oktober 2008

jaa...

jeg er altså tilbake, hjemme, her. jeg, ida og kristine kledde oss ut (ida som overdreven-brunkremberte-babe, kristine som død emo(hahaha!) og jeg som klovn(jæævlig mislykket)) også gikk vi til en "kompis", på veien stoppet vi ett par steder og spurte "knask eller knep", energi på veien er viktig! vi var hos "kompisen" en liten stund, også la vi i vei til en fest vi hadde fått høre om tidligere på kvelden. det var 50 kr. i inngangspenger, men det var noen som var så snille at de gnikket stemplene sine på hendene våres. hurra! fake stempel, o-o-o-oh. vi kom altså inn, og alle hadde det gøy, untatt jeg da, for jeg hadde nemlig klæsjet trynet mitt fullt med leppestift og eyeliner!! dust. jeg. er. en. dust. (bilde kommer imorgen eller noe!) jaaa. det var hvertfall min halloween. overstått. og ikke som jeg forventet. uff.ble kostymet ditt som du hadde tenkt deg?
drikker du alkoholholdige drikker? (hahahah)
snuser du?
røyker du?


>emilija

hahahahhahahah. (pustepause) hahahahhaahha.

nei. det var egentlig ikke så morsomt... bare litt! hihi. men see hva jeg fant i postekassen min idag!!!

brev

ett brev fra tinekatrine!!! det var kjempesøtt, også er det utrolig gøy å få post da! tusen takk! snart finner vel du også et "mystisk" brev i postkassen! haha :)

untitled1
outfitet mitt idag!

genser - bik bok
bolero - bik bok
bukse - lindex
øredobber - h&m


men det er jo halloween idag! og dette skal jeg ikke gå med på kvelden! da skal jeg skifte til... ett halloween-kostyme :) eller, jeg har ikke noe kostyme akkuratt, skal bare bruke klær jeg har. jeg skal være klovn! ond klovn, hahaha! så ikke bli redd om du ser en klovn ute i mørket idag, det er sikkert bare meg (:

hva skal du kle deg ut som idag?
går du fortsatt "knask-eller-knep"?
pleier du å se på torsdagsklubben på tv2?poster forresten bilde av "kostymet" mitt senere!>emilija

prostata ta ta ta

nå sitter jeg her og prøver å bli ferdig (rettere sagt begynne) med å lage powerpointen til foredraget jeg skal ha imorgen i naturfag. gjett 3 ganger hva temaet mitt er! MANNENS KJØNNSORGANER. og jeg gleder meg (egentlig ikkeee) som en unge. kan egentlig ikke klage, i og med at jeg valgte temaet selv. men må fortelle at det var en venninne av meg som fysisk, voldelig og brutalt tvang meg til det (eller ikke). selv tok hun om menstruasjonssyklusen. ha. jeg kunne gjerne hatt om det istedet. hadde sluppet å sitte her og lure på hva jeg skal skrive... jajaja. jeg overlever nok (cross your fingers, eyes and bones, and everything that's crossable).
 
hvem ville du helst hatt sex med? michael jackson, george bush eller marilyn manson?
HAAHAH.
jeg er ond :)


>emilija

numa numa jæj

jeg har bursdag idag! og det er bare ettusenognittifem dager til jeg blir 18! hurra, gleder meg allerede!

skann0004
så glad var jeg for en kake med lys på, første gang jeg feiret bursdagen min...

skann0005
...og det ble bare enda bedre da jeg skjønte at jeg fikk gaver også!


1. pleier du å feire bursdagen din med venner?
2. ønsker du deg noe på ordentlig, før du blåser ut lysene på kaken?

jeg kom faktisk på et konkret ønske før jeg blåste ut lysene idag :) hvis det går i oppfyllelse, skal jeg si det til dere. men for at det SKAL gå i oppfyllelse kan jeg ikke si det til noen, hihihi!!!


>emilija

he tastes like you only sweeter

one night and one more time, thanks for the memories, thanks for the memories.

ohjee. jeg kom nettopp hjem fra et "informasjonsmøte for elever og foresatte om videregående opplæring". jeg likte det ikke. ikke fordi jeg ikke bryr meg om skolen eller noe, for det gjør jeg. men fordi de som snakket og skulle presentere skolene var utrolig uproffe! det er helt sykt. det var det eneste jeg tenkte. uproft. uproft. uproft. snakk høyere. snakk tydeligere! ikke snakk som om du snakker til barnehageunger, vi er ikke på samme nivå som DEG. ååh. ble så sykt irritert, for jeg vil ha informasjon. jeg vil velge riktig. men jeg vil IKKE gå på en skole med uproffe lærere. NEI. det gjør jeg bare ikke! det kan jeg ikke. de kunne da i det minste latt som om de var proffe? så vi får lyst til å gå der? uffuff. sånn. ferdig! med å klage altså :) det var deilig. å få ut alle tankene. de negative tankene! ellers har jeg ikke gjort så veldig mye annet idag, bare vært på skolen, gjort lekser og sånt!

barn leker

generalhst
 
^ bilder fra en tur for noen dager siden ^


imorgen har jeg forresten bursdag!!! jeg blir 15. hurra! ikke lenger fjortizz, som de voksne sier. men det er bare de voksne som er fjortizzer, de vet jo ikke engang at fjortizz er en tilstand og ikke en alder dah! herregud likzom.

kozemozeoverdoze <3<33
nuzznuzz.
jeg elsker dere azza <33<3<33<3


<emilija-siste-dag-som-fjortizz33

nattmodus

slett det bildet! ellers så sletter jeg deg! HA. for en trussel, men jeg liker den. sånn som jeg liker alt det andre jeg bruker. både av klær, ord og uttrykk. OG redigeringsprogrammer. har blitt så opphengt i photoshop i det siste! kan ikkke leve uten. jeg redigerer og redigerer og redigerer dagen lang. snart går jeg vel tom for noe å redigere... (:
nei. jeg gjør vel egentlig ikke det. jeg sa det bare for å vise dere hvor mye jeg liker å redigere. 

ja jaja
"outfit"


>emilija

sendin' postcards from a planecrash

wow. mitt yndlingsband ruler. mer enn jeg ante! bare hør her, her og her. (den siste er den beste!) og fra og med nå skal jeg begynne å skrive alt i liten skrift. ingen store forbokstaver eller noe. bare komma, punktum. og liten forbokstav. hvorfor? fordi jeg liker det vel! liker du det? for noen dager siden fikk jeg meg photoshop cs3, har prøvd meg frem en del, og så smått begynt å redigere litt! i <34566 it :) 

bursdagskort

autumn fun

føler meg flink! eller... til å bare ha hatt photoshop noen dager da!


vil du ha gratis klær? gå inn her!


