juli 2009

give it to me ///bryllup #2

dsc08376
"brudeparet". de først som "kaprer" bordet skal ta brudeparets plass ved bordet(litauiske bryllupstradisjoner...) onkelen min(til høyre) var(som vanlig) først ute, haha!
dsc08385
det ekte brudeparet!
dsc08394
etter å ha spist måtte alle få utløp for energien... ved å danse ute...
dsc08409
...så inne.
dsc08416
jeg drakk bare vann hele kvelden assa...
dsc08440
er hun ikke nydelig?
dsc08460
greta(5) & fetteren min, rokas(5). er det bare jeg som syns at de passer UTROLIG godt sammen?
dsc08487
det var et stort bål ute hvor gjestene ble bedt om å skrive ønsker til brudeparet(dvs. hilsner/hva de ønsket brudeparet, som f.eks. kjærlighet, lykke, penger osv.)
dsc08490
også var det tid for dessert!! treetasjers kake(som brudens mor hadde bakt..!), sjokoladefondue og masse småkaker og dessertsnitter!
dsc08507
så var klokken plutselig blitt halv seks på morgenen, og vi(jeg og tanten min) bestemte oss for å gå hjem til hytten, også på tur ned til vannet. se så fint!
dsc08532
dagen etter kledde onkelen min seg ut som en prest, og gikk og banket på hos alle for å vekke dem med vodka(nok en bryllupstradisjon) "prestekjolen" henger bak meg...
hytten vår var veldig fin og passet virkelig til navnet sitt!

jeg tok mangemangemange flere bilder, men jeg tror virkelig det hadde blitt for mye om jeg hadde satt inn flere nå... kunne jo selvfølgelig skrevet og fortalt mere, men er ikke akkurat i det humøret idag. kan jo si at jeg trivdes og hadde det veldig gøy i begge bryllupene. men hadde noen bedt meg om å si hvilket jeg likte best, så vet jeg virkelig ikke hva jeg hadde svart, de var jo utrolig forskjellige begge to. like bra på hver sin måte!!

now do the Q-tip ///gullbryllup

igår kom jeg hjem fra bryllup #2, som i for seg var et ordentlig litauisk bryllup! men uansett, jeg har null ferdig redigerte bilder fra det og også null krefter til å redigere dem nå... derfor forteller jeg heller om bryllup #1, som var på fredag, først! så gøy som jeg hadde det på fredag har jeg ikke hatt på flere måneder. slapp meg fullstendig løs, sinnsykt digg!

først fikset jeg meg og blablabla.
dsc08341
så dro vi i kirken hvor paret fornyet løftene deres. når dette var over dro vi dit hvor selve festen/feiringen skulle ta sted. ble positivt overrasket, området var utrolig stort og veldig vakkert. etterhvert ble jeg kjent med kornelija, en superkul jente! vi gjorde veldig mye sammen, sykt koselig. kvelden hadde rett og slett ikke blitt den samme uten henne!
dsc08352
dsc08345
dsc08348
dsc08355
hele kvelden og natten gjorde vi hovedsakelig tre,ok fire ting; danset, snakket, drakk sjampagne og spiste(innimellom disse fire tingene gikk vi turer ute, kozyy). jeg ble kjent med ganske mange fjerne slektninger, bl.a. sønnene til kusinen til pappa tremenningene mine(?), noe som var veldig koselig!! dumt jeg ikke tok flere bilder! det var så mange der som mer enn gjerne ville posert med eller for meg, men kameraet var gjemt & glemt i clutchen...
 

sånn

da har jeg klipt meg! gjorde det riktignok for ti og en halv time siden, men...

FØR
dsc08332
ETTER
dsc08366
nei, håret mitt er ikke skjevt, det er det jeg som er.

kom nettopp hjem fra bryllup #1(gullbryllupet). jeg har ikke hatt det så gøy på lenge!!!! skal fortelle mer og poste bilder imorgen, om jeg får tid, drar nemlig til brullup #2 klokken 15...

there's no kindness in your eyes

klokken er 12. (en time mer her enn i norge), det regner :((((( og jeg spiser blåbær med yoghurt til frokost(jeg later som om jeg er sunn). har nettopp dusjet og "fikset" meg, ser serr ut som både diamanters og barbie's bff idag, føler meg kul. egentlig er jeg superkul, bare gjett hvem som skal i to bryllup denne helgen!? imorgen skal jeg i gullbryllupet til onkelen og tanten(/fadderne) til pappa, og på lørdag til søndag skal jeg i bryllupet til broren til onkelen min. gleder meg!! elsker å pynte meg og se igjen folk jeg ikke har sett på lenge og danse og spise god mat og drikke sjampagne og sånt.

dsc08232
heeeeeell-o nanny emilija! kommer til å være mye med disse fetterbassene denne helgen ♥

i started running but there's nowhere to run to

her-re-gu-u-u-u-u-u-d, så lei jeg er av juli-spillelisten min på itunes. det er tjuetre sanger på den, og jeg orker ikke å høre på halvparten av dem engang, jeg er så lei! enda verre er det at jeg faktisk kan laste ned sanger, problemet er bare det at jeg ikke kommer på noen. jeg vet rett og slett ikke om noen sanger jeg burde laste ned. idie.

dsc08300
nesten på grensen blidt ansiktsutrykk, spesielt for at du skal anbefale meg en sang eller to!
pliiiiiiiiiiiiiiiiis.
dsc08290

i'm wakin' up at the start of the end of the world

de siste dagene har jeg vært på grensen til å ha tenkedager, sånne som jeg hadde ofte før. jeg har hatt en stor trang til å være alene, men heldigvis har jeg funnet på noe å gjøre slik at jeg slapp å bare tenke hele dagen. tenkedager er slitsomme, og veldig sjeldent positive, hvertfall for min del. jeg er så utrolig glad for at jeg er over den perioden hvor jeg hadde disse dagene opptil flere ganger i uken. det kan hende det har noe med sommeren å gjøre... håper uansett ikke at de kommer like sterkt tilbake etter sommeren!!!!!   

