desember 2009

things 2 do 2day

☆dusje + ansiktsmaske

☆pakke inn gaver + skrive kort

☆skrive pakkeliste til litauen + pakke

☆laste ned feelgoodmusikk

☆gå gjennom kameraet + legge inn nye bilder på facebook

☆høre på musikk shjæmpehøyt + danse rundt i undertøy

☆lage ett eller annet shjæmpegått til middag

☆se på film?

☆fixe nailza


/// privat

10hi

de aller fineste bildene fra spania(!!!!);

(døde seriøst da jeg så denne;)

/// privat

ps. jeg trenger film- og musikktips!!! helst komedier og feelgood-sanger! plis hjelp meg ♥

sera yo o seras tu

jeg sa jeg var i spania i helgen, right? vel, jeg glemte å si at jeg også var i storbritannia...
/// privat
vi spiste nemlig frokost i gibraltar, som tilhører storbritannia. det var ganske sykt, for plutselig var alt engelsk; tven, butikkene, kaféene, menneskene... og til og med søppelkassene!

i mizz diz

seriøst den beste helgen ever.

/// privat
hater norge. vil tilbake. nå!

heia!

nå har jeg kjøpt glamour, eat, pray and love, ørepropper, neglelakk, mascara, meller og smoothie, og nå... stikker jeg til spania!!!!(flyet går ikke før om halvannen time da, hehehehhe - HELLO CHILL TIME!) snx på tirsdag ♥ ♥ ♥
dsc09185
/// privat

no remembro

hey! idag har jeg ledd mye og av det meste. jeg lo for eksempel av noe samfunnsfaglæreren sa, trodde jeg skulle dø av latter, begynte til og med å gråte... ha-lååå dårlig humor! se videoen under btw, lover at den får deg i bra(iallefall litt bedre...) humør! hehehhe, er vel ikke bare jeg som syns den er DØDELIG morsom???


å, btwbtw, er veldig takknemlig for dere som kommenterte på det forrige innlegget!!!! smask♥

hvem er du?

antallet som følger bloggen min på bloglovin har de siste to månedene doblet seg. jeg vet at 13 stykker ikke er mye, men for meg virker det faktisk nesten overveldende mange! tenk at 13 forskjellige mennesker faktisk gidder å abbonnere på det tullet jeg skriver... 7kt!!!! jeg er veldig takknemlig! 

...og jeg hadde blitt enda mer takknemlig om dere kunne lagt igjen en kommentar med navn/kjønn og alder. det hadde vært så gøy og se hvem dere er! come on, hvis du leser dette, pliiiis bi kajnd tu mi og legg igjen en kommentar med navn/kjønn og alder!!!!!

koz & klemz <3

would u like a geek?

yes plz!
bodaml1thumb
/// weheartit

(har btw oppdatert winter-spillelisten min :)

7 days left

...and i just can't wait

/// privat

you can't see my eyes

idag... er en sånn dag. mye er feil. jeg greier ikke å finne roen. greier ikke å bestemme meg. finner ikke noe jeg vil høre på. finner ikke noe jeg vil se på heller. har en fremføring imorgen og en liten en på mandag. pluss en oppgave som skal leveres på tirsdag(eller var det mandag? faen), som jeg ikke har begynt på ennå... hello sweet weekend.

og på toppen av det hele har jeg fått noe som minner om tvangstanker, en slags obsession... jeg trenger en ny veske, og klarer ikke å slutte og tenke på den, hvilken farge, hvor stor, hvilken fasong, hvilket merke den skal være og hvor mye jeg kan bruke på den. og det verste er vel egentlig redselen for at jeg ikke skal få tak i den vesken jeg vil ha, selvom jeg ikke engang selv vet hvordan jeg vil at den skal være...

og på toppen av det igjen... er jeg tom for snus.

det eneste som hjelper litt er dette. hehehehe.
michaeljackson
/// this blog rules 

omg. he's perfect! pt.2

er han ikke hot, så vet ikke jeg.

/// dior homme sport / intense
hits