>emilija

good mornin' sunshine

Idag ble jeg både stolt og glad når jeg så på klokken etter å ha stått opp. Stolt, fordi jeg hadde greid å sove såå lenge. Glad, for at mamma ikke hadde vekt meg. Solen skinte ute, og jeg spiste brownies til frokost. Jeg tenkte at dette var en super start på en dag som sikkert kom til å bli like super! Litt senere fant jeg ut av at man skal stille klokkene idag. HA! Denne dagen blir ikke bedre! Nå har jeg en time mer på å gjøre hva jeg vil idag, hurra! Jeg slenger med en liste av hva jeg skal idag.

- Dusje
- Ordne meg
- Rydde/støvsuge (ettersom jeg ikke "rakk" det igår)
- Kanskje dra på kino for å se HSM 3 med Chompis
- Lage bursdagskort-bildekolasj-ting

Det var vel alt jeg kom på nå, i farten :)

goodmornisunshine


Har du lyst på gratis gavekort på HM og Gina Tricot, helt gratis?
Registrer deg her! og begynn å samle poeng idag! Haha :)


>emilija

Nytt design


Ja, da fikk jeg endelig byttet design! Digg! Man blir etterhvert såå lei av det gamle, helt sykt. Jeg er egentlig ganske fornøyd med det, hvertfall i dette øyeblikket, men vi får se om jeg ikke blir lei igjen ganske fort.


uten navn 
Before


headerrr After


Hva synes du? Ble det for matchy?
Pleier du å lage design/header selv?


>emilija

Dette er livet
Dette er livet - Ess i ermet

Litt ironi man ha...
Det er verken sommer, sol eller varmt... men jeg liker den :)

Chill dag idag, 0 planer ! Eller... bortsett fra å støvsuge og tørke støv da, men det går fort :)
Elsker de helgene jeg ikke har planlagt noe! Man kan sove lenge, og trenger ikke stresse eller noe. Det er digg det, å bare være hjemme og slappe av!

Hva liker du best av en helg uten noen planer, og en helg proppfull av program ?


Lyst på gratis gavekort på HM og Gina Tricot? Bare registrer deg her, samle poeng og bytt dem inn til gavekort! Helt gratis! :)


>emilija

Hallo

?
Er det noen her som pleier å stikke dingsebomser* med tråd på inn i ørene sine, trykke på noen knapper på en liten boks** som tråden går til, for så og røre på hodet som om du hadde retard-rykninger*** ?
Det virker nemlig ikke sånn. Mitt inntrykk er at de fleste her på dobbeltve-dobbeltve-dobbeltve-dott-blogg-dott-enno**** skriver om enten fæshøn*****, selebritis****** eller thæir oun æværydeylaif*******. Mens de aller færreste skriver om mjusik********. Hva skjera? Jeg blir nesten litt lei meg. Musikk er viktig, alle hører på musikk. Okda, klær er også noe alle går med, men ikke alle bryr seg like mye om hva slags klær de bruker. Men ikke nok med det at bloggere ikke skriver om musikk, i tillegg til dette har de ingen sanger å anbefale! Sykt. Kom og heng meg.

* ørepropper
** mp3-spiller
*** headbange
**** www.blogg.no
***** fashion - mote
****** celebrities - kjendiser
******* their own everyday-life - deres eget hverdagsliv
******** music - musikkÆppl aipodd - Apple iPod.


Sorry om dette innlegget hadde lite sammenheng og ellers var veldig klagete/sytete osv.! Ajm rily sårry *********.

********* I'm really sorry - jeg beklager virkelig/jeg er virkelig lei meg


>emilija

Freeesht.

Igår fant jeg to sanger, som nå har blitt mine favoritter. Vet ikke hvor lenge det varer da, men... De er hvertfall veldig freeshee! Det er denne og denne. Liker sånne freshe og happy sanger, som får opp humøret i det kalde og mørke høstværet! Jeg trenger flere sanger til denne spillelisten jeg har på iTunes, har kalt den for "freeesht", og det er nettopp det sangene må være; freshe. Noen forslag?


                                                                            Freeesht. Right?>emilija

Eyes cold lemonadeDette bruker jeg fritiden min på. Haha. Jeg burde egentlig gjøre lekser, men neida... Dette er mye morsommere!>emilija

Hvor er, hvor er, hvor er...

kule, flinke folk som lager headere til folk som meg, bare for morro-skyld? Jeg er på desperat leting etter sånne folk nå!

uten navn

Headeren min er rævstygg, og jeg vil ikke ha den mer. Jeg kunne jo såklart laget meg en selv, har bare ett bittelite problem... JEG HAR IKKE PHOTOSHOP. Sorry. Værsåsnill en-eller-annen. Hjeelp! Så, hvis du er kul, flink, har photoshop, og liker å lage headere bare for morro-skyld, kunne du da værsåværsåsnill laget en til meg? :)>emilija

17

17 - Kings of Leon

Jeg er trøtt. Kjempetrøtt. Og det blir nok ikke noe bedre imorgen... Men jeg får ikke sove. Sykt. Jeg er trøtt, men får ikke sove, hvor hemma er ikke det? Jeg liker Kings of Leon. De er naijse. Eller, de lager naijs musikk. Du har hørt Sex on Fire, ikke sant?

Nå skal jeg gjøre litt matte. Håper jeg sovner!


