januar 2009

i've got a thing for you

jeg er syk idag(også)
og hva gjør jeg når jeg er syk? jeg ser på tv.
pleier jeg å se på tv? nei.
hvilke kanaler ser jeg mest på når jeg først ser på tv? hvertfall ikke mtv og vh1.

hvilke 2 tv-kanaler ser du mest på?


a thing for me - metronomy


>emilija

surfin', chillin', whinin'

idag er jeg syk.

og idag har jeg lyst på;
ilovefredflare
hvilken nettbutikk er din favoritt?


>emilija

adhd

nå sitter jeg her med den siste slurken av dagens sjette(!!) kaffekopp. 6 kopper kaffe med melk og sukker på 1 time! kokte en hel kanne istad, og hadde bestemt meg for å drikke opp hele. har aldri drukket så mye kaffe før, hvertfall ikke på så kort tid..! har ikke merket noen spesielle "bivirkninger", bortsett fra at jeg har en veldig stor trang til å bevege på meg, beina skjelver og beveger på seg som gele. føler meg som en adhd-kid!! håper ikke det er farlig å drikke for mye kaffe...

liker du kaffe?

lovecoffeei

lovecoffee

>emilija

ja, spam meg

jeg elsker naturfag!! eller ikke. eller... vi får se, det kommer ann på karakteren jeg får på prøven vi hadde idag. nei, forresten, jeg hater naturfag. la oss bare si at jeg er synsk.

idag er/var oasis-konserten. buhu :(

og hei! jeg <333 kjedebrev! kom igjen, send i vei, her er mailen min; wow-emma@hotmail.com 

BY THE WAY 
sånn følte jeg meg igår...
auu

og sånn føler jeg meg idag... (nei, føler meg ikke som en bolle, selvom jeg ser ut som en)
happy

>emilija

dyrisk

har du ikke hørt det????? leopard-mønster er sånn omg, skikkeliiig IN nå!!!! assza jeg kaster meg hvertfall på trenden. man måå jo være kool når man har sjansen! så fra nå av skal jeg bruke leopard, både til hverdags og til fest!!!!!

ååååja, glemte det nesten; kort hår er også veeeldig kult. omg.

outfitttt2outfittt
tør du å være like kul som meg?


>emilija

hot 'n cold, black 'n white

på fredag var jeg i bursdagen til malin, the fjortizz-no-more! det var veldig koselig og gøy, tiden gikk superfort!

blackwhite2
legg merke til at alle har på seg svart og hvitt. vi er ikke kjedelige, vi hadde bare ikke noe valg, det var nemlig black&white party! ;D

blackwhite4
my twin, ida

blackwhite3
spise-bilde, ehem.

blackwhite
jeg er som vanlig, utrolig fotogen!!! ehehe.
...eller bare ikke.

btw; credzz til christina og kristine for bildene!  


>emilija

i love barack obamajeg vet. humoren min suger! men litt morsomt var det jo, sant?

ikveld skal jeg bare sitte hjemme og kjede meg... så, feel free to entertain me(med f.eks. et spill, en blogg, en video eller noe annet gøy)!

btw, jeg haterrrr snø!
er det snø der du bor?


>emilija

empty

idag er jeg tom for ord. typisk meg. men ja... jeg lar bildet(eller tegningen) og sangen snakke for seg
...
ihatetime

hvor mange klokker er det hjemme hos deg totalt(ikke tell med tv, mobil, radio osv.)?


>emilija

maybe


dette er den absolutt fineste sangen jeg vet om;


wonderwall - oasis

oasis skal ha konsert i oslo spektrum 27. januar, altså om 6 dager, og jeg hadde drept for to billetter(vil jo ikke se ut som en lone-wolf heller da)!

har du vært på ordentlig konsert før?
isåfall, hvilket band/artist?

>emilija

vet du hva jeg foretrekker?

