mars 2010

hæjhæj blåggæn!

nå er jeg i litauen!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kom igår, hihiiiiiii. akkurat nå sitter jeg og hører på denne spillelisten, og slapper av på sengen på gjesterommet (= mitt rom) hos tanten og onkelen min! har ikke gjort veldig mye annet enn å sove, gå tur, slappe av, leke, spise, spille monopol og ta bilder idag. i like!

og sånn så jeg ut igår. (eller var det forigårs?!) 

/// privat

drømmemannen min

Heart lager vafler og brownies og smoothie og sånt til frokost
Heart tar meg med til toppen av eiffeltårnet bare for å kysse
Heart spiller gitar og synger for meg når jeg er lei meg
Heart er så morsom at man får vondt i magen
Heart legger igjen små lapper med søte ord 
Heart ser romantiske komedier med meg
Heart holder meg i hånden hele tiden
Heart reiser verden rundt med meg
Heart liker å gå tur midt på natten
Heart har verdens fineste latter
Heart elsker å se på stjerner
Heart er glad i fin musikk 
Heart gir meg blomster
Heart elsker meg

hvordan er drømmemannen(/kvinnen) din?

/// fuck yeah boyfriends /// inspirert av maren

hei mandag

jeg hater mandager!!!!!!!!!!1!!!11 men det går bra... livet er jo så fint! jeg sov tre timer i natt fordi jeg satt oppe og øvde til naturfagprøven vi hadde idag. den gikk... ikke bra. men det skal jeg ikke tenke på. gjort er gjort! dessuten er det bare 3 dager, 22 timer, 1 minutt og 30 sekunder til påskeferien! + at jeg fikk 6 på en (bitteliten) matteprøve idag! 

uansett! på lørdag var jeg hos malin! vi spiste sushi (♥♥♥), også dro vi på konsert. vi var som vanlig for sent ute, og rakk ikke det første bandet. men vi rakk the pink robots! bare hør herher eller her hvor flinke de er! også er de alle kjempesøte i tillegg, ahhh ♥


/// the pink robots

hey, livet er litt fint da...

med andre ord; JEG ER KJEMPEGLAD!!!!!!!!!!!1!111!! jeg har en fremføring imorgen, et kåseri som skal være ferdig til mandag og en naturfagprøve samme dag (+++)... men det stopper ikke meg! HA!

mine topp ti grunner for å være glad idag (((tilfeldig rekkefølge)));

1  
det er påskeferie om litt over en uke!
2  jeg skal til litauen om litt over en uke!!!!!!
3  jeg er ikke blakk!
4  n&j ligger trygt i lommen min ♥ (ligger egentlig i skapet, men lommen høres bedre ut... hehe)
5  JEG SKAL TIL SPANIA 13. MAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ♥ ♥ ♥
6  jeg har den nyeste utgaven av glamour!!!
7  det er fredag (=  ♥H♥E♥L♥G♥) imorgen!
8  jeg skal overnatte hos malin i helgen! (♥ gleder meeeeg!)
9  jeg hører på ♥ verdens fineste sang ♥
10  jeg fikk 6 på en engelskprøve! (okda, det var en bitteliten del... og jeg fikk bare 36,5/37,5 poeng... men hallo, det står 6 på den!!!!!!!!!!!!!!!)

du har vel en grunn til å være glad idag, du også?

Lick Lick Lick Lick Lick Lick Lick Lick Lick Lick Lick Lick Lick Lick Lick Lick

hejjjjj

jeg har begynt å spille sims! gøy. heheheh. innholdsrikt liv! og ellers hadde jeg en veldig fin helg, i alle fall en super lørdag! oi, fredag og! på fredag spiste jeg nemlig sushi med malin og thea, og felte noen tårer under a walk to remember. fint! og på lørdag var jeg i bursdagen til christer, kozzziiii!

...og ellerzzz... hater jeg skolen. tre prosjekter på en gang + masse prøver + bæææ + kjedelige lærere + null motivasjon = SLITSOMT! heldigvis er det ferie om akkurat 9 dager, 3 timer, 9 minutter og 49 sekunder!!!!!!!!! 
 
(dette bildet passer så sykt bra, bare bytt ut you med school... heheh)

/// beauty in everything

og superBTW, du bare MÅ joine denne gruppen på facebook! superlol!!!!!!!

fint

jeg er lei av

...folk som klager på meg. klager på alt jeg gjør... og ikke gjør. det er alltid noe feil med meg. alltid noe å klage på. er det ikke det ene, så er det det andre. det går ikke en eneste dag uten at jeg får høre hva som er galt med meg. det er så utrolig slitsomt. la meg være i fred!

...å fryse. kan ikke vinteren bare gå sin vei?! det er ikke noe gøy med snø lenger. jeg savner sommeren, og det å kunne gå ut uten å ta på seg fem lag med ytterklær..!

...skolen. trenger vel egentlig ikke å si så mye mer!?

...norge. jeg trenger å komme meg bort litt. bare for en liten stund. bort fra alt...

er du lei av noe?


/// beauty in everything (tror jeg?)

gøy å få virus da!

det måtte jo skje en gang... haha, bæææææ... jeg aner virkelig ikke om jeg skal le eller gråte, eller hva jeg skal gjøre! jeg prøver bare å "glemme det" for nå, så får jeg se hva jeg gjør senere. bruker skolepcen så lenge, lurer på hva jeg hadde gjort om jeg ikke hadde hatt den... jeg er utrolig redd for å miste alle filene på pcen, alle bilder, musikk og andre ting. fyfaen. trenger virkelig litt tid på å fordøye dette. karmaaaaaaaaaaaaaa, jeg hater deg!

akkurat nå hadde jeg virkelig satt pris på å komme meg litt bort til et sted som det under her, og være der til alle tegn på vinter er borte...
hjelper litt at jeg skal til litauen om 19 dager da!

/// beauty in everything

buzzin'

nå er jeg hjemme etter en lang dag på skolen... torsdager sliter meg ut så jæææævlig! er utrolig unødvendig å være å skolen til 4, man lærer lite eller ingenting de siste to timene uansett... i alle fall jeg..! bææ.

men uansett... jeg har mest sannsynlig ikke internett denne helgen, og trenger dermed film- og musikktips!!!! jeg tar det jeg får, men foretrekker komedier og chill/funky/pop/feelgood/happy-musikk! jeg blir veldig, veldig glad hvis du gidder å bruke ett minutt av din dyrebare tid på å skrive ned en (eller gjerne flere) sang-, artist-, album- eller filmtittel! 
/// privat

4 yrs

på onsdag( nesten en uke siden ja) ble lillesøsteren min 4 år, wiiiiiii!!!! nå er hun stor jente og tisser på do, haha! alt var akkurat som det skulle være; rosa, lilla, magisk og prinsesseaktig.../// privat
hits