Har du vanskelig for å sovne om nettene?>emilija

Photobooth

i remember when the days were long,
and the nights when the living room was on the lawn
constant quarreling, the childish fits, and our clothes in a pile on the ottoman
all the slander and double-speak
were only foolish attempts to show you didn't mean
anything but the blatant proof was your lips touching mine in the photobooth

Fant noen bilder fra da jeg var liten og søt og ikke bestemte selv hva jeg hadde på meg av klær. Men må innrømme at noe av det slettes ikke var så verst! Digger gamle bilder, det ligger liksom så mye bak dem... historie, ting som skjedde dagen bildet ble tatt, ting som har skjedd etterpå... hvor mye man har forandret seg. Bilder er morro!

skann0001

           kopi av skann0001Hadde jeg ikke fin klesstil som liten?

Burde jeg begynne å ha håret mitt sånn igjen?

Har du polaroidkamera?>emilija

Hot Dog?

Ohjeee. Surfet litt på nettet, og se hva jeg fant!! Verdens morsomste kostymer, jeg tuller ikke! Du kan kle deg ut som... ehh.. nesten hva som helst!! Kjempegøy!


hotdogflamingo
penguintoilet
wonderbaumxmastreeHadde du tørt å gå med noen av disse kostymene?


Forresten! Hvis du har lyst på gratis gavekort på bl.a. H&M og Gina Tricot, gå inn her, registrer deg og samle poeng!


>emilija

Trøtt og usynlig, beee mine!

Fyyy, så trøtt og sliten jeg har vært idag! Holdt på å sovne ett par ganger, foo reaal. Og det skjer aldri, hvertfall ikke på skolen. Det verste er at jeg ikke la meg noe sent igår engang... 12/halv ett eller noe. Pleier noen ganger å legge meg 3/halv fire, men har aldri vært på langt nær så trøtt som idaag. Rawrrrt. I tillegg til at jeg var trøtt, virket det som om alle rundt meg også var det! Hmm. Raawrrrerre.Beeeee Mineeeee. Minner?


Synes jeg poster en del videoer for tiden... Er ikke sikker på om det er bra eller dårlig... Hva er best, videoer eller bilder?


>emilija

16x-(x+3)(2x-1)= ?

Matte. Usjaæsjameg. Kan ikke huske sist jeg gjorde mattelekser hjemme. Det er ikke det at jeg ikke skjønner det. Jeg skjønner jo den oppgaven (^) der oppe, og mye mer kompliserte enn den. Det er bare det at jeg ikke gidder. Synes det er så bortkastet tid å sitte der og regne stygge algebra-oppgaver. Uææh. Det verste er at jeg faktisk ligger ganske godt ann, eller, til å ikke gjøre matte hjemme da-aa-aah. Mattelæreren min prøvde seg likevel han,  "Ja, hvilken oppgave er du på da, Emilija?"("mohahahaha, du har sikkert ikke gjort det du skal") "B tjuesyv?" ("haha, der dret du deg ut!!!") "Åhja... ikke dårlig det da... da har du bare to oppgaver igjen, også er du ferdig for denne uka." ("faeeen, der røk min siste sjanse til å være like bitch som morra mi") HA! Slå den. Bare to oppgaver igjen og jeg er fæææærdig. Og ingenting av det er gjort hjemme, HA HA HA. Oi, nå glemte jeg en ting da. En stygg innføringsoppgave. Eller rettere sagt TO innføringsoppgaver. ANFA.Underholdning på lavt nivå sier du?
Underholdning på mitt nivå sier jeg.


1. Har du noen gang snublet i skolissene dine?
2. Liker du matte?


>emilija

You may never know

If you lay low, lay low.

Oh. Denne sangen er så fin!


Living Darfur - Mattafix


Tror kanskje det begynner å bli på tide å legge seg... I og med at det er mandag imorgen, og jeg må opp tidlig.
Uff. Hater mandager! Men skal prøve å finne fram og ha på mandags-sokkene, som det står monday på på hælen. Kanskje det hjelper litt. Hvem vet!


>emilijaSWP

Serious World Problem. Hjeelp! Nåå. Jeg vet ikke hva jeg skal kle meg ut som på Hallloweeen. Det må være noe skikkelig bra/morsomt/skummelt/spesielt/rart/kreativt/kult/se-vanskelig-ut-å-lage-men-ikke-være-det. Noen forslag? Pleaaase. Jeg må ha noe konkret ganske snart, så jeg kan begynne å planlegge, kjøpe inn, rote fram osv. Jeg har seriøst ikke litt peiling på hva jeg vil være en gang. Vet bare hva jeg ikke vil. Heks, NEI. Vampyr, neineinei. Djevel, neiusjaæsjameg. Jeg vil ha noe annerleeedeees!!

Har du noen forslag til hva jeg kan kle meg ut som på Halloween?
Hva skal du på Halloween?
Har du noen gang gjort tricks?
(Kaste egg o.l.)


>emilija

61, 62, 63 og Fir'

"61, 62, 63 og Fir'"! RememberJa? En eller annen sang fra et eller annet barneprogram... Men jeg kan ikke huske hva det het... Gjør du? Jeg har så inderlig lyst til å høre den sangen! Og ikke minst laste den ned til iPod'en! Vær så snill og vær en så snill person at om du vet det så sier du det til meg! Det er lov å hviske :) så ingen andre hører det.

pysjjjpysjj
Aha. Dette var liksom sånn derre-derre over-tired-and-bored-snoopy-pyjamas-wannabe-moment ass liksom.

Det var tull. Ok?

Men over til noe grav alvorlig.

samtaleee


I NEED A BOYFRIEND.


Har du noen gang kysset flere folk på en dag? Hvor mange?
Burde jeg lage meg en "signatur"?


>emilija


All This Time

Oooohh all this time. You have had it in you. Just sometimes you don't push... Den er såå fin. Herregud. Lenge siden jeg har hørt en sang som har touchet meg så mye. Har vel egentlig savnet sånne sanger. Glad jeg endelig har funnet en. Har satt den på repeat, og sånn kommer den nok til å forbli for en stund. Chiiill. Idag tok jeg forresten bilder på skolen *klapper meg selv på hodet for å ha vært såå flink* ! Vil du se? Ehm... JA. DET VIL DU.


photo0013Happy Moment.
photo0023Rock Out.
photo0053Innlevelse.
photo0084Rock Out #2.
photo0064Weird sounds.