10

det gjør jeg!
er det ikke bare helt utrolig rått med bartekonkurranse!? har du ikke hørt om den du? synd! men da kunne du vel kanskje bruke litt tid på å stemme på din favoritt? gå inn her, og stem på den kuleste, feteste, råeste, u name it barten! (psst... jeg er med i konkurransen, og jeg blir ikke sur om du stemmer på meg :))


>emilija

æsj

æsj. hadde egentlig bestemt meg for å skrive ett lengre innlegg med masse bilder og greier, men jeg orker ikke... er nemlig hjemme idag, følte meg så sliten og trøtt og død på morgenen, at jeg bare ble hjemme. og jeg angrer ikke ett sekund! været er helt forferdelig! hadde vært greit om idag hadde vært 23. desember eller noe, men hallo! det skulle liksom bli vår nå! jeg hater snø. gleder meg noe utrolig til våren, og da spesielt påsken! forigårs bestilte nemlig stefaren min én flybillett, ja, bare én. and guess who the lucky winner is! moi! hurra! jeg skal reise alene, for aller første gang!!!!!!


1. hvilken årstid liker du best?
2. har du tatt fly alene før?dette er forresten happy'e meg i london, min favorittby nr.1
megilondon
bildet er fra august '07, så ikke diss!


>emilija

idag lærte jeg noe om meg selv som jeg ikke visste fra før av...

jeg er tydeligvis veldig glad i barack obama!

obamaface

haha. noen venninner av meg har hatt det gøy på facebook'en min. de har blant annet skiftet profilbildet mitt, skrevet på diverse wall'er, byttet statusen min til; "in an open relationship", lagt igjen kommentarer på bilder av meg som; "ai løvv maiself" og byttet etternavnet mitt til; "bannan". dette er virkelig bra underholdning på en søndags-kveld!!! takk!


har du facebook/nettby?
hvem av dem bruker du mest?


>emilija

rød

jeg har, nei... jeg hadde 4 penner. blå, gul, rød og svart. men igår ble den svarte tom! det er litt synd, for det betyr at tegningene frem til jeg får kjøpt meg en ny penn kommer til å være røde, og litt gule og blå da.... kjipt.

den nest siste tegningen med svart penn...
car


hvordan ser din drømmebil ut?
og
hva syns du om rånere?


>emilija

what's my age again?

jeg har, som veldig mange andre; lesebriller. tror jeg fikk de for sånn ca. 1 år siden, men har ikke brukt dem noe særlig. ikke fordi jeg syns de er stygge, at det er flaut eller noe lignende. men fordi jeg glemmer dem, og fordi jeg bare ikke har giddet. men nå, for noen dager siden fant jeg ut av at jeg skal prøve å bruke dem litt oftere, iblant.

jeg syns jeg ser litt eldre ut når jeg har dem på...

hvor gammel syns du jeg ser ut som jeg er? nå vil jeg at du ser bortifra hvordan jeg skriver, andre bilder osv. gjett bare utifra dette bildet!;

brilleslange


hva får en person til å se eldre ut?


>emilija

iPimp

i det siste har jeg sett at flere og flere bloggere pynter både ipoder, laptoper og mobiler med diverse diamanter, glitter, klistremerker og diverse andre former for pynt. ideen slo ikke meg før idag. jeg hørte på musikk i spisepausen på skolen da jeg fikk øye på en rosa tusj, og fra nå av ser ipoden min slik ut;

ipimp

jeg elsker ipoden min. eller, egentlig gjør jeg ikke det. den er gammel, stygg og ripete. og det er bare 2 GB(!!!!!!!!!!!!) plass på den, som er altfor lite, og som gjør at jeg må slette en haug med sanger hver gang jeg vil ha noe nytt inn på den. æsj. jeg trenger en ny ipod. nye ørepropper og, for den saks skyld!


har du ipod?
hvor mange GB?>emilija

verdens kjekkeste

se hvem jeg fant på nettby istad!

bradpitt

pleier egentlig ikke å gå etter så mye eldre menn, men han her. omg. se på han! hjerteknuser, det er det han er.


hvem er den kjekkeste/peneste/diggeste/deiligste/skjønneste/nydeligste/søteste kjendisen du vet om?


edit; bildet over(for de som ikke ser det) er et bilde av brad pitt, som er redigert feit, stygg og ekkel på photoshop. ok?
 
>emilija

3 ting som gjør meg glad

disse 3 tingene er ikke de eneste som gjør meg glad, og det er heller ikke nødvendigvis de som gjør meg mest glad, men her er de hvertfall...

                   nugatti
,

            penger 

og
              skruf

har jeg noe av dette nå? nei.
både lommeboka OG nugatti- og snusboksene ble tomme for noen dager siden...

men er jeg glad? ja! 
hvorfor? jeg vet faktisk ikke, jeg bare er det. and i liiike it!


hvilke 3 ting gjør deg glad?


