list item:
tumblrkq8n1w0hdg1qza6kro1500thumb
/// weheartit
where did you grow up: lithuania
what are you wearing: scarf
your pets: zero
friends: great
something you're not wearing: makeup
favorite store: h&m
favorite color: pink
last time you laughed: yesterday
your best friend: hmm
place you go to over and over: kitchen
person who emails you regularly: none
favorite place to eat: grandma
/// miss chico

magic

hælll-ooooooo!! <33<3<3< ;* ^^, =))

hvæ skjiiiir'a lix? jæi sheder mei bytelyt jey. kann icce du sy enn bræ fillm????? plysss?+???+?++??? koz å klemz <333

wtf lol lissåm
failownedpregnancyfail

nsklst///wshlst

hey-hey! guess-guess! who's turnin' sweet-sweet sixteen soon!? iiiiiiiii!!!!!!!!! og dette ønsker jeg meg;
TILFELDIG REKKEFØLGE!!!

1. svarte/grå pumps
       244258015350x330
2. svarte/grå ankelboots
274266110350x330
3. parfyme
marcjacobslolaperfumead

4. iphone 3gs
iphone3gsgruppe
5. canon eos 450d
canoneos450d
6. flybillett til litauen/spania/london

7. penger

8. gullklokke
          nixonkensingtonnavy
9. ørepropper/headset
koss
10. kjæreste

hello tuesday

helgen min var super!!! hvertfall fredag og lørdag! på fredag var jeg hos thea og så titanic, det var sykt kos!!!!! og på lørdag var jeg japansk turist for en kveld, i bursdagen til kristine og ida! god mat + singstar + masse fine folk = superfun! typisk at de få bildene jeg tok sugde da, heh... men herregud som jeg elsker singstar!!!!!! det er syyyyykt gøy! kan serr sitte i flere timer og synge! nesten så jeg vurderer å gi meg selv playstation til jul assa!! men når jeg tenker meg om har jeg nok ikke råd til det, må jo prioritere. og min førsteprioritet er speilreflekskamera! problemet er bare at jeg ikke aner hvilket jeg vil ha... canon eller nikon? d1234 eller 5678d? det eneste jeg vet er at jeg ikke vil bruke mer enn 7000 på det... help me please?

kom forresten nettopp over et fint bilde fra lørdag, på face!!
japanercola

jeg savner

å tegne.
jeg har prøvd å gjøre det flere ganger, men alt som kommer ned på papiret blir bare... stygt. før kunne jeg bare begynne å tegne uten å ha en eneste ide, fine ting og ord kom uansett.
ihatetime

januar.
en av de fineste og koseligste månedene i år.
dsc05588

tantene mine.
martyna(venstre) er nesten som en søster for meg. mens kristina(høyre) er mer som den unge, kule moren jeg ikke har. er så sinnsykt glad i begge to.
martyna kristina
emilija22222

sommeren.
og alt som hører med. is, bading, lite klær, sol, varme, litauen, venner, lyse netter, ahh.
dsc07575

ifjor.
fint år. hvertfall mai - august.
dsc04039

farfaren min.
det eneste minnet jeg har er at han ga meg kinderegg og lekte gjemsel med meg hver gang jeg var på besøk.
rip.

savner du noe(n)?

boy you know ah-ah-i

herregu-ud. jeg er lei av skolen! allerede. har nesten ikke gjort en dritt i ferien, men føler ironisk nok at jeg ikke har fått slappet av... fra onsdag til søndag(igår) var jeg på hytta. har jeg kjedet meg? neida... kan si så mye som at jeg på den tiden leste ut en bok på 900 sider. men uansett! ida og kristine skal feire bursdagen sin på lørdag. sitat fra invitasjonen;
Temaet er KOMME UT AV SKAPET!!
Dette trenger ikke å bety at du må kle deg ut som en homse/lesbe, men at du kan være det du egentlig er innerst inne (Emo, soss, tyrker, 80s, drughead osv...)
jeg har tenkt litt på hva jeg kan/vil kle meg ut som og det beste jeg har kommet på hittil er prest, japansk turist, ballerina, hore, cupid, spåkone og lege/sykesøster... har du noen flere forslag(eller ideer til hva jeg kan ha på meg om jeg skal være en av de jeg har ramset opp)? hjelp meg pliiiiiiiis!???!? er helt lost!!

hedislimane2hedislimane
hedislimane3
/// hedi slimane

happy birthday

idag, den 30. september har både tanten min, martyna og bestevenninnen min, ida bursdag! tanten min blir 26 og ida... er ti år yngre enn henne... you do the math!! tanten min bor i spania og siden jeg ikke gidder å sende pakke i posten, så har jeg istedet laget et slideshow/video/you name it til henne! og ellers er det bare å gratulere begge to med dagen ;)

(500)days of summer

jeg så traileren under for et par dager siden. jeg ble så betatt av den at jeg likesågodt så filmen senere samme dag. det er en av de beste filmene jeg har sett på lenge! det er nok ikke en film hvem som helst kan like, men jeg mener uansett at det er en film som er verdt å se! det er ihvertfall verdt å gi traileren en sjanse!

rptr btr

dsc08985

dsc08987

dsc08988

dsc08990
///privat

hey ya!

igår var gøy. men kanskje ikke den morsomste kvelden for min del. jeg mistenker at det kan ha hatt noe å gjøre med at de fleste hadde fått i seg litt mer enn meg... det var jo selvfølgelig en grunn til det, men. heldigvis var det null drama og andre unødvendige ting, hvertfall så lenge jeg var der! om bare to ting hadde gått som planlagt, tror jeg det hadde blitt en ganske så frydefull kveld! er uansett glad for at jeg dro til tross for at jeg hadde bestemt meg for å droppe det. det var tusen ganger bedre enn å sitte hjemme.

Photobucket

sånn så jeg ut noen minutter etter at jeg hadde våknet idag. legg merke til håret!
hits