Attention! Dette var i K&H timen. Ja. Du hørte riktig. K&H-timen, ikke musikk.

Attention #2! Christina klør på leppa og tunga. OG dansefoten. Kan noen hjelpe henne?

Attention #3! Du har helt sikkert lyst på gratis klær! Gå inn her, så kan du samle poeng som du får gavekort for. Du vil ikke gå glipp av dette!


Er det noen sanger som toucher deg spesielt mye?

Pleier du å gjøre det du skal i timene på skolen?


>emilija

Brr.

Det er kaldt! Uff, I don't like kulde. Kulde er så unødvendig. Jeg sier ikke at det er digg når det er 40 varmegrader 24/7, men det trenger da ikke å være  kaldt heller! Eller, gjør det det? NEI. Det eneste vi trenger kulde til er for at vi skal kunne stå på ski og leke ute i snøen om vinteren. Og for at maten skal holde seg god da! Men maten har kjøleskap og fryser, one problem solved, one left. Oh! Det ringte nettopp på døren, og gjett hvem som stod der når jeg åpnet den!? To søte smågutter som solgte kjeks! Aww. De var så søte! "Vil du kjøpe kokys?" De hadde sikkert fått beskjed om å si cookies, men hva vet vel sjuåringer om hvordan det uttales?! Jeg er blakk for tiden, så fikk dessverre ikke kjøpt noe kokys. Åhuffameien. Men tilbake til det jeg egentlig snakket om, kulde. Oh!Oh! En liten ting til. Cookie Jar fenger, yeyee! Back back back. Kulde. Jo!Vikunne ha laget sånne vintersentre! Sånne som frysere og kjøleskap, bare kjempestore, med plass til kjempemange mennesker. Ja! God ide! Jeg er smart! Nå er det bare å fjerne kulden da... Hm... Tydeligvis ikke såå smart.

Noen som vil hjelpe til?
Eller har dere kanskje noen supergode grunner til hvorfor vi burde beholde kulden?

Her er forresten noen digge bilder fra min digge sommerferie, ser det ikke digg ut? Jeg mener det skulle vært sånn hele året.

image033image011
image008image041
>emilija

Glenn!!!

"Glenn?!" sier du nå.
Ja, Glenn!
"Hvem Glenn?"
Bare, Glenn.
"OHJA! Han Glenn!"
Ja, han.
Han superkule gutten som har en superkul konkurranse på sin superkule blogg med en superkul premie!
Superkul. Begynner å like det ordet. Ja. Virkelig elske det.
Men uansett, Glenn. Han er en liten raring han.
Etter å ha rotet litt på bloggen hans, fant jeg ut en del interessante ting om han:

Han har hatt Hair Extensions, wow! Slå den!!
Han har en superkul jakke!!
Han liker ikke Zoo York! (Det var litt teit, for jeg <3 det)
Han har blitt oppringt av politiet!! OiOi.
Han er offisielt i ett forhold med seg selv! Haha.
Han <3 Arsenal!
Han jobber på Urban!! Og Urban er <3.
Han har en superkul D&G klokke! (selvom jeg egentlig hater D&G.)

Og det var det. Men han er superkul.
Remember that! Og du, Glenn, remember at jeg har veldig lyst til å vinne :)
*Smisk, Smisk*
Fordi jeg er superkul, siden jeg har skrevet dette superkule innlegget om hvor superkul du er, og fordi jeg synes at Zoo York er superkult! ;D
*Smisk, Smisk, Smisk*


>emilija

Love kills slowly

But it doesn't kill me.
'Cause I'm dead already.
Nei, egentlig ikke.
Men jeg er død i kjærlighetslivet.
Kanskje fordi jeg ikke har noe kjærlighetsliv?!
Poor me.
Eller. Vent! Jeg har et kjærlighetsliv.
Kjærlighet til venner, familie, musikk og MOTE. <3 Jeg er kuul.
Men jeg har funnet noe som er enda kulere enn meg.
Ikke at det egentlig er mulig, men.. ja..
Ed Hardy!!!
Kjøpte den nydelige parfymen i høstferien.
Og nå har jeg fått opp øynene for noen klær også!

edhardyperfumeedhardytee
edhardypantsbackedhardypantsfront
edhardyshoe

Hva syns du om klærne?
Fant dem på www.edhardyshop.com !
Masse fint der, men også en del som er litt over grensen til harry.


Hvilken parfyme bruker du nå?
Har du noen gang kjøpt en flaske til av en parfyme, etter at du hadde brukt den opp?


>emilija


I can walk on water

I can fly
Sugen sang som jeg lastet ned istad.
Hovedteksten er "la la la la la lala lala laa".
Kunne sikkert vært greit, men blir litt kjedelig i lengden.
Ikke hør den! Hvis du allikevel har veldig lyst, så kan du gjøre det her.
Jeg anbefaler sterkt å ikke gjøre det!

Men over til noe jeg anbefaler!
Denne, denne, denne, denne OG denne!
Kom igjen, du vet det frister.
Eller... kanskje det ikke gjør det...
Men uansett så er det opp til deg!


photo0073edited1photo0073photo0073edited2
Høstbilder jeg har tatt selv. Oh. Jeg <3 høsten, fargene og å ha bursdag...

Nå er det ikke lenge til jeg har bursdag!
Imorgen er det bare 2 uker igjen! Hurra!
Oh, som jeg gleder meg!!! (:


Liker du høsten?
Har du bursdag sent eller tidlig på året?


>emilija

Jeg har ikke tid!

