februar 2009

hallo på do, idag er jeg glad :D:D:D

for snart halvannen times tid siden kom jeg hjem fra byen, eller drammen, eller whatever. jeg tok toget hjem, eller, jeg skulle ta toget, men så var det tydeligvis buss for tog idag. argghh. men nå gidder jeg ikke å si noe mer om det. ihvertfall, jeg dro til drammen, møtte malin(for første gang i ferien)(og hun kom forresten hjem fra milano igår. hallo, milano! jeg er misunnelig hvertfall), også dro vi på kino for å se bedtime stories. jeg likte den ganske godt, men ha-lo-o, adam sandler hadde hovedrollen, hvem kan si at de ikke liker en film han er med i? ingen. hvertfall ikke jeg. det var også flere gode skuespillere med, bl.a. courtney cox, carmen electra, richard griffiths og russell brand. sistnevnte, altså russell brand har jeg begynt å få mer og mer sansen for. jeg liker ham godt, veldig godt.
har du vært på kino den siste uken? hvilke(n) film(er)?
har du hørt om russell brand?

kyss på kinnet, emilija

forresten så syns jeg at alle kan joine denne gruppen på facebook. jeg tror, nei, jeg vet at det da kommer til å bli mye morsommere å leve. så, join!!! :D:D:D

sommmmmer!!!

jeg savner ganske så mange ting og personer nå. mest av alt savner jeg sommeren og det som hører til den...

jeg savner å sitte ute.
jeg savner å ta bilder av skoene mine.
jeg savner å gå rundt i joggesko.
jeg savner blomster.
sommersavn1

jeg savner å ligge på stranden.
jeg savner å ta bilder av føttene mine. 
jeg savner fetteren min.
jeg savner å være brun.
sommersavn2

jeg savner den andre fetteren min.
jeg savner å være på ferie med dem.
jeg savner å bygge sandslott.
jeg savner å gå rundt i bikini.
sommersavn3

jeg savner stranden.
jeg savner bølgene.
jeg savner å bade i sjøen/havet.
jeg savner de fine skyene.
sommersavn4

jeg savner å ta bilder av fugler.
jeg savner å spise på fine steder.
jeg savner å være crazy-nanny for fetterne mine.
jeg savner dyrehager og akvarium.
sommersavn5

jeg savner onkelen min.
jeg savner verdens beste is.
jeg savner å kunne gå uten genser.
jeg savner fetteren min. igjen.
sommersavn6

hva savner du mest ved sommeren?

suss på munnen, emilija

let's talk about sex

denne sangen er råkul!
jeg skal høre den om og om igjen helt til jeg blir lei!
i det siste har jeg hatt veldig dilla pa gamle sanger, ilikeit.nuss på tærne, emilija

nytt design!!!

endelig er det nye designet ferdig!
jeg har brukt mye tid og resurser på det, og nå er det altså i boks!
jeg er kjempefornøyd! det er så meg! :))))))))))))))))))

kkk

hva syns du??

femilija

btw, jeg har ny signatur også!!!

doglover199709

jeg LER.
hØyt.
 

>emilija

dinner is served!

klokken er 11 og jeg har allerede stått opp, kledd på meg, spist frokost, hørt på emotions 16 ganger, tenkt på og savnet en person enda flere ganger OG spist gele. jeg stod opp 9(det gjorde jeg forresten igår også), ha-LO, NI(!!!). det er sykt tidlig, altså til å være meg, og til at det er ferie, og til at jeg pleier å ville sove til 12 i helgene. men det er bra, da får jeg mer ut av dagen. eller ikke, får ingenting ut av dagene når jeg har ferie uansett jeg. men det er digg, å bare ikke gjøre noen ting. 

og når jeg ikke gjør noen ting, pleier jeg å lete etter morsomme bilder/videoer.
dette fant jeg idag;  

Cyanide and Happiness, a daily webcomic

har du vinterferie nå?
hvis ikke, når hadde du/skal du ha?


jeg har også begynt på ett nytt design! foreløpig er jeg ganske fornøyd. designet er enkelt, men også veldig annerledes, fra de jeg har hatt før hvertfall...

>emilija

the sun always shines on TV

her om dagen gikk jeg gjennom mange av de "gamle" innleggene mine. "gamle" fordi de ikke er så gamle(jeg startet å blogge for bare noen måneder siden). men uansett, de "gamle" er veldig forskjellige fra de jeg har skrevet den siste tiden. og det er ikke positivt! før skrev jeg faktisk noe, jeg fortalte noe, noe med mening. eller, mening eller ikke, det var hvertfall tekst i innleggene. nå skriver jeg gjerne bare ett par setninger i tillegg til at jeg har med en video, og ett bilde eller to. det har selvfølgelig noe med at jeg ikke har ønsket å skrive og fortelle alt som skjer i livet mitt, og at jeg da ikke har hatt noe annet å legge ut enn ego-picz og fave-songz-of-the-day. men jeg har tenkt, og jeg tror jeg skal forandre meg, eller, un-change, altså bli litt sånn som jeg var før(når det gjelder blogging altså). jeg føler jeg er på god vei allerede, yes!! 

 
må bare slenge med en sang, den er happy-happy. og musikkvideoen er fresh, god medisin mot skader etter å ha sett ut vinduet(hvis det er masse snø ute der du bor, så gir den altså håp)

btw, parantesene er for dummies ;););)

>emilija

i saw you dancin' and i couldn't get you off my mind

det eneste som holder meg våken nå, er denne videoen. spansk tekst er veldig underholdende!

 
btw, hvis du er våken nå, HVORFOR?

