april 2009

moonlight on my floor

igår. kvalm. trøtt. syk. hjemme. søvn. earl grey te. dusj. earl grey te. deviantart. earl grey te. mgmt. tanker. earl grey te. vogue. glamour. cosmo. savn. earl grey te. kaffe. mgmt. vann. brødskiver. vann. neglelakk. svimmel. mgmt. slette innboks. 792 meldinger. 22 minutter. mgmt. slette utboks. 750 meldinger. 13 minutter. mgmt. søvn.

idag. kvalm. trøtt. skolen. pisa. savn. mgmt. pizza. eplejuice. pisa. mgmt. pisa. buss. hjemme. brødskive. tanker. mgmt. mgmt. mgmt. mgmt. tanker. goo goo dolls. ingenting. tanker. 

ingenting går som jeg vil lenger, ikke min vei engang. alt er feil. jeg hater det.

chickenpoxynails

chickenpoxyhand

emilija.

hejhej kamerad

hvis jeg hadde hadd penger idag, åg idag hadde værd lørdag, så hadde jeg kjøpd dedde;
hmhmhmhmhmhmhmhmhmhmhmhmhm
åg brukd ded i hele dag, åg resden av åred.

men siden jeg er blakk, åg ded er søndag, så gjør jeg nåe anned. jeg denker, åg stiller spørsmål, såm f.eks.; hva er ded vanligsde å ha på seg når man såver?

bajbaj, emilija

å

jeg har så mye å si, men jeg føler at jeg verken kan skrive det noen steder, eller si det til noen. eller... det ble litt feil. jeg kan ikke si alt. det var det jeg mente. det er mye som jeg bare må holde inne. det er ikke noe farlig, eller noe hemmelig. det er bare tanker, tanker som betyr mye for meg. tanker jeg har lyst til å få ut, men som jeg samtidig ikke vil fortelle. jeg føler at mange av dem er for dumme. ikke for meg, naturligvis, men for andre. jeg må beskytte dem. tenk om jeg også begynner å synes det samme som andre. at tankene mine er dumme. nei, det blir for dumt. derfor velger jeg å fortsette å holde dem for meg selv, en del av dem hvertfall. kanskje jeg forteller alle sammen en dag. jeg tviler, men hva vet vel jeg...

dsc06634
dsc06659
dsc06662
dsc06673

c u l8r, emilija

jeg hater xD og dill og dall og piss

men...
bobleplastsomethinghehehe
heter det egentlig bobleplast(sånn plast med luftbobler)..?

uansett, jeg elsker livet! eller nei. jeg elsker VÆRET ♥♥♥♥<333333333333♥♥<3<3<33<3<33 ;;**:******♥♥;*;*;**** og jeg gleder meg helt sinnsykt, utrolig, fantastisk, kjempe, superduper mye til sommeren;
♥ til å spise is, drikke smoothie og grille.
♥ til lange, lyse og varme netter.
♥ til å bade, ligge i solen og bli brun. 
♥ til å gå med kjole, shorts, t-skjorte, bikini, flip-flops osv.
ahh, det blir så deilig azz!!!!1!!!!1!!111! ;D;;;D:P:P;*:):)♥♥♥

igår hadde btw adolf hitler bursdag! gratuler ham med dagen da, bloggere og ikke-bloggere!
alle ♥ vel adolf hitler! ihvertfall jeg!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
tulla.

suss, emilija

gosh, it fascinates me!

jeg elsker denne sangen veldig, veldig høyt. videoen er også shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit-kul! hvis du ser den, så anbefaler jeg å begynne å se den fra 1 min. ;))))

ha en fin dag ;*
emilija

please me, tease me, rub me, scrub me

hei, jeg heter emilija og jeg er kald og kvalm(det første kan kanskje ha noe med at jeg sitter i shorts og t-skjorte. det andre kan derimot være følgene av å ha drukket ca. mange dl med eplejuice blandet med earl grey tea). ellers har jeg det bra altså, veldig bra, eller, jeg er litt trøtt og sliten også, men ja, who cares?!  jeg har hatt en veldig koselig helg! og hallo, jeg så stjerneskudd!(i believe in that shit ;) håper ønsket mitt går i oppfyllelse!