Har du?
Åh. Føler at jeg ikke rekker noe lenger!
Alt er bare stress, stress, stress.
Har ikke tid til noe lenger, selvom jeg egentlig ikke har så veldig mye mer å gjøre enn før.
Skjønner ikke hva som skjer. Alt går så fort, men også så sakte.
Og jeg er liksom midt i mellom, vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg...
Og jeg er trøtt, sliten, sutrete og stresset hele tiden.
Men jeg vil ikke være sånn, da blir det bare verre.
Idag holdt jeg på å sovne flere ganger.
Var egentlig ikke så veldig trøtt egentlig, til tross for at jeg la meg halv 4 igår...
Men det var som om jeg havnet i sånn dvaletilstand, og det flere ganger.

Ja, uansett så har jeg ikke fått lastet opp noen bilder fra Kulturnatten, fikk jo ikke blogget igår pga. mangel på tid.
Så hvis de i det hele tatt kommer, så blir det nok senere i uka :)
Igår var forresten en nice dag!
Var først hos Ida, vi skulle se Fritt Vilt, jeg hadde nemlig ikke sett den før.
Så dro vi til byen sammen med 8 andre (inkludert Christina!).
Klokka 8 kom det store øyeblikket.
Vi skulle se Fritt Vilt 2!
Haha! Den var faktisk utrolig morsom til tider, selvom jeg skrek en del og (:
"Jeg var bare på do jeg"
Haha! Har du sett den, så skjønner du det!

Fritt vilt II

Har du sett den?
Og skjønte du det?

Åh! En ting til!
Liker du gavekort?
Dumt spørsmål...
Har du lyst på gavekort?
Det kan du få! Gratis! Her!


>emilija

Saturday Shopping Spree

Eller ikke.
Eller jo. Litt.
Men det var jo heller ikke hovedmålet vårt heller da.
Å shoppe altså.
Jeg og Thea (min fem-navnede venn!) dro til Drammen igår.
På en liten se-oss-rundt/snakke/klage-tur.
Det ble koselig, og fikk faktisk også kjøpt oss litt saker og ting :)

Haha. Følte bare for å legge ut litt spesielle bilder av meg og Thea fra igår :) Enjoy.
photo0251photo0241
photo022photo0291


photo0182
NamNam

photo0211
Enda diggere. Mm.

photo0301
Thea brifer med sine nye sko! Skryt?

photo0262
No hands! Haha.


Åh! Igår var jeg også på Kulturnatten på Rockeverksted!
Det var bra pul for ørene, hihi (:
Bilder kommer senere idag! Kanskje.


>emilija

1 - 2 - 3 - Svelg!

Haha! For nå er det helg!
Og jeg er i topp-moood.
Og topp-moood er bra(forklaring for de som har ett-eller-annet-syndrom som forhindrer dem fra å skjønne hva som er bra og hva som er dårlig).
Denne helgen blir chill, får slappe av, gjøre hva jeg vil, samtidig som jeg faktisk har planer også.
Jeg liker slike helger.
De er nice.
Og det betyr at de er bra(for de gjenværende leserne med ett-eller-annet-syndrom, for jeg tipper at en stor del av dem forlot bloggen min for to setninger siden, hvis ikke, så gjør de det garantert nå).
Jeg skal prøve å nyte dagene, for det er ikke ofte vi har helg.
Eller.. ok da.
Vi har helg en gang i uka, men ja.. det er ikke så ofte!
Og det er ikke bra(for de leserne med ett-eller-annet-syndrom, som er så alvorlig at selvom de egentlig hadde lyst til å komme seg ut herifra for mange setninger siden, tillater ikke fingrene deres å trykke på den røde knappen øverst til høyre).
Men som sagt for noen dager siden, så skal jeg prøve å se alt fra den positive siden!
Og jeg må virkelig si at jeg har en del å glede meg til de 2 kommende dagene!!

Imorgen(Altså lørdag, for de som har ett-eller-annet-syndrom som gjør at de tenker, "men imorgen var jo igår!").
1. Jeg skal sove lenge! Jippi!!
2. Jeg skal bruke lang tid på å ordne meg. Hurra!
3. Det er helg, og jeg kan og skal spise godteri! Hurraa! Selvom jeg egentlig gjør det hver dag, haha.
4. Jeg skal finne på noe sprell med min fem-navnede venn, Thea! Legg merke til fem-navnede. Hvis du ikke visste det allerede, så får man høyere status av å sprelle rundt med mange-navnede folk. I feel high!
5. Jeg skal på konsert. Ha!Ha!Ha! OhK da. Ikke ordentlig konsert, bare en sånn liten en på rockeverksted. Kulturnatt faktisk. Legg merke til natt, jeg er kul! Misunnelig? Vil du også være kul? Kom da! Det er åpent for alle bortsett fra hodeløse høner, teipholdere og Britney Spears. Også må du ikke glemme papir! Haha! 50-lapp da vettu.

Overimorgen(Altså søndag, ok?)
1. Jeg skal sove lenge!! "Ikke så jippi for det gjorde jeg igår også"-Jippi!
2. Jeg skal bruke lang tid på å ordne meg. "Ikke så hurra for det gjorde jeg igår også"-Hurra!
3. Det er helg, og jeg kan og skal spise godteri! "Ikke så hurra for det gjør jeg hver dag"-Hurra!
4. Jeg skal se Fritt Vilt 2 på kino, sammen med en haug rarsnille mennesker, ja, mennesker, ekte mennesker, ikke mine oppdiktede venner,de er nemlig ikke så glad i å gå på kino.

Det var mine helgeplaner, og jeg er faktisk ganske fornøyd med dem. Ha!

Har du noen spesielle planer for helgen?
Liker du å se skrekkfilmer på kino?

A pot of gold at the end of the rainbow?
No, but don't worry, hope is just a rainbow away!
 
Haha! Siden jeg fortsatt har regnbue-dilla OG det er helg, følte jeg at jeg bare måtte ha med dette bildet! :)

Ha en god helg!


>emilija

Rainbow Coats

Har fått helt regnbue-dilla nå i det siste!
Vet ikke helt hvorfor, men, ja...
Fant hvertfall flere coats og trenchcoats, en i hver farge i regnbuen :)
Nå var jeg flink, ikke sant?
Hadde jeg ikke vært helt blakk, hadde jeg kjøpt alle sammen.
Tenk gøy, å gå i forskjellig farge hver dag!

polyvorecoats 

Hva synes du om de?
Har du dilla på noe for tiden?


