oktober 2009

hello sweet sixteen

idag er jeg nesten like glad som jeg var for femten år siden!!! og nå er det bare 730 dager igjen til jeg blir atten, hurra...
b-dayyy

/// privat

time flies when you're having fun

you wake up and another year is gone
Photobucket
/// privat

i skrivende stund(haha) ligger jeg i sengen uten en eneste dråpe sminke på meg, og har det(for å si det mildt) jævlig digg. tror ikke jeg har hatt det så casual chill med blader og musikk og sånt på lenge. tok meg faktisk en 15 minutters powernap istad også, det anbefales virkelig! køddah, haha. etter en hektisk helg med mye på timeplanen er man jo nesten pliktig til å pleie kroppen litt. hahahhahahah. nei, men sånn seriøst, jeg gjorde faktisk noe hver eneste dag i helgen... shit, rekord! har virkelig kozt meg og ser selvfølgelig frem til en ny uke fylt med glede og kjærlighet. god bless you all. hahahahahahhaaa, holder på å dø av meg selv!!! snakkes om jeg overlever ♥

kisses!

don't stop, make it pop

ting går bra. i alle fall mye bedre enn for bare ett par uker siden. likevel er jeg sur og irritert. riktignok ikke på( grunn av) alt og alle, men det er fortsatt slitsomt. i og med at jeg føler at jeg verken kan kontrollere eller stoppe det... det er så mye som er bra nå! det er selvfølgelig mye som kunne vært bedre, i alle fall tre spesielle ting som på en måte handler om det samme... jajajaja, får være happy jeg ikke har selvmordstanker hver morgen pga. tanken på skolen, eheheheheh. snakkes snart, skal bare stryke på prueba de español y geografiá først ;-----)

skann00011
/// privat

one word

where's your cell phone: pocket
your hair: ponytail
your mother: strict
your father: awesome
favorite food: chocolate 
dream last night: gone
favorite drink: secret
where were you last night: home
something that you aren't: dead
muffins: love
wish list item:
tumblrkq8n1w0hdg1qza6kro1500thumb
/// weheartit
where did you grow up: lithuania
what are you wearing: scarf
your pets: zero
friends: great
something you're not wearing: makeup
favorite store: h&m
favorite color: pink
last time you laughed: yesterday
your best friend: hmm
place you go to over and over: kitchen
person who emails you regularly: none
favorite place to eat: grandma
/// miss chico

magic

hælll-ooooooo!! <33<3<3< ;* ^^, =))

hvæ skjiiiir'a lix? jæi sheder mei bytelyt jey. kann icce du sy enn bræ fillm????? plysss?+???+?++??? koz å klemz <333

wtf lol lissåm
failownedpregnancyfail

nsklst///wshlst

hey-hey! guess-guess! who's turnin' sweet-sweet sixteen soon!? iiiiiiiii!!!!!!!!! og dette ønsker jeg meg;
TILFELDIG REKKEFØLGE!!!

1. svarte/grå pumps
       244258015350x330
2. svarte/grå ankelboots
274266110350x330
3. parfyme
marcjacobslolaperfumead

4. iphone 3gs
iphone3gsgruppe
5. canon eos 450d
canoneos450d
6. flybillett til litauen/spania/london

7. penger

8. gullklokke
          nixonkensingtonnavy
9. ørepropper/headset
koss
10. kjæreste

hello tuesday

helgen min var super!!! hvertfall fredag og lørdag! på fredag var jeg hos thea og så titanic, det var sykt kos!!!!! og på lørdag var jeg japansk turist for en kveld, i bursdagen til kristine og ida! god mat + singstar + masse fine folk = superfun! typisk at de få bildene jeg tok sugde da, heh... men herregud som jeg elsker singstar!!!!!! det er syyyyykt gøy! kan serr sitte i flere timer og synge! nesten så jeg vurderer å gi meg selv playstation til jul assa!! men når jeg tenker meg om har jeg nok ikke råd til det, må jo prioritere. og min førsteprioritet er speilreflekskamera! problemet er bare at jeg ikke aner hvilket jeg vil ha... canon eller nikon? d1234 eller 5678d? det eneste jeg vet er at jeg ikke vil bruke mer enn 7000 på det... help me please?

kom forresten nettopp over et fint bilde fra lørdag, på face!!
japanercola

jeg savner

å tegne.
jeg har prøvd å gjøre det flere ganger, men alt som kommer ned på papiret blir bare... stygt. før kunne jeg bare begynne å tegne uten å ha en eneste ide, fine ting og ord kom uansett.
ihatetime

januar.
en av de fineste og koseligste månedene i år.
dsc05588

tantene mine.
martyna(venstre) er nesten som en søster for meg. mens kristina(høyre) er mer som den unge, kule moren jeg ikke har. er så sinnsykt glad i begge to.
martyna kristina
emilija22222

sommeren.
og alt som hører med. is, bading, lite klær, sol, varme, litauen, venner, lyse netter, ahh.
dsc07575

ifjor.
fint år. hvertfall mai - august.
dsc04039

farfaren min.
det eneste minnet jeg har er at han ga meg kinderegg og lekte gjemsel med meg hver gang jeg var på besøk.
rip.

savner du noe(n)?

boy you know ah-ah-i

herregu-ud. jeg er lei av skolen! allerede. har nesten ikke gjort en dritt i ferien, men føler ironisk nok at jeg ikke har fått slappet av... fra onsdag til søndag(igår) var jeg på hytta. har jeg kjedet meg? neida... kan si så mye som at jeg på den tiden leste ut en bok på 900 sider. men uansett! ida og kristine skal feire bursdagen sin på lørdag. sitat fra invitasjonen;
Temaet er KOMME UT AV SKAPET!!
Dette trenger ikke å bety at du må kle deg ut som en homse/lesbe, men at du kan være det du egentlig er innerst inne (Emo, soss, tyrker, 80s, drughead osv...)
jeg har tenkt litt på hva jeg kan/vil kle meg ut som og det beste jeg har kommet på hittil er prest, japansk turist, ballerina, hore, cupid, spåkone og lege/sykesøster... har du noen flere forslag(eller ideer til hva jeg kan ha på meg om jeg skal være en av de jeg har ramset opp)? hjelp meg pliiiiiiiis!???!? er helt lost!!

hedislimane2hedislimane
hedislimane3
/// hedi slimane
hits