dsc08269

dsc08268

fin hund, sant?

come on, gosh, i mean you know me

siden det har blitt så lite bilder av en person som er kulere enn deg(altså meg) i det siste, og siden jeg elsker meg selv, og siden jeg ikke vil at du skal glemme hvordan jeg ser ut, og siden jeg ikke har noe annet å lage ett innlegg ut av - så slenger jeg inn noen bilder av meg den siste måneden... ta-DAM!;
dsc08174
jeg blir angrepet av fetterne mine, karolis(9) og rokas(5)

dsc08146
tanten min, martyna(25) & jeg danser(eller poser(?)(forstå det som du vil))

dsc08221
jeg sitter på trappen til huset til pappa(holdt på å skrive alderen hans også, ahahha)

dsc08217
jeg soler meg

dsc08278
jeg ler

og nå sier jeg c u l8r buddiez

can't get you out of my mind

jeg har begynt å merke at flesteparten av mine siste innlegg har startet med "jeg har akkurat...", derfor velger jeg med mening å starte på omtrent samme måte idag også. for noen timer siden kom jeg hjem igjen(til pappa) etter å ha vært i hovedstaden hos tanten min i fem dager. disse fem dagene har vært ganske så fine, de har inneholdt bl.a.; sene kvelder, latter, butikker, sol, latter, bra filmer, god mat, latter & veldig god drikke. og selvfølgelig en superduper hund som jeg rett og slett har forelsket meg i. jeg har om ikke tusen- så hundrevis av bilder jeg har lyst til å vise frem, men velger å bare vise to, og de fra idag.

dsc08260
verdens (nest)beste hund + sol
+ someone i can't get out of my head = kan det bli bedre? (NEI)
dsc08274

snx♥

she don't know who she is

herregud, jeg er utslitt! har ikke vært hjemme siden klokken to på dagen idag!!! var i bursdagen til eligijus, hvor jeg hadde det greit gøy. var litt kleint på starten, men ble heldigvis bedre og nesten veldig bra mot slutten! alt i alt har jeg hatt en ganske så bra dag, begynt å føle meg bedre også!! imorgen har jeg ingen konkrete planer, men kommer nok til å finne på noe... forhåpentligvis! 
dsc081112

i've got hugs for you if you were born in the 80's

nå har jeg akkurat dusjet og spist frokost, og sitter i sofaen og hører på de åtte sangene jeg har på juli-spillelisten min på itunes. jeg har ikke følt meg så vel de siste dagene, så idag skal jeg bare prøve å slappe av hjemme hos pappa. må jo lade opp til imorgen, for da skal eligijus feire bursdagen sin, noe jeg ikke vil gå glipp av! men uansett, igår var jeg og pappa på et av de største shopping- og fritidssenterne i litauen. de har alt der! klesbutikker for enhver smak, mellom ti og tjue skobutikker, bowling, kino, skøytebane, casino og hundrevis av restauranter, cafèer og isbarer!!! synd jeg ikke tenkte på å ta noen bilder, men men, skal prøve å huske på det om jeg drar dit igjen! så kresen som jeg er kjøpte jeg ikke så veldig mye;
dsc08201
singlet fra pull and bear, 15 euro
dsc08203
singlet fra new yorker, 13 euro
dsc08205
sko fra vagabond, 60 euro  &  armbånd fra random smykkeshop, 6 euro 

nå skal jeg ut for å slikke sol, snx ♥ 

show me how to lie, you're gettin' better all the time

hvorfor er det sånn at man er/ser/føler seg penere på morgenen enn man gjør på kvelden? med dette sier jeg ikke at jeg følte meg veldig pen når jeg så meg i speilet på morgenen idag, men jeg var ikke misfornøyd med noe, og kunne vurdere utseendet mitt med to ord; helt OK. men derimot når jeg kom hjem for ett par timer siden og så meg i speilet igjen(for andre gang idag), så jeg ikke noe jeg i nærheten kunne kalt helt OK, det stikk motsatte og mer(hva nå det er) ville vært mer riktig. 

webcam2009070612144
helt OK ///webcam

webcam200907070034
det stikk motsatte(minus litt pga. suvenyrene jeg fikk av eligijus♥) ///webcam

the rain is gonna fall, the sun is gonna shine

hejj, nå har jeg akkurat spist frokost i leiligheten til mamma! egentlig spiste jeg frokost for et par timer siden, hehe... sånn er det når man ferierer hos mamma. jeg har "bodd" her siden... lørdag(?) og skal være her til imorgen, for imorgen reiser mamma tilbake til norge igjen. det er veldig rart å tenke på at jeg ikke skal reise sammen med henne. men uansett, idag har jeg mange planer, tho ingen av dem er konkrete. når jeg har dusjet og ordnet meg skal jeg hjem til en barndomsvenn av meg, eligijus, blir sikkert koselig! han har nettopp kommet hjem fra tyrkia, håper ikke han har blitt brunere enn meg!!! også skal jeg og mamma selvfølgelig lunsje hos bestemor & bestefar, alltid supergod mat der!senere idag skal jeg også kanskje møte noen venninner, håper jeg får tid til det!

nå har forresten pappa ordnet mobilt bredbånd til meg, så skal prøve å oppdatere litt oftere fra og med idag :)))

kopi av skann0002
meg & eligijus ♥ ///skann
hits