>emilija

Taste the Rainbow

I'm tasting it!
NamNam.
Skittles <3
skittles
Uff. Synes jeg spiser godteri hver dag jeg.
Hver dag. Hver dag. Hver dag.
Masse godteri. Ikke bra!
Men ellers er alt bra.
Eller... Nesten alt.
Forsov meg idag.
Og det er ikke bra. Nei. Det er fyfy.
Nei, men jeg må virkelig skjerpe meg!
Forsover meg året rundt jeg.
Noen ganger litt, noen ganger (som idag) mye, men aldri "ikke i det hele tatt" .
Og det er akkurat det jeg savner. "Ikke i det hele tatt"
For det er så chill å ha god tid på morgenen!
Spise. Pakke. Pusse tenner. Fikse hår og sminke osv.
Ha god tid til alt, og litt til :)
Ikke stresse som jeg gjør. Og holde på å løpe ut naken annenhver dag, fordi mine to tidpåpasselige venninner, Christina og Ida ringer på. Hadde det ikke vært for dem, så..ja..vet ikke jeg. De er ihvertfall mine lifesavers!
<3Har du noen spesielle som passer på deg hele tiden?
Spiser du godteri hver dag, eller bare i helgene?>emilija

I heart it!

Ja! Sånn skikkelig heart it.
Har fått sykt rosa-dilla for tiden, og jeg elsker det.
Det er faktisk veldig gøy, blir liksom trukket mot rosa ting, må se nærmere på dem!
Ikke det at jeg kjøper så veldig mye rosa da, kan faktisk ikke komme på så mye jeg har som er rosa...
Men men, har hvertfall funnet en rosa kjole på nett nå, den er dødssøt!
Fant også sko til, og ett par "konvolutt"-vesker, men er ikke sikker på hvilken av de som hadde passet best.

Hvilken synes du passer best til? Den svarte, eller den hvite?
Og hva heter egentlig sånne vesker?
Det bare forsvant ut av hodet mitt! Vet det ikke heter "konvolutt"-vesker...

piink>emilija


Lollipop, lollipop

Namnamnam.
Min "Chompis", Christina tok med seg noe hjem til meg fra Spania, i ferien!
Noe veldig veldig godt, og ett veldig søtt armbånd også da.
Jeg hadde egentlig tenkt til å spare den til helgen, men...
Det gikk altså ikke. Men den var kjempegod for det om, hihi :)
Tusen takk Chompis! <3

webcam200810071718  webcam2008100717182
                                                I <3 U & the Lollipop.
webcam2008100717183  webcam2008100717184

Legg merke til nøkkelhullet på bildene, hihi (:

Var du i utlandet i høstferien?
Har du nøkkelen til døren til rommet ditt?


>emilija

Konkurranser her, konkurranser der, konkurranser overaltOg nå er det konkurranse på www.toroborgen.com også!!!
Hurra!
Gutten er smart, snill og kreativ, og gjett hva premien er?!
Noe vi ikke har her i Norge...
Du gjetter det aldri!
Anbefaler å se videoen over, da får du både vite hva premien er, og litt mer info om selve konkurransen.
Dessuten er han ett pent fjes å se på, ikke sant? :)
So, check it out!!!


>emilija

I wish + Outfit

Åh, det er så masse jeg ønsker meg!

Kjæreste.
En flybillett.
Å kunne spise masse uten å legge på meg ett eneste milligram!
Nytt hår.
Bankkort fylt med uendelig med penger.
Zero lekser.
Oransje koffert.
Polaroid-kamera.
Finfin kropp.

Og dette er bare noen av hundrevis av ønsker...
Forresten så ønsker jeg meg ett lengre navn også.
Har liksom bare ett navn, og et etternavn. And that's it.
Det er så kjedelig. Så uspesielt.

Nå følte jeg meg negativ.
Tenker på ting jeg ikke har, og sipper.
Ikke bra.
Man skal alltid se ting fra den lyse siden.
Se det positive i alt, for det er faktisk noe positivt i det meste :)
Det er faktisk helt sant!
Har til og med ett eksempel fra det virkelige liv.
Det er kanskje ett veldig lite eksempel og har ikke så stor betydning, men det er da noe.
Idag når vi kom på skolen, kom vi på at vi skulle ha spansk.
"Åhnei!" tenkte vi. "Faen!"
Men så kom vi på at det var bra vi hadde spansk! For ellers hadde vi hatt samfunnsfag, og da måtte vi ha fremført ett prosjekt ingen hadde klart enda. Så hurra for spansken! Lifesaver.

Så nå skal jeg se alt det positive i dagen idag.
1. Spansk istedet for samf. Hurra!
2. Jeg og Ida hadde røyk til pausen idag. Hurra igjen!
3. Mamma kjørte meg til toget istad, da slapp jeg å løpe :) Hurra! Hurra!
4. Yoga/Pilates. Det var digg idag, hadde det skikkelig chill. Hurra! Hurra! Hurra!
5. Nå skal jeg gjøre lekser. Og når man gjør lekser så lærer man noe. Og når man lærer noe er man smart. Og er man smart kommer man inn på bra skoler/universiteter. Og kommer man inn på bra universiteter så får man bra jobb etterpå. Og får man en bra jobb etterpå så blir man rik. Hurraaa!!!

Er det noen situasjoner du kan tenke deg, som du tror det hadde vært umulig å finne noe positivt i?
Hvilke språk kan du?


Her er det jeg har på meg akkurat nå. Har ikke gått sånn hele dagen altså :)
dsc04392dsc04391

"Champion" joggebukse
"Converse" hettejakke
T-skjorte fra herreavdelingen på H&M
"Nixon" klokke


>emilijaReady?