>emilija


hurra!

jeg glemte iPod'en min hos malin istad, og har virkelig ingen anelse om hvor jeg skal gjøre av meg! jeg kommer definitivt ikke til å få sove med det første... jeg er egentlig ganske sliten, og kunne godt lagt meg nå, men vet at det ikke kommer til å funke, nettopp på grunn av at jeg ikke har iPod'en. jeg har sovnet med musikk på øret hver natt i... mange(!!) netter nå, og jeg tviler veldig sterkt på at jeg bare sånn uten videre kommer til å sovne med en gang uten musikk... faen. jeg må finne på noe!!! men hva, vet jeg ikke. ikke enda. men jeg skal ikke forsove meg imorgen. basta bom.

                               ipod

1. savner du noe(n) nå?
2. har du noen faste "sove-vaner"?>emilija

mhm

holdtheline

itchyitchy scratchyscratchy

fin dag idag. varmt og deilig! ja, jeg kødder. men dagen har uansett vært ganske fin, og morsom! ja, har hatt mye å le av idag ;)))) når jeg kom hjem fra skolen kom jeg på at jeg hadde mistet nøklene mine, men heldigvis var mamma hjemme, så jeg slapp å vente utenfor. dette var andre gang jeg mistet nøklene på 1 uke. første gangen hadde jeg lett og lett, men ikke greid å finne dem. ikke før venninnen min hadde begynt å leke detektiv, da fant jeg dem i en genserlomme. idag trodde jeg at jeg kanskje hadde mistet dem ute, eller virkelig rotet dem bort et sted her hjemme, men gjett hvor jeg fant dem denne gangen!? i en genserlomme. igjen! typisk meg. nå sitter jeg altså her, mett etter middagen, og stolt over å ikke ha spist noe godteri! jeg tror kanskje 2009 blir det året jeg greier å bare spise godteri i helgene. kanskje. men uansett. my name is jonas står på replay på itunes, og jeg har det egentlig ganske fint. bortsett fra at genseren klør noe helt forferdelig!!! usj.

her er forresten ett par bilder av meg og lillesøsteren min, adele! hun er en utrolig søt og sjarmerende unge på snart 3 år. er veldig glad jeg har henne, hun var min redning fra tilværelsen som enebarn..! i tillegg til det er hun idag også årsaken til hodepinnen jeg har nå... uff... men som sagt; jeg er veldig glad i henne!

megogadele1

megogadele2


1. har du småsøsken?
2. spiser du godteri bare i helgene, eller har du ikke noe regler for det?>emilija

dere er duster

siden dere ikke er interesserte i å anbefale meg musikk, skal jeg anbefale musikk for dere istedet! jeg er ganske sikker på at få har hørt om dette bandet, noe jeg selv gjorde først tidligere idag. det er faktisk utrolig bra, denne sangen er hvertfall amazing!!! enjoy! 

hard-fi - can't get along (without you)