>emilija

pimp mæh ælpækkæh

idæg vær jeg ikke på skolen! hædde hjemme-ærbeidsdæg pgæ. sette bo prosjektet, så hær ikke gjort noe ænnet enn å jobbe med det! jeg er utrolig sliten, sæmtidig som jeg hær mæssevis æv energi. men den energien greier jeg ikke å bruke på å bli ferdig med prosjektet, selvom jeg fortsætt har en del igjen. istedet sitter jeg og ler meg rosæ, lillæ og svært æv bilder som dette;
funny pictures

KÆN DU FINNE NOEN a'ER?

>emilijæ

jeg dør!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! for 2. gang

konsentrer deg om å ikke smile eller le gjennom hele klippet.
morroa begynner 0:30


>emilija

vote for my moo

på litago.no kan du lage dine egne litago-smaker! kjempegøy! tenk om din smak kommer ut for salg! det hadde vært kult, ikke sant?! hvis du klikker her eller på bildet av kuen under, så kan du stemme på smaken min, cappucinøtt! så stem, NÅ!  
litago

>emilija

jeg har en favoritt

ja, jeg har en favoritt-skuespiller! nå høres/virker jeg litt teit, men ja, jeg har faktisk det. adam sandler ruler alt og alle! han er så flink, og utrolig morsom, hvertfall etter min humor. grunnen til at jeg "forteller" dette nå, er at en av yndlingsfilmene mine gikk på tv igår; 50 first dates, digger den! 

1. har du sett 50 first dates?
2. hvem er din yndlingsskuespiller?>emilija

jeg bare poster en random sang jeg

<"insert headline">, og håper at alle blir glad og fornøyde, og at jeg neste gang jeg sjekker, blir overrasket med hundrevis av kommentarer. egentlig så håper jeg ikke det, men jeg skriver det fordi jeg skal late som at jeg gjør det, selvom jeg egentlig ikke trenger å late som engang. og nå skriver jeg masse piss, som egentlig ikke er piss. tror du, men jeg vet. men sånn egentlig, egentlig, så skriver jeg bare for å skrive noe, men det vet ikke du noe om. så nå later jeg som at jeg skal gjøre noe veldig, veldig viktig, og at jeg ikke kan skrive noe mer, og at det er grunnen til at innlegget ble så kort. men egentlig har jeg masse tid, men det er ikke det du tror. og jeg syns ikke at innlegget ble så kort, men det vet du heller ikke.oi, nå må jeg stikke og <"insert important appointment">
hade, ciao, xoxo

>emilija

høyere enn himmelen, dypere enn havet og lenger enn evigheten

jeg slettet det forrige innlegget fordi jeg syns bildet var utrolig pent. ja, digg rett og slett. jeg kunne jo selvfølgelig bare tatt ett annet bilde, og latt som om det var bilde nr. 6 fra mappe nr. 6, men det ville vært å jukse. og jeg er ikke veldig i å jukse.

1. gå til mine bilder eller lignende
2. velg den 6. mappen
3. velg det 6. bildet
4. publiser bildet på bloggen, og fortell litt om det
5. send utfordingen videre til 6 nye personer og gi dem beskjed

men, jeg kan jo late som at dette bildet var det sjette bilde i min sjette mappe, hehehe.


jeg utfordrer chrissy-cool og 5 andre(inkludert DEG
 
btw, det var ellen som utfordret meg! 

>emilija

jeg tror jeg skal slutte å bruke tights

gi meg 83 silver sier jeg bare.
face

jeg tror jeg skal slutte å bruke tights.
jeg går for shorts istedet!!

mefat
fin t-skjorte??

>emilija

jeg dør!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


chingchong
edit kl. 03.23; jeg har nå 665 kommentarer på bloggen totalt, det betyr at kommentar nr. 4 på dette innlegget blir kommentar nr. 666!!! phett.

>emilija

kjære dagbok

alt er så frem og tilbake for tiden. jeg føler meg dårlig, syk - så blir jeg 100% bra igjen - og plutselig er jeg like dårlig igjen. sånn er det med nesten alt. og jeg blir både irritert, forvirret og lei meg på en gang. hvorfor kan ikke alt bare stå på én plass, den riktige/bra plassen..? eller, for min skyld kan ting godt stå på den gale plassen også, så lenge de står fast på én plass, og forblir der. jeg orker ikke mer frem og tilbake nå, derfor gir jeg også opp på noen områder... skulle ønske jeg kunne spolt tilbake noen år, da var jeg utrolig lykkelig, glad, fornøyd med alt. alt var så enkelt, selv de minste ting ga store gleder...

dagbok2004>emilija

glamorous

ikke verdens beste dag idag, men ting har ført til at jeg har tenkt mye. og det er bra å tenke. dessuten lever jeg jo fortsatt, let's celebrate. uansett, vil dere vite hvordan døren til soverommet mitt ser ut på innsiden? ja det vil dere. sånn ser den ut;

jee
hvordan ser døren til soverommet ditt ut?


>emilija

idag har jeg ikke noe mer å si enn

no

>emilija

jeg flyr som en dust


dust

dette er noe av det som kommer opp om man søker på "dust" på google. ja, jeg vet, jeg har fritids. men google er god underholdning, google translate og, it's fø-øn.

har du noen forslag til hva jeg kan gjøre?
snart kommer jeg nemlig til å begynne å google alt og alle, og finne ut av hva "hei, jeg heter emilija, er 15 år, og jeg kjeder meg noe sinnsyyykt" er på alle språk i verden! eller, ikke alle språk i verden, det går ikke. men alle språk som er på google translate! ;))))) jess. can't wait! (pleaze, hjelp meg!!!)

>emilija
hits