GO!   
Har nettopp kommet hjem fra skolen, spist, skiftet, og snart løper jeg ned til toget!
Gjett hvor jeg skal!
Månen? sier du. Nei, ikke idag.
Lekebutikken da? Nei.
Kafè? Ikke det heller.
Jeg skal på Yoga/Pilates trening på Attic!!!
Hurra!
Gleder meg så ekstremt, har ikke vært der på 2 uker eller noe, pga. høstferien!
Det kommer til å bli superdigg.Hva syns du om at kjendiser holder på med Yoga & Pilates?
Hvor og hva trener du?


For the Widows in Paradise - Sufjan Stevens

Denne sangen bør du høre på, den er kjempenydelig.


Blogges senere, søtinger :)


>emilijaGive-away eller Nattamelding ?

Jeg sier: Ja takk, begge deler!!!

But first things first.
9cko skulle ha en konkurranse, men så ble det ikke det allikevel...
Istedet ble det Give-away, som er ca. 4521,5 ganger bedre!!
Hun har satt sammen 3 superpakker som består av diverse sminke og smykker, som hun rett og slett bare skal dele ut.
Ble du litt interessert nå?
Har du lyst, har du lov.
Bare gå inn på linken over, and tell her you're in!

Også over på noe superkoselig.
Og hva er det? Jo, det er nattameldinger!
Meldinger helt ut av det blå, som plutselig tikker inn.
Søte meldinger from nowhere.
Eller fra søte folk :)
Ja, de som sender nattameldinger er de søteste!
Og jeg blir så utrolig glad, hvertfall når nattameldinger ikke er noe jeg pleier å få ofte.
I og med at jeg selv så sjeldent har penger på (kontant)kortet.
Men jaja, er du søt mot meg, så er jeg søt tilbake(når jeg har penger på(kontant)kortet).
Så be aware, neste gang jeg har penger på (kontant)kortet blir det nattameldingattackdeluxe!!!
Natta!


2


>emilija

Stars or Stripes

No. Just stars!Koselig kveld ikveld, selvom jeg egentlig ikke pleier å like søndager.
Søndager er så wææh. De er liksom sånn "Det er skole imorgen".
Men ikke denne søndagen, tenkte nesten ikke på imorgen idag :)
Vi, altså jeg, Ida og Christina stakk ned til Christer sånn ved 6/7-tiden.
Der spilte vi gitar!
Ok da, ikke ekte gitar, men nesten. Guitar Hero!
Åh. Det er gøy det!
Når vi gikk hjem igjen var det mørkt, sånn kjempe mørkt, og da syntes alle stjernene.
Så vi gikk der og så opp omtrent halve veien. Snakket om stjernene og hva slags figurer de dannet osv.
Det var veldig koselig OG spennende! Stjerne-fetisj. Woohoo!

Liker du å spille "tv-spill" som f.eks. Guitar Hero?
Syns du det er spennende å se på stjernene?


>emilija

Super-Happy Meal

dsc04374

Min selvlagde lunsj :) namnam. Legg forresten merke til ordet selvlagde!
Jeg skulle egentlig lage brownies, siden jeg er alene hjemme, men så bestemte jeg meg for å være sunn istedet!
Lurer på om jeg skal se litt på tv nå, eller kanskje sette på en film...
Går det egentlig noe bra på tv idag?

dsc04000
Et gammelt bilde av meg, fra juni eller noe, følte bare for å vise dere hvor søt jeg var før, hihi!


>emilija

Konkurranse!!!streetshop

Anne Solem har en ny konkurranse på gang! Hurra!
Premien denne gangen er en valgfri tee og aloha-hemp bracelet fra den nye nettbutikken www.streetshop.no !
Gå inn på bloggen hennes, og bli med! :)


>emilija

Everybody Loves...

MUSIC!

welovemusic

Det er jo sant! ALLE liker musikk, enten det er rap, hard rock eller techno...
Du er enig i det, sant?
Gi lyd fra deg hvis du ikke liker musikk, eller vet om noen som ikke gjør det!
For de tror jeg nemlig det er rimelig få av.

Ihvertfall så har jeg plukket ut 20 av mine yndlingssanger akkurat nå, altså idag. Rekkefølgen er ikke etter hvem jeg liker best, den er alfabetisk, hoho! (:

1. A bad dream - Keane

2. Bittersweet - Apocalyptica

3. California - Metro Station

4. Falling down - Oasis

5. Fascination - Alphabeat

6. For the windows in Paradise - Sufjan Stevens

7. Hanging by a moment - Lifehouse

8. Heartbeats - Jose Gonzales

9. Hide and Seek - Imogen Heap

10. I'll be waiting - Lenny Kravitz

11. In this City - Iglu & Hartly

12. Infinity - Guru Josh Project

13. Just dance - Lady Gaga

14. Next plane home - Daniel Powter

15. Pure morning - Placebo

16. Sex on fire - Kings of Leon

17. Shitty day - Soko

18. So what - Pink

19. You & Me - Lifehouse

20. 5 years time - Noah and The Whale


Hvilke musikk-sjangre hører du mest på?
Har du en yndlingsartist/band?


>emilija

Jeg vil ha! Gi meg!!

for21

f21
Var det ikke en fin genser? Og en super-duper bukse?
Det er så utrolig masse fintwww.forever21.com!!
Og det er heller ikke så dyrt, det er det beste :) Lett å like når man kan få superfine klær for ikke en altfor stor sum.
Når man bestiller på nettet, er det også litt mindre sannsynlig at hver andre person du møter, har på seg akkurat det samme som deg. Dessuten syns vel de aller fleste at det er spennende å få pakke i posten!
Men det er også en ulempe ved å handle på nettbutikker, nemlig det at man ikke får se genseren/buksa/skoene/veska/klokken/lampen/dopapiret/elleraltdetandremankankjøpepånett live, altså virkelig se på den "tingen" hva enn det måtte være, kjenne på stoffet/plastikken/whatever og heller ikke prøve den på.
(Man trenger vanligvis ikke å prøve en lampe, but you do get my point, right?)

Hva mener du?
Liker du/pleier du å handle på nettbutikker?
Hvorfor/hvorfor ikke?
Og hvilke handler du isåfall på?


>emilija

Nytt Design

... Igjen :)
Ingen som kommenterte på det nye designet igår, så da lagde jeg en ny header idag.

