september 2009

happy birthday

idag, den 30. september har både tanten min, martyna og bestevenninnen min, ida bursdag! tanten min blir 26 og ida... er ti år yngre enn henne... you do the math!! tanten min bor i spania og siden jeg ikke gidder å sende pakke i posten, så har jeg istedet laget et slideshow/video/you name it til henne! og ellers er det bare å gratulere begge to med dagen ;)

(500)days of summer

jeg så traileren under for et par dager siden. jeg ble så betatt av den at jeg likesågodt så filmen senere samme dag. det er en av de beste filmene jeg har sett på lenge! det er nok ikke en film hvem som helst kan like, men jeg mener uansett at det er en film som er verdt å se! det er ihvertfall verdt å gi traileren en sjanse!

rptr btr

dsc08985

dsc08987

dsc08988

dsc08990
///privat

hey ya!

igår var gøy. men kanskje ikke den morsomste kvelden for min del. jeg mistenker at det kan ha hatt noe å gjøre med at de fleste hadde fått i seg litt mer enn meg... det var jo selvfølgelig en grunn til det, men. heldigvis var det null drama og andre unødvendige ting, hvertfall så lenge jeg var der! om bare to ting hadde gått som planlagt, tror jeg det hadde blitt en ganske så frydefull kveld! er uansett glad for at jeg dro til tross for at jeg hadde bestemt meg for å droppe det. det var tusen ganger bedre enn å sitte hjemme.

Photobucket

sånn så jeg ut noen minutter etter at jeg hadde våknet idag. legg merke til håret!

stress

jeg har vært stresset helt siden igår kveld. heldigvis har det gått litt nedover nå, noen ting har ordnet seg, mens andre ser ut til å gå i dass... jaja, det får gå som det går. jeg skal på fest idag og for å si det sånn så håper jeg ikke det blir like mye drama som det har vært stess idag. jeg vil bare danse ut alt jeg har inne i meg, og erstatte det med nikotin, alkohol, latter, sang og happiness!

håper det blir like gøy som det her;
untitledcfvhjbknlm
/// weheartit

si meg at det ikke frister pt. 5

three little words

igår var det akkurat et år siden jeg skrev mitt første innlegg på denne bloggen. tenk'a, 365 dager! tiden har gått hel sykt fort!! mye har forandret seg, meg selv inkludert. til det bedre, heldigvis. på noen områder hvertfall... så ja, 365 dager, 231 innlegg og 1411 kommentarer senere er jeg altså her. og det er så sykt mye jeg ikke er fornøyd med. jeg mener... humøret mitt har aldri vært slik det har vært i det siste. det skifter hele tiden. det er faktisk sjelden at det holder seg på omtrent på samme nivå gjennom en hel dag! jeg går fra negativ til positiv minst ti ganger på en dag!! det er utrolig slitsomt! samtidig som jeg ikke aner hva jeg skal gjøre med det... æsj.

for nå velger jeg bare å passe på å ha noe å se frem til/glede meg til hele tiden. satser på at det funker.

dsc08978

dsc08979

jeg er redd

dsc08939

dsc08941

jeg er redd for å falle. jeg er sterk nok til å holde meg fast. men usikker på om jeg vil. jeg vil jo. det er bare noe langt inne som sier at jeg ikke vil. jeg er redd. jeg vil ikke ha det sånn. samtidig er det trygt. å ha det sånn mener jeg. det er som om jeg er knyttet til et tau som blir dratt nedover. eller kastet utfor. til det mørke. som om de bak meg dytter meg lenger ned. de tror de hjelper til. med å gjøre det lettere for meg å falle. med at det skal gå fortere. men det hjelper ikke.

dagens horoskop

"det er lagt opp til en romantisk uke og dagen i dag er intet unntak. du kan med fordel invitere en du er forelsket i på middag." ehh ja-a. den "romantiske" uken har ikke jeg sett noe til ihvertfall... og jeg tror heller ikke jeg bare kan gå opp til han der og bare "heia, vi'rru værra me' på midda' ida' ellah???"