FREDAGens happeningzz;
dsc06458
først spiste vi

dsc06473
så gikk vi ut, barbeint

dsc06478
også fant vi snø

dsc06501
også løp vi, og fant enda mer snø

dsc06519
også hadde vi plutselig skiftet og tok bilde i en trapp

dsc06532
også lekte vi bukkene bruse

dsc06534
også hadde vi det gøy med å løfte hverandre

dsc06538
også hadde vi det gøy med å løfte hverandre, igjen

dsc06541
også knøt vi sløyfe på toppen til en random looser

dsc06546
også lekte vi stalkerzz på veien hjem


også gjorde vi noe(som jeg ikke har bilde av)i mange timer


dsc06554
også la vi oss. the end.

kisskiss, emilija

edit kl. 21:02, 5 kommentarer igjen til 1000 kommentarer!!!

dette gidder du ikke å lese

når du savner noen, minner alt deg om personen. og du hater det, du hater disse tingene. du hater alt. den sangen, det rommet, den tiden på dagen, den lyden, den filmen, det uttrykket, alt. samtidig som du bare vil glemme ham, vil du så gjerne dra tilbake, gjenoppleve de fineste dagene. for det er vel egentlig de man savner, de fine øyeblikkene da man følte seg så lykkelig som man trodde man aldri hadde vært før, og personen som gjorde det fint, som opplevde det sammen med deg.

du har ham på msn, facebook og nettby, og du har nr. hans. egentlig har du slettet det, men du vet du raskt kan finne det bare du blar litt tilbake i innboksen. hver gang du hører at noen logger på, må du sjekke om det er han. du har ikke tenkt til å snakke med ham, selvom du har mer lyst til det enn noe annet. du sjekker facebook profilen hans flere ganger om dagen, du vil vite hva han driver med, om han har det gøy, uten deg. du logger på nettby like spent hver gang, "har han vært på profilen min?", "har han sendt ett brev? skrevet i gjesteboken? oppdatert statusen?". du blir omtrent like skuffet hver gang. egentlig skjønner du ikke hvorfor du ikke tar og sletter ham fra alle profiler. hva er vitsen med å ha ham der? innerst inne vet du likevel veldig godt akkurat hvorfor du aldri gjør det. håp. du tenker at han kanskje en dag begynner å snakke til deg igjen, eller at du blir så modig at du kan ta det første steget selv, på nytt.

du har dager da du ikke klarer å konsentrere deg. du tenker bare på ham, alt han noen gang sa, hvor gøy du hadde det. så prøver du å konsentrere deg igjen, men det går fortsatt ikke. tankene vil bare være med ham. du blir sur, på ham, på deg selv. du angrer. så, etter en stund, tenker du at det var riktig, og at selvom du egentlig angrer nå, kommer det til å gå over. du ønsker å gå noen måneder frem i tid, du tenker at alt vil være mye bedre da... samtidig vil du likevel ikke glemme ham. du tenker han var det nærmeste perfekt du noen gang hadde vært, og noen gang kom til å være. men du tør ikke ta intiativ, du tør ikke ta sjansen. hva om han ikke tenker på deg? hva om du var ingenting? hva om han faktisk har glemt deg? hva om han aldri mente noe av det han sa?

det er tross alt lenge siden...

fck dg, blglvn

heihallo! akkurat nå er det bare ett spørsmål som surrer rundt i hodet mitt; hvordan i all fuckings verden skal jeg få lest 353 blogginnlegg? nei. det var feil. jeg liker spørsmål jeg faktisk kan finne svar på. hvorfor i all fuckings verden skal jeg gidde å lese 353 blogginnlegg? bedre. jeg tror nemlig ikke at jeg gidder. stryk tror, JEG GIDDER IKKE!!!!!!!!!

