februar 2010

YES!!!!!111!!1!! gull!!! go norge! northug, JG ELSKR DG!!!!!!!!!!

tulla. hater OL!!!! hater også alle som må spamme ned facebook med OL-crap. ha-lo, har fått det med meg lixåm! og nå som jeg er inne på ting jeg hater, så kan jeg i samme slengen si at jeg hater at vinterferien er over..! æsj, orker ikke tanken på å måtte stå opp tidlig imorgen! hater skolen!

hello påtvunget smil!


/// privat

hyttetur'2010

wow. helgen var verdens fineste og koseligste! har ikke hatt det så gøy og kos på lenge! ammagash, savner det! kom hjem på mandag, og angret veldig på at jeg ikke ble til onsdag/idag... jajajajaja, jeg får være glad for at jeg i det hele tatt var der!

de tre dagene jeg var der bestod for det meste av; film, snakk, sjokolade, musikk, kos, neglelakk, dans, alias(♥), potetgull, gitar og sang, massasje, kakao med marshmallows, blader og god mat. ahh, det var null krangling, null drama og null stress (...som man kanskje hadde forventet med 13 jenter på tur, haha). bare chill og kos og fin stemning. vi kunne rett og slett ikke hatt det bedre, i alle fall ikke jeg!/// privat

adios amigos

ha-lo vinterferien har offisielt begynt!!!!!! aaaaaaaaaaaaaah, jeg er så giiiiiiiiiiiiiraaa! nå stikker jeg en tur til tyin( tror det er ved jotunheimen?), wiiiiihi, gledr mg 7kt mye!
 
koz deg i vinterferien du og daaaah!!! ♥ ♥ ♥

/// privat

who the fuck is VIP?

siden sist har jeg;

Bullet; Purple skrevet en engelsk bokanmeldelse på 900 ord
Bullet; Purple gått ut av bokanmeldelsen, uten å ha lagret den
Bullet; Purple skrevet bokanmeldelsen på nytt
Bullet; Purple følt meg dårlig (= vært hjemme)
Bullet; Purple begynt å tegne igjen(!)
Bullet; Purple laget gulrotkake


de neste( timene og) dagene skal jeg;
Bullet; Pink spise kake (hei mamma, gratulerer med dagen!Have your cake and eat it too)
Bullet; Pink skrive en artikkel om ungdom og materialisme
Bullet; Pink høre på fever av cascada, serr elzkr dn
Bullet; Pink pakke
Bullet; Pink DRA PÅ HYTTETUR MED 12 GÆRNE CHICAS! (12 + 1 = ulykkestall, wooops! kommer nok til å gå bra uanz dah, ehhe)
Bullet; Pink bli tjukk

valentine's day

ja, hei ja. valentine's idag jaa!? koselig ja... hehe...

/// fuckyeahkissing

petit déjeuner

bildet under her illustrerer frokosten min for to(?) uker siden, og jeg planlegger å ha det samme til frokost på søndag(, eller kanskje til og med imorgen..?). frokosten min ser ikke sånn ut hver dag assa, hahah!

hva pleier du å spise til frokost i helgene?


/// privat

i see problems down the line

ahh, jeg elsker denne og denne sangen... og alt annet av josé gonzález! han er så chill. dør av hvor digg musikken hans er. og sånn forresten så trenger jeg fortsatt musikktips!!! halo, tar ikke mer enn 2 sec å skrive en kommentar med en sang! hjelp meg plis ♥♥♥

 
/// privat

what u've got boy is hard 2 find

hei, dette er februarlisten min på spotify. det er typ få sanger på den, såehh, jeg trenger sangtips da lixx... hjelp meg pliis? er ute etter gladsanger, men digg feelgood passer og! (...med andre ord; i'll take whatever i get!)

/// privat

nå er jeg off for å øve til naturfagprøve, gleder meg til å stryke imorgen assa!

oh god, the glitter.

frisk

jaaa... jeg var addict en stund, og tenkte jeg skulle samle de tomme boksene, og se hvor mange det ble etter en stund...  begynte litt før jul, og ble litt overrasket når jeg telte dem idag. syns liksom 29 bokser virker ganske lite...
haha. fant faktisk også ett par bokser med 2-3 igjen i hver! nice.

/// privat

love

omg. elsker tim walker ♥ rekk opp en hånd om du liker dette! seriøst. det er ikke mulig å ikke synes at det er fint...
/// coco rocha for vogue uk nov 06 by tim walker
hits