akkurat nå er det en katt rett utenfor vinduet mitt som leker med en fugl... den har liksom halvveis drept den, men legger den fra seg på bakken, legger seg ned to skritt bak den og venter på at fuglen skal prøve å rømme, for så å fange den igjen. fin lek! skikkelig koselig å se på er det også...

menne atte jeg lurte på no, kan'ke du anbefale meg en sang eller to'a? pliiiiiiiiiiiiiiiis :)

de siste dagene har jeg spist dette til frokost (og iblant til lunsj og kvelds også...)
dsc08956

og forresten! som du ser, overlevde jeg skogturen på tirsdag. og jeg kan vel si at det faktisk var en smule koselig. en bitteliten smule.

my funeral liksom

imorgen skal klassen min på tur opp til et tjern! jeg hater skogen!! uhh. hvertfall når det er snakk om skole og naturfag. jeg og gruppen min skal lage og spise tacosalat der oppe. det passer jo ikke i skogen engang!!!!! jeg foreslo pølser jeg, men ble kalt for firkanta. så da ble det tacosalat... for å være helt ærlig gruer jeg meg litt. jeg er jo ikke hundre prosent frisk engang ennå... vi skal forresten også padle i kano, noe som jo passer veldig fint på denne tiden av året. jeg mener, tenk om vi faller uti a! det kan jo faktisk resultere i at jeg blir syk og dårlig, igjen! hah.

dsc08926

dsc08924

tra-lalallalalalalalalalllalalalalla!

jeg er sånn cirka ganske greit superhappy nå. juleferien min er i boks. en fin boks, akkurat som jeg ønsket meg! ahh. jeg skal være i litauen i to uker, og får dermed feiret både jul og nyttår der! i tillegg til det får jeg tid til mye annet fint, som venner og fjerne slektninger og butikker og sånn!!

skann0007
skann ///privat

og sånn forresten; camilla har en konkurranse gående på bloggen sin! premien er et gavekort på 500 kr. fra nettbutikken nettsalongen, hvor de selger bl.a. extensions, solbriller, vesker, smykker og mye mer!! join it!

jeg har

...klart å bli syk. jeg som liksom skulle ha null fraværsdager i september...
har ikke vært ett skritt utenfor huset siden onsdag kveld, med mindre verandaen tells da, ehe. føler meg isolert. kan ikke huske sist jeg følte meg så dårlig. eller, jo. når jeg hadde vannkopper for ett år og ca. 11 måneder siden. men det var annerledes. i forigårs var jeg så dårlig at det rant like mye fra øynene som fra nesa. føler meg heldigvis mye bedre idag. håper på å være hundre prosent frisk til mandag. vil ikke ha flere fraværsdager.

vet du om noen bra filmer? eller noe annet jeg kan finne på hjemme? er lei av å ikke gjøre noenting.

dsc08927

oh, you, you keep me warm

iløpet av de siste tjuefire timene har jeg nyst minst femti ganger. serr liksom. tror ikke jeg noen gang har nyst så mye som idag! nesen min renner så mye at man skulle tro at den umulig kunne være tett. men det er den. tett som faen. arghhh... og som om ikke dette var nok - er temperaturen i klasserommet mitt så lav at den nesten er på grensen til å gå over til minusgrader. digg... det eneste som redder meg fra å dø på skolen er min daglige kopp tomatsuppe x2, hadde seriøst ikke klart meg uten.
 