nå skriver jeg bare piss igjen. så jeg tror jeg bare skal vise noen bilder hva jeg har gjort i ferien, si at jeg håper at alle har hatt en kjempefin ferie, og si god natt.

dette er altså det jeg har gjort i ferien, og jeg må bare si at jeg ikke har gjort noe annet enn dette, nei, jeg har ikke spist annet enn mentos og hundehår, og har bare sovet i stående stilling, eller noe...
jeg har;
dsc06305
lekt med disse guttebassene. som ikke er mine fettere og heller ikke veldig rampete, hadde de vært begge deler, så hadde jeg skjønt hvor de hadde hatt det fra, ehhehhehee.
dsc06328
lekt med denne lekkerbisken. han likte meg forferdelig godt, og bet aldri. jeg gjentar aldri. A L D R I.
april3
ledd av meg selv på mitt eget rom. oh. my. gosh. how. exciting.

også en bitteliten ting til; jeg har norsktentamen imorgen, jeg føler meg som ett råttent eple(altså dårlig), og er fortsatt i feriemodus(SÅ JEG HÅPER AT NOEN ØNSKER MEG LYKKE TIL.) ellers har jeg det bra altså, ehehhe.

god natt, emilija

ha en fin påske da, din hagegnom

hei! istad skrev jeg et superlangt innlegg, men så... (nei, det ble ikke slettet!! HAHA, TOK DEG.) men så hadde jeg ikke lyst til å poste det likevel. det er ikke veldig spennende eller noe, men det er langt da, så.. ehehhe. vi får se, kanskje jeg poster det til uken, eller om noen dager :):):)

uansett, imorgen reiser jeg til litauen! jeg skal fly alene for første gang, det kan bli en morsom opplevelse, jessda!(dette er btw ikke ironi :D:D:D) flyet mitt går 19:55, så hvis det er noen som føler for å ta farvel med meg, feel free. tulla. jeg er ikke toroborgen liksom. hehe. faen, jeg tror jeg må stoppe meg selv nå, kanskje jeg skal legge meg, eller noe, eller ikke. ha en kjempefin ferie hvertfall!!! håper dere får fint vær! jeg får hvertfall det, snøen har visst allerede smeltet der borte. og kjenner jeg værgudene rett, så gir de meg sol hele uken, slik at jeg slipper å bruke penger på solarium ;) (DET var ironi ;) 

adeeeleee
some love my coverstick
adeelee

webcam200903281201
but everybody loves raymond webcam, people from china, colored nails and retards!
webcam200903281204

påskekos(som i klem), emilija ;)

jeg vil ze( )bra ut, vil ikke du?

akkurat nå sitter jeg her og forbereder meg til tentamen i norsk, som er imorgen. det ble feil. akkurat nå burde jeg ha forberedt meg, men sitter istedet og skriver dette... å prioritere, det er noe jeg er superflink til altså! herregud. jeg vet egentlig ikke engang om jeg har hoved- eller sidemål imorgen, heller ikke om jeg skal skrive sak- eller skjønnlitterær tekst. heheh... imorgen blir en kjempefin dag altså. gleder meg. sikkert enda bedre enn idag. tho' det ikke er hver dag man tar sprøyte. kan virkelig ikke vente til neste gang. det blir suuuperrt.

jeg tror egentlig jeg bør avslutte nå. sånn med tanke på deg. og meg selv. og ironien min. jeg mener, hvorfor bruke den opp når ingen skjønner den uansett? nei, nettopp.
zeegood
                                                           ^
                                                         /  \
                                  _____________|  | 
min nyeste fetisjchh  _(dette er en pil)__|    

from; emilija
        <3
to; you
hits