Selv ble jeg sånn passe fornøyd, men hva synes du?

Forresten!
Har en sykt bra sang, den er så chillende!
Listen to it here :)

>emilija

Nytt! Nytt! Nytt!

nyttpnytt

Ikke Nytt på Nytt, for det går bare på fredager. OI! Det er fredag idag, haha!
Men uansett, JEG HAR FÅTT NYTT DESIGN!
Æææh! Look at it!
Jeg lagde det fort, og vet ikke om jeg er så veldig førnøyd...

Hva syns du?
Noe jeg burde endre på, isåfall hva?
Likte du headeren? Hvis ikke, kan du lage en ny til meg?


Hihi :)

>emilija

Musefletter`?

Ja.. hvorfor ikke!? :)
Det var en anonym sjel her, som uttrykte at jeg hadde vært søt med musefletter, og lurte på om jeg ikke kunne ha det idag.
Så atter en gang, ja.. hvorfor ikke?! :)

Men så tenkte jeg; "Vent litt, er musefletter sånne som er flettet, eller sånne som bare henger?"
Nå er jeg rimelig usikker her jeg sitter, jeg aner rett og slett ikke hva musefletter er..!
Vet du det? Tell me. 


 dsc04371dsc04369   
1.                                                                                                    2.

Er det 1. fletter som "henger rett ned", eller 2. flettede fletter?


I'll be waiting for answers.

>emilija

Seventeen... UHM Fourteen Forever

Seventeen Forever ? Metro Station, en bra sang, men fy så irriterende det er å være 14.

Akkurat nå tenker du sikkert; Uff da, enda en fjortiss?

Men det er ikke bare selve alderen, det er også det at jeg synes jeg har vært 14 så lenge! Altfor lenge.

Det begynner virkelig å bli irriterende, tror ikke jeg har ?vært? en alder så lenge før, det føles i hvert fall som veldig lenge.

Irriterende, irriterende, irriterende.

irriterende at jeg fant frem alle synonymene til ordet Irriterende. Og du er sikkert kjempe interessert i å høre dem! (Høre og høre?)

Ergerlig. Det er ergerlig å være 14.

Plagsomt. Det er plagsomt å være 14.

Sjenerende. Vatt de føkk? Jaja. Det er sjenerende å være 14.

Fatalt. Det er fatalt å være 14.

Kjedelig. Det er kjedelig å være 14.

Ufordragelig. Hoho! Det er ufordragelig å være 14.

Utålelig. Perfekt. Det er utålelig å være 14.

Innpåslitsomt. Å jada. Det er innpåslitsomt å være 14.

Masete. ! Det er masete å være 14.

Påhengelig. Æh. Sikkert. Det er påhengelig å være 14.

Trykkende. Hm. Det er trykkende å være 14.

Gnagende. Wow. Flott utvalg av ord. Det er gnagende å være 14.

Altererende. Hø? Jaja. Sikkert ett bra ord. Det er altererende å være 14.

Oppirrende. Det er oppirrende å være 14.

Kløende. Shit. Det er kløende å være 14.

Hindrende. Yep! Det er hindrende å være 14.

Smertende. ? Det første jeg tenkte på var smerte endende! Haha. Det er smertende å være 14.

Sånn.

Har du noen å tilføye kanskje? Hm?

Jaja, nå som jeg har fått ut litt av irritasjonen, har jeg lov til å være litt optimistisk.

Og i stedet for å irritere meg over alderen min, kan jeg heller glede meg over den. OG nyte den!

Det er trossalt under en måned til jeg fyller 15, og da blir jeg aldri 14 igjen. Buhu.

Åh! Forresten! Hvor mange ganger kan du finne ordet irriterende i dette innlegget?                             

Ciao bella.

>emilija

Labas vakaras!

eller god kveld, eller rett og slett bare HEI.
Jeg er altså tilbake fra min lille tur til Litauen! Jeg har hatt det ganske så gøy, ja, ganske J
Var der bare i noen dager, ehm, vent litt, skal telle hvor mange.
Lørdag ? 1, søndag ? 2, mandag ? 3, tirsdag ? 4, onsdag ? 5, og torsdag, altså i dag ? 6.
Så ja, kan egentlig si at det var en 5-dagers ferietur. Skulle gjerne ha blitt der litt lengre. Ut hele høstferien, det hadde vært noe det. en på den andre siden så er det egentlig like greit at vi kom hjem i dag, da får jeg litt tid til å gjøre andre ting her hjemme, før ferien er over.
Men back to the trip!
Jeg var en tur innom hovedstaden en dag, men vi var mest i en by som heter Utena. Alt var greit bortsett fra været. Typisk. Det regnet nesten hele tiden. Lite. Mye. Mer. Det er fortsatt regn!
Også en skuffelse til, jeg trodde jeg kom til å få shoppet en del, men? Sånn ble det ikke.

Det eneste nye som var i min lilla koffert i dag var; En parfyme, pudder, en sølvring og blader, men det det var mest av var GODTERI!
Kan si jeg var på godteri-shopping, haha!

dsc04362dsc04352dsc04358

Har du vært i Litauen? 


Er ganske så sliten, så tror egentlig jeg går og legger meg jeg J
Natta!

Oi! WTF? Jeg skulle skrive natta, også kom de tegnene?!
Skummelt!
Jaja, sikkert ingenting.
Natta!

>emilija

BaaaacK!

Hoho. Nå er jeg tilbake fra Litauen!
Åh, jeg digger fly!
Sånn virkelig digger, ikke bare litt.
Ikke selve flyet altså! Men turen, det å fly.
Ah. Jeg får en sånn fin følelse når jeg flyr.
Sånn flyvende følelse.
Uff! Nå prater jeg bare tull :)

Tror jeg forteller mer om turen senere.
Imens poster jeg disse bildene, fra min deilige flytur (:

dsc04334dsc04282dsc04294dsc04291dsc04280dsc04305


Liker du å fly?
Får du sånn digg flyfølelse når du flyr?
Har du vinger?

>emilija

hits