u say u like it? here's more;
hard-fi - hard to beat
hard-fi - cash machine


>emilija

hola! me llamo emilija y tengo quince años

fysøren(!!!!!!!) som jeg hater spansk!!!!! og gjett 3 ganger hvilket fag jeg hadde de to første fuckings, jævlige timene, den aller første dagen etter ferien? ihvertfall ikke spansk, åååhneeei!!!!!! jeg kunne personlig drept spansklæreren!!! greit, han ser ut som julenissen og... that's about it, ikke ett ord mer positivt å si om ham. også heter han julio, men det uttales selvfølgelig "holio", hallo-o! usj, han hadde passet mye bedre i kristiansand dyrepark spør du meg, julius og julio, hah, det hadde vært noe! eller... julius, lever han ennå..? jeg aner virkelig ikke... men julio kunne isåfall vært en erstatning! men nok om det. eller ikke, en ting til! jeg kuttet meg på spanskboken idag!!! altså, ikke med vilje, men det var vondt! hater spansk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! men bortsett fra det har dagen min vært grei, ganske fin faktisk. de fleste dagene har vært sånn i det siste, jeg har vært fornøyd, glad, blid. ting har liksom sett ganske lyse ut for meg! sånn var det ikke for en måned siden for å si det sånn... da var det veldig lite jeg var fornøyd med, men nå har alt blitt mye bedre, jeg aner faktisk ikke hvorfor engang. tror ikke det er noen spesiell grunn egentlig, men... i'm happy! det er bare èn ting til som irriterer meg, og det er iPod'en min. ikke selve iPod'en, selvom jeg godt kunne fått en ny en til jul(halloooo!!! den er 3 år gammel eller noe!!!), men sangene som er på den. de er jo fine, og blablabla, men jeg er sinnsykt lei av å høre på de samme sangene om og om og om igjen! ok, det er vel heller ikke det som er problemet... problemet er at jeg ikke har den minste anelse om hva jeg skal høre på! altså, vet ikke hva jeg skal laste ned! hvilke sanger/artister/album er bra? jeg liker det meste, bortsett fra ekstremt sære greier som metal, hard-rock, jazz, klassisk og opera. please, jeg trenger hjelp! bare se hva jeg har hørt på de siste 7 dagene;

toptracks
shoot me

hvilke sanger har du hørt mest på de siste dagene?>emilija

roflmao wpimp

2009, nytt år - nye muligheter. som de fleste andre har jeg også satt opp noen nyttårsforsett. i år har jeg prøvd å være litt mer realistisk enn jeg har pleid, men ja... 

newyearsresolutions

pleier du å holde/oppfylle nyttårsforsettene du har satt deg?
og vet du forresten hva roflmao wpimp betyr? eller er jeg den eneste..?>emilija

i'm satisfied, are you?

nå har jeg laget meg ny header! den er enkel, og grei. det synes hvertfall jeg. wow, det rimte! men uansett, jeg lagde den ganske raskt, og tilpasset designet på 1-2-4! (det skulle egentlig stå 3 der, men jeg syns det var litt morsomt så jeg gadd ikke endre på det) er egentlig ganske fornøyd med resultatet, det ser liksom ganske ryddig og bra ut. uansett så er det mye bedre enn å ha rød skrift og masse bilder av meg med jule-accessories! noen sier at julen varer helt til påske, men ikke jeg, her slutter julen når den faktisk slutter...

men anyways, hva synes du om designet(spesielt headeren)? blir den for enkel? egoistisk? wannabe? come on, vær ærlig!

før

headermeg


headermandags>emilija

hello mr. 2009, pleased to meet you

akkurat nå(!) fikk jeg en åpenbaring. ikke sånn fra gud eller noe, men fra bloggkongen! han finnes, virkelig. ellers hadde jeg jo ikke fått noe åpenbaring! ehehe. nei. jeg må dessverre "let you down", jeg fikk ingen åpenbaring... jeg fikk bare en trang til å blogge. har kjedet meg i hele dag, bare redigert bilder, hatet en spesiell person for å ikke ha sendt meg melding, sett på VH1, og prøvd å få tak i venner som enten er syke, opptatt eller umulige å få tak i, tjuvspist julenissesjokoladen til lillesøsteren min osv... listen er lang, resultatene derimot er det verre med. jeg har ikke fått noe som helst ut av dagen! derfor bestemte jeg meg for å skrive ett innlegg, hvis noen da spør meg om hva jeg gjorde 2. januar 2009, kan jeg si; "jeg skrev ett blogg-innlegg", "gjorde du ikke noe annet? ;O;O;O", "nei, men det ble drit-bra!". nei. ingen kommer til å spørre meg om hva jeg gjorde 2. januar uansett. og akkurat nå(!!!) (16.05) tok jeg en stor beslutning. jeg skal blogge igjen. sånn fast. og minst èn gang i uken, helst hver dag da, men... vi får se hvordan det går! wow. mye går opp for meg nå! akkurat nå (16.08) fant jeg ut at VH1 er en superbra kanal! seriously. bare se hvilke 3 sanger de har spilt på rad!!! denne(!), denne(!!) OG denne(!!!). not bad. nyttårsaften var heller ikke så bæd, jeg hadde det hvertfall veldig koselig!

malinidaogmegmalinmegogidamegogkristinecidermesensurert
jeg vet det er ett svært rektangel over munnen min. don't ask.


hvor var du på nyttårsaften?

>emilija
hits