hadde gitt mye for dette nå;
3756474167499cc98788large

3851703588e23bd0cb89large

20080331065013

u30hdxailpwlyb6e14i9qi9fo1500large

tumblrkph0lzd1tw1qzrvo0o1500large
///weheartit  
sommer + natur + kjæreste + seng + røyk = varme

oh, all i wanna do

is make it right and run back to you

idag løp vi orientering, og jeg har ikke mer å si enn; JEG HATER DET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!! ellers har dagen vært ganske så OK. følte meg ikke 100% bra igår og på morgenen idag, men gikk på skolen for det. har nemlig bestemt meg for å ha null fraværsdager i september(med mindre jeg får svineinfluensa eller noe, da).

ellers har jeg nettopp oppdaget et svensk band, fibes, oh fibes! og digger det allerede!!! bare hør her myspace/spotify("run to you" er den beste sangen btw ;)
fibes oh fibes

en fin en

helgen var en fin en. jeg tok bestissen min, ida med på hytta på sørlandet(tvedestrand for å være helt nøyaktig), hvor vi gjorde ganske mye forskjellig(riktignok ikke alt vi hadde planer om...). en ukronologisk oppramsing av helgens innhold; the pink panther. gulrøtter med dip. et uventet "hei". slush. grisen storsenter(burde det ikke hete noe annet når det er max åtte butikker der?). juno. et fabrikktak. brun og blid. cola. bading(!!!). infinity. sprømix. just my luck. plystring(er det normalt av en 30 år gammel mann med kone og barn å plystre på to femtenårige jenter?). narnia 2. og videoblogg(ihihiihihhiih). + utrolig mye usunn snacks/junkfood.

dsc08886

dsc08896

dsc08897

dsc08899

21.07.09/03.09.09

hvorfor må du alltid forelske deg i gutter det ikke er meningen at du skal forelske deg i? det er alltid noe galt med de du liker. det virker som om du med mening blir trukket mot dem. de som er perfekte fra topp til tå, med bare én, men veldig avgjørende feil.

først har du han eldre. hvorfor blir du så lett tiltrukket av ham? kanskje fordi han virker mer spennende? du vet innerst inne at du burde holde deg langt unna ham, men før du i det hele tatt rekker å tenke over det, har du allerede rukket å elske alt ved ham. det korte håret. den spesielle, men sjarmerende latteren. hans lekne og barnslige måte å nyte livet på. smilet. og måten han former munnen, nesten som en grimase, rett før han braser ut i latter. men så kommer du på det. det som skiller dere fra hverandre. det som gjør at han aldri kommer til å bli din. det er noe lite og abstrakt, men allikevel svært betydningsfylt. alderen. du er ikke helt sikker på akkuratt hvor gammel han er, men du vet at aldersforskjellen ikke en gang er i nærheten av å være "akseptabel"...
 
så har du sjarmøren. han som er søt. han er snill og godhjertet, og ser ut som om han kunne reddet verden. du har aldri før sett noen som ser så snill ut som han gjør. han er ikke en av dem som sier mye, men når han først kommer med noe, husker du det lenge. han er både smart og morsom, ordentlig og en smule rebell. en sånn en mamma vil du skal ha. han er ikke flau over hva han liker, og ler hver gang han hører noe han syns er morsomt. det er sjeldent noen har samme humor som deg. han har det. og er dere i samme rom, er det stor sjanse for at dere ler samtidig. han har det kjekkeste smilet i hele verden. det er skjevt, naturlig og smelter hjertet ditt hver gang du ser det. han er småstygg og har ikke alltid verdens peneste klær. ellers er han perfekt. det er bare en ørliten ting. han vil ikke ha deg.

hva har jeg gjort?

idag hadde jeg med meg tusen(hvertfall 6) bøker hjem, som tilsammen veide sikkert over 275 kg(hvertfall 10!!!!). og gjett når jeg fant ut at jeg trengte mindre enn halvparten av dem? NÅR JEG HADDE BÆRT DEN STYGGE SEKKEN HELT HJEM. karma, hva har jeg gjort for å fortjene dette?

og forresten; fra nå av har onsdag blitt smoothiedag! nammenam.
smoothie
hits